Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Cestitke na pobjedi momcima,nisam se nadao 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Unofficialpage je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:45Hr komponenta u teškoj depresiji, sve su dali od sebe da Hrvatska ima prednost u odnosu na nas ali nisu uspjeli.
Jel Bekir sa ovim sve rekaoBećiragić ističe da su on i njegova ekipa uglavnom prepušteni sami sebi i da im to daje najveću snagu.
"Niti ovaj košarkaški Savez, niti država, ne može se zahvaliti ovim momcima koji su iznijeli ovo sve. Dobiti na ovakav način ovakvu selekciju.. Neće nam se savez zahvaliti, neće niko, ali bitno je da smo mi sretni i zadovoljni", rekao je bh. selektor.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Garza se vodi kao stranac
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ovo veceras je bilo nestvarno!! Svaka cast svima bez izuzetka.
Samo bez euforije. Nista jos nije gotovo. Korak po korak. Neka nam ona pobjeda protiv SLO na proslom Euru i reakcija nakon te pobjede budu skola koju smo nadam se naucili.
Samo bez euforije. Nista jos nije gotovo. Korak po korak. Neka nam ona pobjeda protiv SLO na proslom Euru i reakcija nakon te pobjede budu skola koju smo nadam se naucili.
Fantastično, veličanstveno, ogromno. Kapa do poda i veliko BRAVO za naše momke. Velika je ovo pobjeda, iako je košarkaška reprezentacija generalno i poznata za najveće pobjede u našem sportu. Uvijek su te pobjede slatke i posebne. A toliko su puta ljudi otišli na završnice i to uvijek potpuno zasluženo.
A večeras u ovakvoj utakmici sa onoliko ličnih ući u završnicu susreta i onda ostati onako i pametan i hrabar, vrhunski je to odigrano.
Nas opet naravno ubijaju razne teorije pred ove susrete, kao tipa nešto je prodato i slično. Tu smo jedinstveni, kao što smo jedinstveni i u tome da se ponovo i ponovo, iznova i iznova raspravljamo o gradovima gdje je bolja atmosfera i gdje bi se trebalo igrati. Nas uvijek ubiše sitnice i nije nama generalno neuspjeh problem u sportu, mi se ne znamo u suštini dovoljno radovati uspjeh ili tačnije radujemo se mi, ali ono pravo vrednovanje uspjeha na duže staze i ne postoji. Uvijek ima masa koja bi to da umanji. Ali na sreću ima uvijek i onih drugih, bar određena skupina ljudi...
I ubiše nas sitnice, gluposti, sulude rasprave...
Ali na kraju u pozitivnom tonu BRAVO MOMCI, BRAVO KOŠARKAŠKA REPREZENTACIJO BOSNE I HERCEGOVINE! RESPEKT!!
A večeras u ovakvoj utakmici sa onoliko ličnih ući u završnicu susreta i onda ostati onako i pametan i hrabar, vrhunski je to odigrano.
Nas opet naravno ubijaju razne teorije pred ove susrete, kao tipa nešto je prodato i slično. Tu smo jedinstveni, kao što smo jedinstveni i u tome da se ponovo i ponovo, iznova i iznova raspravljamo o gradovima gdje je bolja atmosfera i gdje bi se trebalo igrati. Nas uvijek ubiše sitnice i nije nama generalno neuspjeh problem u sportu, mi se ne znamo u suštini dovoljno radovati uspjeh ili tačnije radujemo se mi, ali ono pravo vrednovanje uspjeha na duže staze i ne postoji. Uvijek ima masa koja bi to da umanji. Ali na sreću ima uvijek i onih drugih, bar određena skupina ljudi...

Ali na kraju u pozitivnom tonu BRAVO MOMCI, BRAVO KOŠARKAŠKA REPREZENTACIJO BOSNE I HERCEGOVINE! RESPEKT!!
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ja nikako ne mogu shvatiti da ljudi ne mogu (ma da mislim više da nece nego što ne mogu)rijesit Garzu da igra kao domaći igrač.Kad vidim kako druge repke prijavljuju igrače koji nemaju veze sa njima kao domaće igrače ništa mi nije jasno.Evo primjer najsvježiji primjer Gordon za Bahame a igrao za Ameriku pa evo gledam Vezenkov će promjenit reprezentaciju i igrat za Cipar kao domaći igrač a godinama nastupa za Bugarsku kao bugar.Pa ko koga tu yebe
Bgm svaka im cast. Odigrali su bas srcano, kosarkasi to nekako najbolje i odrade.
Bilo bi super otic na prvenstvo pa pokusat proc dalje, imamo potencijal itekako.
Bilo bi super otic na prvenstvo pa pokusat proc dalje, imamo potencijal itekako.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Realnost je da savez ne radi posao,s druge strane FIBA je kriminalna organizacija.Mislim da imaju neku stavku da u posebnom slucaju ako je to u interesu kosarke odredjeni igraci mogu promjeniti sportsko drzavljanstvoNebeskaSila96 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 22:06Ja nikako ne mogu shvatiti da ljudi ne mogu (ma da mislim više da nece nego što ne mogu)rijesit Garzu da igra kao domaći igrač.Kad vidim kako druge repke prijavljuju igrače koji nemaju veze sa njima kao domaće igrače ništa mi nije jasno.Evo primjer najsvježiji primjer Gordon za Bahame a igrao za Ameriku pa evo gledam Vezenkov će promjenit reprezentaciju i igrat za Cipar kao domaći igrač a godinama nastupa za Bugarsku kao bugar.Pa ko koga tu yebe

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Šta reći osim bravo momcima i velika pobjeda za DAN DRŽAVNOSTI.
- kupus army
- Kontakt:
Gdje je onaj Gošk Gabela j.e.bem mu sestru? Volim te Bosno i drago mi je što sam jedan od rijetkih koji je javno pisao ovdje da imamo šansu!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Zar mislite da ce Francuzi kalkulisati protiv Hrvata, pa da dodju u situaciju da mozda ni ne odu na EB? Da ne govorim sastav kakav ce imati, a Hrvati vjerovatno u ovom istom. Mozda jedna, dvije izmjene. Zizic eventualno, mada sumnjam za njega
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sumnjam da ce im se Bozic odazvat a mogucr je da ih i Hezonja odje.be poslije vecerasnje utakmice a Francuzi sigurno nece kalkulisati ici ce na pobjede protiv Hrvata i nas u to sam siguran.
Nego kako stoje stvari u kojem bi potu bili da se sad zrijebaju grupe

-
- Kontakt:
Šta kažu Bekir se prodao Hrvatima . Jojjj levata po forumu , pametuju a u sportu bi mogli biti stativa ni fizičko nisu radili ono pljuje selektora i piše Musa i Gegic tarabe.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 24 nov 2024, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Jakobsen91
- Kontakt:
Alibegović na kraju jedva hoda, a na terenu kao da mu nije ništa. Sad vidim da su Kameni, Gegić također povrijeđeni. Musa i prošli put izlazi iz povrede i tik dolazi na utakmicu (doduše tad je bila korona). Možemo o košarkaškim kvalitetama do sutra, ali u pogledu patriote i igranja za reprezentaciju-Džeko, pa on. Fantazija šta smo odigrali i ispogađali, Hrvati se s 20 vraćaju na famoznih 13 i Lazić s jedne noge trojku.
Golemo.

- invincible1921
- Kontakt:
Strasna atmosfera, puna dvorana..svaka cast momcima i da nije bilo 14 poginuli su na terenu 

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Nemam povjerenje u francusku prosle kvalifikacije su i od nas i u Crnoj Gori izgubili. Još kad vidim ove rezultate slovačka-spanija u produžetku pa Grčka izgubi od Britanije itd. Nebi me uopste cudilio da izvisimo opet.
- VensanKasel
- Kontakt:
A koji qrac ga sa spominješ ? Je li moguće da su toliko bolestan u ovoj historijskoj pobjedi , da spominješ debila ?kupus army je napisao/la: ↑24 nov 2024, 22:15Gdje je onaj Gošk Gabela j.e.bem mu sestru? Volim te Bosno i drago mi je što sam jedan od rijetkih koji je javno pisao ovdje da imamo šansu!
Za takve debile je najbolji lijek ignorisati , goni ga u pichku materinu nebitan lik ...
Uživaj u pobjedi

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
I moram istaci Kamenjasa

Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 18 gostiju.