+1
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Šta odbrani čovjek.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Stvarno je Sarajevo ko zemlja.
Sigurno trenutno najbolja ekipa u ligi.
Sigurno trenutno najbolja ekipa u ligi.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Jel ovo vas golman ili je prešao ?
Pravite fkt dobre golmane
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Bio u austriji godinu ja msm, i vamo potpisojurisicduska je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:09Jel ovo vas golman ili je prešao ?
Niko nije rekao da je loš, samo da nije Zanetti kako su ga ovi tvoji predstavljali. Dobar igrač za naše terene i ništa više od toga.
Nije više naš, doveo ga Ibraković u Kapfenberg i kad je dobio otkaz ovi pustili Karića u GOŠK.jurisicduska je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:09Jel ovo vas golman ili je prešao ?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Neki su ga ovdje predstavljali u rangu Popare iz Sloge, pa zato.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ako sarajevo sve dobije do derbija (posto sa zrinjskim i borcem igraju) onda ce sve cetri ekipe biti u 2 boda. Derbi bi bio za prvo mjesto u tom trenutku.jurisicduska je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:33Vrlo lako se može desiti da i vi i mi dobijemo sve do derbija. Onda će bit pun stadion i utakmica skoro pa za titulu.TMmanija2012 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:26Hajmo komsije pitari danas trpamo Hrvate , sretan nam praznikOvo vazi samo za danas
![]()
-
- Kontakt:
Pa kako kad vam mi bježimo 5 ?club21 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:17Ako sarajevo sve dobije do derbija (posto sa zrinjskim i borcem igraju) onda ce sve cetri ekipe biti u 2 boda. Derbi bi bio za prvo mjesto u tom trenutku.jurisicduska je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:33Vrlo lako se može desiti da i vi i mi dobijemo sve do derbija. Onda će bit pun stadion i utakmica skoro pa za titulu.TMmanija2012 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:26Hajmo komsije pitari danas trpamo Hrvate , sretan nam praznikOvo vazi samo za danas
![]()
Pretpostavljam ako sve dobijemo da ćemo vam opet bježati najmanje 5
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
HordasOdMalena je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:16Neki su ga ovdje predstavljali u rangu Popare iz Sloge, pa zato.![]()
Upravo.
Popara odličan ove sezone, ima 21 godinu, vrlo moguće da će već na ljeto u inostranstvo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mijesas me sa nekim pa pises "vama". Samo gledam raspored medusobno igraju i zrinj - borac u to vrijeme.
Onda derbi nece uticat na prvo mjesto nisam dobro vidio tabelu. Uglavnom jako bitna 3-4 kola gdje bi se mogli neki odvojti ili da dode do potpune neizvijesnosti do kraja.
Onda derbi nece uticat na prvo mjesto nisam dobro vidio tabelu. Uglavnom jako bitna 3-4 kola gdje bi se mogli neki odvojti ili da dode do potpune neizvijesnosti do kraja.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Razumijemo se.Virtu4l je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:20HordasOdMalena je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:16Neki su ga ovdje predstavljali u rangu Popare iz Sloge, pa zato.![]()
Upravo.
Popara odličan ove sezone, ima 21 godinu, vrlo moguće da će već na ljeto u inostranstvo.
Tako jeeeeeeee
-
- Kontakt:
Sarajevo ove sezone ne gubi !!!
Nebitno ko je na suprot nas, ko sudi i kakvo je vrijeme . ZZ maestro
Nebitno ko je na suprot nas, ko sudi i kakvo je vrijeme . ZZ maestro

Hvala gospodinu Ismiru Mirviću pa je iskeširao lovu i za ovu pobjedu našeg velikana
Vrišti ova tišina na forumu
Daj nam sada izrode, da im kožu s leđa ogulimo.

Daj nam sada izrode, da im kožu s leđa ogulimo.

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], Doktorinho, riki46 i 12 gostiju.