FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
21-1 u zadnjih 7 tekmi, a zalimo se na odbranu, zanimljivo.
I taj jedan primljen je iz penala od Zrinje, zadnji go iz igre primili 30.09 u sirokom
Idemo dalje u iscekivanju petka i derbija. Idemo i tu utrpati 3 komada i zasjesti na prvo mjesto pa nek nas ganjaju
I taj jedan primljen je iz penala od Zrinje, zadnji go iz igre primili 30.09 u sirokom
Idemo dalje u iscekivanju petka i derbija. Idemo i tu utrpati 3 komada i zasjesti na prvo mjesto pa nek nas ganjaju
Neće baš Renana, šteta.
Renaneeeeeeeeeeeeee

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Šta se dešava sa Renanom?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Joj Renana
Na zimu spic pod must
Na zimu spic pod must
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- MokraKifla
- Kontakt:
Hamzu cemo od blata praviti
-
- Kontakt:
Renane,haj ti polako
- JavierBosnia
- Kontakt:
Poljubis me u cmar gospon opreznifeniksptica je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:15Ovi pitanje s koliko razlike nikako da se nauče pameti
Nemoj se sta ljutiti ljubi brat
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Bravo momci
E ta je bila romanticarska stvarno, ali falilo je tu profesionalnosti. ZEKA, Pape, Pelak, Skoro, Hota, Saranovic. Opasna ekipaMaroonBjelave je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:31E tad sam išao s daidžom, nisam toliko starGalantni je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:28Vjerovatno ona ekipa koja je uzela titulu 86 je bila najjaca, ali ova je druga sigurnoMaroonBjelave je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:23
Imam malo više "staža" od tebe, ako brojimo odlaske na utakmicu solo ili s rajom.![]()
![]()
Dzaba brate, meni ekipa sa gospodinom s avatara u tandemu s najjačim šopom u istoriji FK Sarajevo je nešto posebno.
Jbg Renane
- feniksptica
- Kontakt:
Lomilo se izmedju 1-1 i 0-2JavierBosnia je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:34Poljubis me u cmar gospon opreznifeniksptica je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:15Ovi pitanje s koliko razlike nikako da se nauče pameti
Nemoj se sta ljutiti ljubi brat
Nema na ovakvom terenu lahko cemo nikad, yebi ti to
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- luckystrike
- Kontakt:
Elhamdulillah.
-
- Kontakt:
sto im tepas, cuj "zrinja"ronaldo99 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:3221-1 u zadnjih 7 tekmi, a zalimo se na odbranu, zanimljivo.
Renana stigo maler neki
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Uh, uhGalantni je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:35E ta je bila romanticarska stvarno, ali falilo je tu profesionalnosti. ZEKA, Pape, Pelak, Skoro, Hota, Saranovic. Opasna ekipaMaroonBjelave je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:31E tad sam išao s daidžom, nisam toliko star![]()
Dzaba brate, meni ekipa sa gospodinom s avatara u tandemu s najjačim šopom u istoriji FK Sarajevo je nešto posebno.

Nećemo dalje da ne bi zatrpali temu nostalgijom.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Rutinski
Elhamdulillah
Ako Bog da sad Zrinjski dobiti
Ako Bog da sad Zrinjski dobiti
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Najbolja ekipa Sarajeva iza rata je ekipa koja s osvojila duplu krunu. Kraj rasprave. I to ubjedljivo. Mislim pate ljudi za nekim generacijama koje nisu osvojile ništa i čine od njih nekakve heroje. To mi najviše smeta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Volim te SARAJ'VO...

Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 24 nov 2024, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
jurisicduska je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:46Najbolja ekipa Sarajeva iza rata je ekipa koja s osvojila duplu krunu. Kraj rasprave. I to ubjedljivo. Mislim pate ljudi za nekim generacijama koje nisu osvojile ništa i čine od njih nekakve heroje. To mi najviše smeta.

Svakako se nadam se da će ih ova ekipa prestići po trofejima
Trenutno korisnika/ca: Mocvara1991, NazorUso, perodeformero, sagitarius i 63 gosta.