Pozdravip te Josip Sesar i tebe i tvog grobara košarke Aziza.
Sifra, sjeti se Sanija.
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Pozdravip te Josip Sesar i tebe i tvog grobara košarke Aziza.
Sve tacno..trebamo poceti od sebe i pogoditi Slobodna .dzemil je napisao/la: ↑24 nov 2024, 17:5518 trica. Nek je osam na sreću, opet je deset puno. Niko ne ugasi ni jednog od njihovih.
To sam i ja pomislio
kod mne Adis i BahoNKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑24 nov 2024, 18:00
Tako i prosli puta, ocigledno nam neko prebaci hr komentatora...
Kod mene Baho i Adis komentarisu. Stavi na bosanski jezik u postavkama zvuka.tuzlak1987 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 18:00I sta su uradili ovi velikosrbi iz Telemacha da na stopavom streamu moramo gledati reprezentaciju koju prenose HR komentatori.![]()
Tekashi je napisao/la: ↑24 nov 2024, 18:03Kod mene Baho i Adis komentarisu. Stavi na bosanski jezik u postavkama zvuka.tuzlak1987 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 18:00I sta su uradili ovi velikosrbi iz Telemacha da na stopavom streamu moramo gledati reprezentaciju koju prenose HR komentatori.![]()
Kod mene slovenski cini mi seTekashi je napisao/la: ↑24 nov 2024, 18:03Kod mene Baho i Adis komentarisu. Stavi na bosanski jezik u postavkama zvuka.tuzlak1987 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 18:00I sta su uradili ovi velikosrbi iz Telemacha da na stopavom streamu moramo gledati reprezentaciju koju prenose HR komentatori.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.