Znam da vas puca delirijum,dugo vas nije bilo na mapi,ali igrati dvije godine u finalu kupa,boriti se za duplu krunu...to moze samo Željo u ovoj nasoj smijesnoj drzavi.
Zao mi Čelika nije imao srece

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
To je uvek tako bilo,zaboravis desavanja iz prve utakmice dok stigne revans.Nimla_RZ je napisao/la:Koji kreteni mati mila, pa uzvrat Kupa mjesec dana kasnije![]()
![]()
zao mi je zeljeznicar je imao srece u polufinalu a u finalu mu dolazi ekipa koja ih je nadigrala na grbavici pored poraza celika al kup kup kup kup kup je nas nas nas nas 3000hiljade robova na grbavici neprocjenivoEsii TM87 je napisao/la:Dobro onda,ako cete nam oderati guzove.Eto nek bude kao prosle godine u prvenstvu,a moze i ove....kako ti vise pase![]()
Znam da vas puca delirijum,dugo vas nije bilo na mapi,ali igrati dvije godine u finalu kupa,boriti se za duplu krunu...to moze samo Željo u ovoj nasoj smijesnoj drzavi.
Zao mi Čelika nije imao srece
vidjeli smo vas u toj prvenstvenoj tekmi zadnjoj protiv nas na Grbavici bilo vas 150 u vrh glave i to sve shabani mrtvibilinopolje je napisao/la:zao mi je zeljeznicar je imao srece u polufinalu a u finalu mu dolazi ekipa koja ih je nadigrala na grbavici pored poraza celika al kup kup kup kup kup je nas nas nas nas 3000hiljade robova na grbavici neprocjenivoEsii TM87 je napisao/la:Dobro onda,ako cete nam oderati guzove.Eto nek bude kao prosle godine u prvenstvu,a moze i ove....kako ti vise pase![]()
Zao mi Čelika nije imao srece![]()
![]()
![]()
![]()
zivi bili pa vidjeli a bilonedaTM je napisao/la:vidjeli smo vas u toj prvenstvenoj tekmi zadnjoj protiv nas na Grbavici bilo vas 150 u vrh glave i to sve shabani mrtvibilinopolje je napisao/la:zao mi je zeljeznicar je imao srece u polufinalu a u finalu mu dolazi ekipa koja ih je nadigrala na grbavici pored poraza celika al kup kup kup kup kup je nas nas nas nas 3000hiljade robova na grbavici neprocjenivoEsii TM87 je napisao/la:Dobro onda,ako cete nam oderati guzove.Eto nek bude kao prosle godine u prvenstvu,a moze i ove....kako ti vise pase![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cuj 3000
![]()
pa tolko vas u domacim bude i to samo kad dolazi zeljo i sarajevo...
![]()
moras ga shvatiti covjek je u transu nakon prolaska u finale... nakon toliko godina cekanja na neki trofej... ja ih razumjem... covjek pretjeruje u ciframa sigurno, ali moras ga razumjeti...nedaTM je napisao/la:vidjeli smo vas u toj prvenstvenoj tekmi zadnjoj protiv nas na Grbavici bilo vas 150 u vrh glave i to sve shabani mrtvibilinopolje je napisao/la:zao mi je zeljeznicar je imao srece u polufinalu a u finalu mu dolazi ekipa koja ih je nadigrala na grbavici pored poraza celika al kup kup kup kup kup je nas nas nas nas 3000hiljade robova na grbavici neprocjenivoEsii TM87 je napisao/la:Dobro onda,ako cete nam oderati guzove.Eto nek bude kao prosle godine u prvenstvu,a moze i ove....kako ti vise pase![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cuj 3000
![]()
![]()
Nesto nebi rekao da je kup vas ali vidjecemo ko bude bolji neka ga i osvoji jel postenobilinopolje je napisao/la:zao mi je zeljeznicar je imao srece u polufinalu a u finalu mu dolazi ekipa koja ih je nadigrala na grbavici pored poraza celika al kup kup kup kup kup je nas nas nas nas 3000hiljade robova na grbavici neprocjenivoEsii TM87 je napisao/la:Dobro onda,ako cete nam oderati guzove.Eto nek bude kao prosle godine u prvenstvu,a moze i ove....kako ti vise pase![]()
![]()
![]()
![]()
pa bas taj klip o kome govoris sam postavio na nasoj temi neki dan kad je neki od zrinjevaca nesto pisao o gostovanjima sam postavio taj klip gdje nas je bilo preko 2000 u Sirokom...tm84 je napisao/la:moras ga shvatiti covjek je u transu nakon prolaska u finale... nakon toliko godina cekanja na neki trofej... ja ih razumjem... covjek pretjeruje u ciframa sigurno, ali moras ga razumjeti...nedaTM je napisao/la:vidjeli smo vas u toj prvenstvenoj tekmi zadnjoj protiv nas na Grbavici bilo vas 150 u vrh glave i to sve shabani mrtvibilinopolje je napisao/la: zao mi je zeljeznicar je imao srece u polufinalu a u finalu mu dolazi ekipa koja ih je nadigrala na grbavici pored poraza celika al kup kup kup kup kup je nas nas nas nas 3000hiljade robova na grbavici neprocjenivo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cuj 3000
![]()
![]()
doce sigurno izmedju 500-1000 navijaca celika na grbavicu... ali 3000 ne...
ja pamtim samo jedno gostovanje nekog naseg tima gdje je bilo toliko gostujucih navijaca (siroki brijeg 2003. posljednje kolo), naravno bio sam i ja tamo![]()
bice gutavo, medjutim, i tradicija i statistika su na nasoj strani sto se tice kupa i celika...
nema dalje...bilinopolje je napisao/la: koliko nas ima ....
E upravo radi toga majstore,mi smo u transu,svi su se nalozili na kup,na finale,na vec osvajanje kupatm84 je napisao/la: moras ga shvatiti covjek je u transu nakon prolaska u finale... nakon toliko godina cekanja na neki trofej.
Nemoja nikad nas tako nazivat,mi smo Čelikovci bez tih nacionalnih prefiksa.Bar malo da si upućen u priču nikad to nebi napiso.Drago mi je što smo konačno ušli u finaleNimla_RZ je napisao/la:Joj kad vidim ovako koliko se mi "balije" svađamo, a ovi vamo svi brate, brate
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.