Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uje i cetnici hebem vam i rod i porod i ko vam ovo dozvoljava.
Kakvi spinovi BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAerititerum je napisao/la: ↑24 nov 2024, 14:19Fašista je osoba koja podržava ili zastupa ideologiju fašizma, političkog sistema koji se temelji na autoritarizmu, nacionalizmu (redovno Ljiljani umjesto sluzbene zastave) i često militarizmu ( Zastave ArBiH). Fašizam odbacuje demokratske procese (blokade promjena izbornog zakona), individualne slobode ( suprotstavljanje dvojnom drzavljanstvu), favorizujući snažnu centralizovanu vlast i često kult vođe ("građansko" Sarajevo sa Bošnjacima u vrhu kao najmnogobrojnijem narodu)
Zar ne odgovara opisu? Hrvati i Srbi su bili fašisti, veliki broj Bošnjaka JESU fašisti![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Riquelme1921
- Kontakt:
Da ih hoće večeras Sarajevo 12:0 dobit samo zbog ovog lika GoskGabela.
Grupa iznad svakog pojedinca.
A u picku materinuerititerum je napisao/la: ↑24 nov 2024, 14:19Fašista je osoba koja podržava ili zastupa ideologiju fašizma, političkog sistema koji se temelji na autoritarizmu, nacionalizmu (redovno Ljiljani umjesto sluzbene zastave) i često militarizmu ( Zastave ArBiH). Fašizam odbacuje demokratske procese (blokade promjena izbornog zakona), individualne slobode ( suprotstavljanje dvojnom drzavljanstvu), favorizujući snažnu centralizovanu vlast i često kult vođe ("građansko" Sarajevo sa Bošnjacima u vrhu kao najmnogobrojnijem narodu)
Zar ne odgovara opisu? Hrvati i Srbi su bili fašisti, veliki broj Bošnjaka JESU fašisti![]()

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Sandzaklije su za vas kamenjare gospoda u svakom smislu.GoskGabela je napisao/la: ↑24 nov 2024, 13:53Smrdite previše, vi sandzaklije, jbga.Nirton je napisao/la: ↑24 nov 2024, 13:01Sto neces u Skenderiju, da prvi put uzivo gledas svoju reprezentacijuGoskGabela je napisao/la: ↑24 nov 2024, 12:47Hoće li Pendulum doći danas da mu jednu iza ušiju opalim?![]()
- GoskGabela
- Kontakt:
Boli li aamosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 14:32Sandzaklije su za vas kamenjare gospoda u svakom smislu.
Vrati se u svoju jazbinu zvanu sandzak.
Ti si gost u ovoj državi
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
- Kontakt:
Nema mene sta da boli pavijanu kad nisam sandzaklijaGoskGabela je napisao/la: ↑24 nov 2024, 14:38Boli li aamosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 14:32Sandzaklije su za vas kamenjare gospoda u svakom smislu.
Ti si gost u ovoj državi

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pa admina nema na forumu. Naide jednom u tri dana pa obrise 50 stranica kad se svi ispusu , izvrijedaju....a niko ban i ne dobije. Tako je uvijek bilo. Bog te pito ko stoji iza admina
Kazu EPL raspored ima veze sa terminima nase lige.
A kako to Liverpool igra u 15 a Partizan u 16. Znaci to nevazi za Vucicev pasaluk.
Arena nas ebe u zdrav mozak zahvaljujuci Vici i njegovim slugama.
RA samo deri ebi im svima sve.
Nek se ovi drugi prave kulti multi sa najvecom stokom ovog dunjaluka.
Pun **** raji vise ovi fasista.
A kako to Liverpool igra u 15 a Partizan u 16. Znaci to nevazi za Vucicev pasaluk.
- GoskGabela
- Kontakt:
Ma ne, svi ste na forumu sa Marijin Dvora, a briši babunu sandzacki, vrati se onu pećinu iz koje si izašaomosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 14:49Nema mene sta da boli pavijanu kad nisam sandzaklijaGoskGabela je napisao/la: ↑24 nov 2024, 14:38Boli li aamosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 14:32
Sandzaklije su za vas kamenjare gospoda u svakom smislu.
Ti si gost u ovoj državiKazem samo cinjenice da su gospoda za vas kroz cijelu historiju.

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine kaznila je klubove u ukupnom iznosu od 22.500 KM zbog prekršaja napravljenih u premijerligaškim i Kup utakmicama.
Zrinjski je kažnjen sa ukupnih 9.500 KM zbog prekršaja iz člana 59 stava 1 Disciplinskog pravilnika (upotreba pirotehničkih sredstava) tokom utakmice Premijer lige BiH sa Sarajevo u Mostaru (7.500 KM) i tokom susreta šesnaestine finala Kupa BiH protiv Žepča u Žepču (2.000 KM).
Sarajevo je sankcionisano sa 4.000 KM zbog korištenja pirotehnike tokom utakmica sa Zrinjskim (2.000 KM) i Slobodom (2.000 KM).
Velež će u kasu FSBiH zbog propusta u meču s Borcem (korištenje pirotehnike, rasizam i drugi oblici diskriminacije) uplatiti 3.000 KM.
Široki Brijeg i Željezničar kažnjeni su sa po 2.500 KM (korištenje pirotehnike) tokom međusobnog duela dva kluba na Pecari.
Čeliku iz Zenice izrečena je kazna od 1.000 KM (rasizam i drugi oblici diskriminacije) tokom duela šesnaestine finala Kupa BiH sa Stupčanicom odigranom na Bilinom polju.
Delegatu Nenadu Mejakiću, koordinatoru za sigurnost FSBiH Hajdurdinu Aliću i sudiji Mateu Musi izrečena je opomena zbog prekršaja iz člana 78 Disciplinskog pravilnika (obmanjivanje i dovođenje u zabludu) tokom meča Borca i Želje u Banjoj Luci.

Zrinjski je kažnjen sa ukupnih 9.500 KM zbog prekršaja iz člana 59 stava 1 Disciplinskog pravilnika (upotreba pirotehničkih sredstava) tokom utakmice Premijer lige BiH sa Sarajevo u Mostaru (7.500 KM) i tokom susreta šesnaestine finala Kupa BiH protiv Žepča u Žepču (2.000 KM).
Sarajevo je sankcionisano sa 4.000 KM zbog korištenja pirotehnike tokom utakmica sa Zrinjskim (2.000 KM) i Slobodom (2.000 KM).
Velež će u kasu FSBiH zbog propusta u meču s Borcem (korištenje pirotehnike, rasizam i drugi oblici diskriminacije) uplatiti 3.000 KM.
Široki Brijeg i Željezničar kažnjeni su sa po 2.500 KM (korištenje pirotehnike) tokom međusobnog duela dva kluba na Pecari.
Čeliku iz Zenice izrečena je kazna od 1.000 KM (rasizam i drugi oblici diskriminacije) tokom duela šesnaestine finala Kupa BiH sa Stupčanicom odigranom na Bilinom polju.
Delegatu Nenadu Mejakiću, koordinatoru za sigurnost FSBiH Hajdurdinu Aliću i sudiji Mateu Musi izrečena je opomena zbog prekršaja iz člana 78 Disciplinskog pravilnika (obmanjivanje i dovođenje u zabludu) tokom meča Borca i Želje u Banjoj Luci.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Jeste glupane, samo ono što ti napišeš je tačno.Suvorov je napisao/la: ↑24 nov 2024, 13:18Zamisli Prdulum primijetio, odmah znas da je netacno.bvsic je napisao/la: ↑24 nov 2024, 12:41@Pendulum je dobro primijetio to, nevjerovatno.
Borac vec po rasporedu ima 14.12 sa zrinjskim utakmicu, a ovu danas prebacili na 15.12????
Bas zbog vremena su prebacili![]()
Sada kad dodje decembar, bit ce da se igraju prvo "starija kola" pa ce se zrinjski prebacit na proljece. Igraju se, ali doce kraj i tom aBd![]()
Borac - Zrinjski se igra 07.12. ili 08.12. Nagadjate i slusate najgluplje medju vama, umjesto da otvorite kalendar takmicenja.
Ono što portali napišu je netačno.
Mečevi 18. kola PL BiH odigrat će se 15. i 16. februara 2025. godine.
Do promjene u kalendaru takmičenja došlo je nakon odgađanja tri utakmice 14. kola PL BiH koje će biti odigrane za vikend 14. i 15. decembra, kada je prema rasporedu trebalo biti 18. kolo.
Inače, dueli 14. kola Radnik – Zrinjski, Sloga Meridian – Posušje te Sloboda – Borac su odgođeni zbog loših vremenskih uslova.
Sagneš mi se i ti.

-
- Kontakt:
Kakva budalaGoskGabela je napisao/la: ↑24 nov 2024, 15:27Ma ne, svi ste na forumu sa Marijin Dvora, a briši babunu sandzacki, vrati se onu pećinu iz koje si izašaomosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 14:49Nema mene sta da boli pavijanu kad nisam sandzaklijaGoskGabela je napisao/la: ↑24 nov 2024, 14:38
Boli li aa
Ti si gost u ovoj državiKazem samo cinjenice da su gospoda za vas kroz cijelu historiju.
![]()

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Samo RA i horde smiju pustiti glas protiv saveza i chetnicke imaginarne ideologije, ovi ostali se drze zajedno zbog vlastitog interesa, to vec svi znaju.TNT je napisao/la: ↑24 nov 2024, 15:26Kazu EPL raspored ima veze sa terminima nase lige.
Drago mi je sto su Velez i Sarajevo dovoljno veliki klubovi da ovu pravdu izguraju do kraja.

Samo sto Borac - Zrinjski igraju u 17. kolu.Pendulum je napisao/la: ↑24 nov 2024, 15:36Jeste glupane, samo ono što ti napišeš je tačno.Suvorov je napisao/la: ↑24 nov 2024, 13:18Zamisli Prdulum primijetio, odmah znas da je netacno.bvsic je napisao/la: ↑24 nov 2024, 12:41@Pendulum je dobro primijetio to, nevjerovatno.
Borac vec po rasporedu ima 14.12 sa zrinjskim utakmicu, a ovu danas prebacili na 15.12????
Bas zbog vremena su prebacili![]()
Sada kad dodje decembar, bit ce da se igraju prvo "starija kola" pa ce se zrinjski prebacit na proljece. Igraju se, ali doce kraj i tom aBd![]()
Borac - Zrinjski se igra 07.12. ili 08.12. Nagadjate i slusate najgluplje medju vama, umjesto da otvorite kalendar takmicenja.
Do promjene u kalendaru takmičenja došlo je nakon odgađanja tri utakmice 14. kola PL BiH koje će biti odigrane za vikend 14. i 15. decembra, kada je prema rasporedu trebalo biti 18. kolo.
Inače, dueli 14. kola Radnik – Zrinjski, Sloga Meridian – Posušje te Sloboda – Borac su odgođeni zbog loših vremenskih uslova.
Sagneš mi se i ti.![]()

Sad reci da to nije cinjenica i da samo zelim "da te spustim ili da ti suknem".
Kad ste trebali igrati sa Sarajevom?Suvorov je napisao/la: ↑24 nov 2024, 15:53Samo sto Borac - Zrinjski igraju u 17. kolu.Pendulum je napisao/la: ↑24 nov 2024, 15:36Jeste glupane, samo ono što ti napišeš je tačno.
Sagneš mi se i ti.![]()
![]()
Sad reci da to nije cinjenica i da samo zelim "da te spustim ili da ti suknem".
Sa kamenjarima 17 kolo, pa onda 18 kolo trebali doći na Koševo?
A koliko vidim, 07.12. igrate sa GOŠKom a ne sa Slobodom. Ili sam i to izmislio? Prvo pomjerate GOŠK na 14/15 (da bi igrali sa Slobodom 07.12. jel) pa onda pomjerate kamenjare (& nas) na februar?
Svakako štimate (i) raspored kako vama odgovara.
Ti ne znas gdje udaras. Izmijenjeni kalendar takmicenja je objavljen 14.10. nakon poplava.Pendulum je napisao/la: ↑24 nov 2024, 15:59Kad ste trebali igrati sa Sarajevom?
A koliko vidim, 07.12. igrate sa GOŠKom a ne sa Slobodom. Ili sam i to izmislio? Prvo pomjerate GOŠK na 14/15 (da bi igrali sa Slobodom 07.12. jel) pa onda pomjerate kamenjare (& nas) na februar?
Sve jasno pise, sa Sarajevom se trebalo igrati 14/15. decembra (igrace se sa Slobodom), sa Zrinjskim 07/08. decembra, sa GOŠKom 04.12.
To sto ti gledas budjave informacije na Flashscoru ili Sofi je tvoj problem.
Znači sa GOŠKom 04.12., sa kamenjarima 07.12. a sa Šamrokom 12.12. & sa Slobodom 15. decembar? Omonia 19. decembar?Suvorov je napisao/la: ↑24 nov 2024, 16:15Ti ne znas gdje udaras. Izmijenjeni kalendar takmicenja je objavljen 14.10. nakon poplava.Pendulum je napisao/la: ↑24 nov 2024, 15:59Kad ste trebali igrati sa Sarajevom?
Sve jasno pise, sa Sarajevom se trebalo igrati 14/15. decembra (igrace se sa Slobodom), sa Zrinjskim 07/08. decembra, sa GOŠKom 04.12.
Naravno da "ne znam gdje udaram" kad ste poyebali kompletan raspored/kalendar kako vama odgovara. To je poenta cijele priče.
Točno osjetim ono tzv. susramlje svaki put kad ispreskačeš ovog kretena.Suvorov je napisao/la: ↑24 nov 2024, 16:15Ti ne znas gdje udaras. Izmijenjeni kalendar takmicenja je objavljen 14.10. nakon poplava.Pendulum je napisao/la: ↑24 nov 2024, 15:59Kad ste trebali igrati sa Sarajevom?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: fks74, JavierBosnia, mamonelafo, Rule_hz i 37 gostiju.