Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Bravo Ryan i Mo
Ko da nama odgovora X pa se povukli
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mo 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne vjerujem nam da mozemo izdrzati kako smo igrali ovu tekmu.
Salah je zasluzio da se penzionise ovdje
Salah je zasluzio da se penzionise ovdje
Sign da ting 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Evo hentai anime dilera
Never in doubt tbh
Uh jedva
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Bez obzira na kojoj je protivnik poziciji, ovo je Premier league. Svakako nije lagana tekma bila. Ali smo pokazali da smo ove sezone mentalno puno jaci u ovakvim momentima, nego prijašnjih par.
Karakter.
Karakter.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ocekivano teska tekma, poslije rep. pauze pa pritisak blagi zbog kiksa Citya i prilike da se poveca razlika sto se vidjelo na igracima, zurba, greske itd. Kontrolisali su tekmu vecinom i realno mogli su dosta vise golova strpati s bzirom na prilike, ali na kraju bitna su 3 boda. Odbrana i sredina par gresaka i propusta, Soton opasan bio u tranziciji i to su kaznili, srecom napad je dao vise, istina prosle godine pred kraj ovo bi bio kiks ali ipak su pokazali mentalitet, ogromna 3 boda za +8.FieldsOfAnfieldRoad je napisao/la: ↑24 nov 2024, 17:03Bez obzira na kojoj je protivnik poziciji, ovo je Premier league. Svakako nije lagana tekma bila. Ali smo pokazali da smo ove sezone mentalno puno jaci u ovakvim momentima, nego prijašnjih par.
Karakter.

Pod Kloppom ne bi pobjedili ovu tekmu.
It is what it is.
It is what it is.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Meni samo smeta kako loše izgledamo kad zabijemo gol, nekako prelako prepustimo kontrolu protivniku i upadamo u neku paniku, dok smo pod Kloppa odmah išli da dajemo drugi.
Ali igramo dosadnije i odmornije i mislim da ekipa neće biti premorena kad izađe iz januara.
Lijevi bek se mora rješavati na ljeto, Robertson je opao, a Tsimi nije taj nivo. Nažalost, Nunez danas katastrofa baš i nekad mi se čini da ga izbjegavaju, ne bi me začudilo da napusti klub na ljeto, a stigne neka druga devetka.
Ali igramo dosadnije i odmornije i mislim da ekipa neće biti premorena kad izađe iz januara.
Lijevi bek se mora rješavati na ljeto, Robertson je opao, a Tsimi nije taj nivo. Nažalost, Nunez danas katastrofa baš i nekad mi se čini da ga izbjegavaju, ne bi me začudilo da napusti klub na ljeto, a stigne neka druga devetka.
- JayCatwright
- Kontakt:
Tačno.
Tačno vol. 1
Tačno vol. 2
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
A realno ne zna ni pas pruzit igracu da valja,a zavrsnicu ne treba ni spominjat.Po meni kad nema Jota bolje da Diaz igra 9kuOtelo je napisao/la: ↑24 nov 2024, 18:30Meni samo smeta kako loše izgledamo kad zabijemo gol, nekako prelako prepustimo kontrolu protivniku i upadamo u neku paniku, dok smo pod Kloppa odmah išli da dajemo drugi.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Mene vec odavno nervira taj narativ da trenutno igramo dosadno, a da smo pod Kloppom eto letili svaku utakmicu. Cinjenica jeste da je Klopp igrao sa vecom dozom rizika, ali eto ko da pod njim nije bilo utakmica koje smo na jedvite jade dobijali. I to mislim na utkmice u sezonama gdje smo bili najbolji, recimo u sezoni 18/19 je bilo dosta takvih.
Slotova prednost je takticka fleksibilnost, kada ne ide kako treba on se ne libi prilagoditi i probati nesto drugo.
Sto se danasnje utakmice tice, jbg previse smo im dopustali, a tome su kumovale nesto losije partije igraca u odbrani, Konatea i Robetsona.
Slotova prednost je takticka fleksibilnost, kada ne ide kako treba on se ne libi prilagoditi i probati nesto drugo.
Sto se danasnje utakmice tice, jbg previse smo im dopustali, a tome su kumovale nesto losije partije igraca u odbrani, Konatea i Robetsona.
Srce, čast i ponos!
Nismo u ovakvoj situaciji gdje igraš pod pritiskom poraza Citya i eventualnog stvaranja bodovne razlike.
Apsolutno sam danas očekivao remi, a ipak nakon 2-2 nisam ni sekunde sumnjao u pobjedu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Mi ako uzmemo naredne tri u ligi (realno najtezi dio sezone) titulu nam jedino moze uzeti Salahova objava sa jelkom
Kraj sezone je baš yeben. Zadnjih 5 tekmi suJayCatwright je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:46Mi ako uzmemo naredne tri u ligi (realno najtezi dio sezone) titulu nam jedino moze uzeti Salahova objava sa jelkom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.