Sad još samo pobijediti Francusku i Kipar, pa da se ne tresemo...

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Jel bolje
To je veliki problem,bojim se da ce doci u Zagreb da se zahebavaju.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:12jbt ja mislio gotovo, treba nam samo protiv Kipra pobjeda
a ustvari ce nam trebati i da nezainteresovani Francuzi dobiju Hrvate u februaru
Bitno da mu je uletio Hezonja,dok se ne javlja dobro mu je
Ocito me nisi shvatio. Ja bi najvise volio da se svaka utakmica igra u drugom gradu. Koja je to utakmica u Tuzli bila kiks, a da nismo bili autsajderi tada? Al eto, samo nek se se.re.JayCatwright je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:12nije, to je isto da staviš da ti Srbija igra u Loznici, ne ide, moze neka nebitna prijateljskaDamirT je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:11Nije reprezentacija samo Sarajevo.JayCatwright je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:07
i onda će staviti utakmicu u Mejdan gdje publika nema košarkaške kulture, jednostavno ne može niko sa sarajevskom publikom u regionu što se toga tiče
Sto se tice vecerasnje utakmice u cjelini, kapa dolje, od publike do igraca![]()
ma uzece ih sa pola snage realnoL-Train je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:16To je veliki problem,bojim se da ce doci u Zagreb da se zahebavaju.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:12jbt ja mislio gotovo, treba nam samo protiv Kipra pobjeda
a ustvari ce nam trebati i da nezainteresovani Francuzi dobiju Hrvate u februaru
Otklonjene sve traume iz proslostiVensanKasel je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:13Šta kažeš za treću četvrtinu ???akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:12jbt ja mislio gotovo, treba nam samo protiv Kipra pobjeda
Sreca da ovako polude Gegic, Lazic i Alibegovic realno utakmice zivota, nema ovdje Bekirovog nista iako da je suđenje bilo posteno dobili bi 27,28 razlike.
nadat se da ce ti francuzi koji budu igrali zeljeti da se nametnu selektoru za turnir i da ce igrati na 100%L-Train je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:16To je veliki problem,bojim se da ce doci u Zagreb da se zahebavaju.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:12jbt ja mislio gotovo, treba nam samo protiv Kipra pobjeda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.