Kako na prvo bgt kad sutra borac dobije slobodu i mi dobijemo goska opet smo treci jel tako?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
04.10.2009 !
bojac ne igra sutra. Igraju tek 15.12 sa Slobodom, 30.11. sa Slogom (kući), 07.12. GOŠK u gostima & 14.12. sa ujkanima (kući).scudetto89 je napisao/la: ↑23 nov 2024, 19:39Kako na prvo bgt kad sutra borac dobije slobodu i mi dobijemo goska opet smo treci jel tako?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Stima se i Borcu i Zrinjskom, pa ko od njih dvoje vise sakupi bodova, taj je sampion.
-
- Kontakt:
Malo su se zajebali ove sezone. Mi smo vrlo ozbiljno zagrizli

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Dzaba,da je red na neki nas klub da osvoji titulu tj kako ide to u ovom savezu nas bi opet sikanirali,njima odgovara bilo ko da je prvak osim Sarajeva.pjankesarajevo je napisao/la: ↑23 nov 2024, 19:59Malo su se zajebali ove sezone. Mi smo vrlo ozbiljno zagrizli![]()
-
- Kontakt:
Mogu ga samo popusiti!
aBd vidjece se slijedece godine
Nemoze se zlo, dobrim vratiti
Odgoda zrinjskom ide im u prilog, ali sta je tu je..idemo dalje.
Danas sam bio u hercegovini, prelijepo vrijeme suncano. Mislim da teren nece biti toliko los..sreca ne pada kisa, ali vidjet cemo..
Danas sam bio u hercegovini, prelijepo vrijeme suncano. Mislim da teren nece biti toliko los..sreca ne pada kisa, ali vidjet cemo..
Pa i ne ide im u prilog, jedino da se nas neko povrijedi ili zuti kartoni. Dugo su bez utakmica, mi imamo ovu malo da se presaberemo opet ako bude skripalo negdje. Oni moraju da odiraju perfekton protiv nas
-
- Kontakt:
Ma to te zivot nauci da je najveca laz. Odavno znam da nemamo sta da trazimo u ovoj ligi,tu smo formalno da nam drugi kroje sudbinu,jedino cemu se nadam kad ovom jadu istekne mandat da ubacimo nekog 10 puta goreg,koji ce ofirniji od ovog da bude mada je to skoro nemoguce.SAMO BORDO je napisao/la: ↑23 nov 2024, 20:29Mogu ga samo popusiti!
- luckystrike
- Kontakt:
Razbi Velež listicu u dva napada, žali Bože prosutih bodova dole...
Ne prosutih nego otetih.luckystrike je napisao/la: ↑23 nov 2024, 21:09Razbi Velež listicu u dva napada, žali Bože prosutih bodova dole...
- luckystrike
- Kontakt:
Dijelom oteti, dijelom prosuti. Jeftine smo golove primali, a vjerovatno su smusene reakcije odbrane posljedica sudijskog izivljavanja.
Također, listicu sam znao pogledati ponekad pomalo i nikad ni priblizno nisu izgledali kao protiv nas, sasvim druga ekipa.
Također, listicu sam znao pogledati ponekad pomalo i nikad ni priblizno nisu izgledali kao protiv nas, sasvim druga ekipa.
-
- Kontakt:
Kako će igrati i 14 i 15.12 ?Pendulum je napisao/la: ↑23 nov 2024, 19:46bojac ne igra sutra. Igraju tek 15.12 sa Slobodom, 30.11. sa Slogom (kući), 07.12. GOŠK u gostima & 14.12. sa ujkanima (kući).scudetto89 je napisao/la: ↑23 nov 2024, 19:39Kako na prvo bgt kad sutra borac dobije slobodu i mi dobijemo goska opet smo treci jel tako?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Igra se kolo srijedu cinim se 04.12 . Tako da igraju 15.12 . S Slobodom a trebali su gostovati na kosevu . Zato su i odgodili da imaju laksu utakmicu s Slobodom izmedju europski utakmica .jurisicduska je napisao/la: ↑24 nov 2024, 00:51Kako će igrati i 14 i 15.12 ?Pendulum je napisao/la: ↑23 nov 2024, 19:46bojac ne igra sutra. Igraju tek 15.12 sa Slobodom, 30.11. sa Slogom (kući), 07.12. GOŠK u gostima & 14.12. sa ujkanima (kući).scudetto89 je napisao/la: ↑23 nov 2024, 19:39Kako na prvo bgt kad sutra borac dobije slobodu i mi dobijemo goska opet smo treci jel tako?
Ovo prvenstvo nikad nije bilo nakaradnije, pa tako i sama regularnost takmičenja je upitna.jurisicduska je napisao/la: ↑24 nov 2024, 00:51Kako će igrati i 14 i 15.12 ?Pendulum je napisao/la: ↑23 nov 2024, 19:46bojac ne igra sutra. Igraju tek 15.12 sa Slobodom, 30.11. sa Slogom (kući), 07.12. GOŠK u gostima & 14.12. sa ujkanima (kući).scudetto89 je napisao/la: ↑23 nov 2024, 19:39Kako na prvo bgt kad sutra borac dobije slobodu i mi dobijemo goska opet smo treci jel tako?
Kao što sam već i pisao vico je čekao povoljan momenat da odgodi utakmicu sa nama i to savršeno odradio, sad je na redu Zrinski.
Vjerujem da imaju plan i da tu utakmicu pomjere za proljeće samo čekaju momenat.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- feniksptica
- Kontakt:
Ima li gdje kakva slika terena? Na kameri graničnog prelaza grije sunce.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Pa već je odgođenoAVNOJ je napisao/la: ↑24 nov 2024, 08:29Ovo prvenstvo nikad nije bilo nakaradnije, pa tako i sama regularnost takmičenja je upitna.
Kao što sam već i pisao vico je čekao povoljan momenat da odgodi utakmicu sa nama i to savršeno odradio, sad je na redu Zrinski.
Vjerujem da imaju plan i da tu utakmicu pomjere za proljeće samo čekaju momenat.

Prema prvobitnom rasporedu Borac je trebao na Koševo doći između evropskih utakmica sa Šamrokom u Irskoj i na domaćem terenu protiv Omonije. Zbog nesreće u Jablanici iskoriste veličanstvenu ideju da se kola pomjere za po jedan vikend.
Sad je umjesto nas, Borac za taj vikend dobio Zrinjski što im svakako nikako ne odgovara.
I da bi napokon kreirali raspored koji je Borcu odgovarajući odluče prolongirati utakmice posljednjeg kola jesenjeg dijela prvenstva za proljeće navodno zbog očuvanja zdravlja igrača, a kao razlog navode vremenske neprilike, a ipak će se taj vikend igrati utakmice koje nisu u ovome kolu što bi se reklo nadoknada.
A prilikom kreiranja rasporeda u pola decembra očekivali su +20 stepeni i da se utakmice mogu lagano kreirati.
Tako da sad Borac ima dva odložena derbi susreta sa Sarajevo i Zrinjskim iz jeseni na proljeće, a u njihovoj teškoj sedmici između Šamroka i Omonije idu na gostovanje Slobodi koju će pokrast jer će biti mrtvi nakon puta u Irsku, pred utakmicu sa Omoniom.
O ovome niko od medija nije smio ni pisnuti niti informisati javnost šta se realno dogodilo. Također, plan je večeras i nas pokrasti sa sudijom iz Banja Luke kojem će ovo biti prva utakmica u PL ikada kao glavni sudija.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Hajdeee, mosarajvosa83 i 15 gostiju.