Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Isti komentari kao protiv Slobode, ko bi rekao da te dvije ekipe kombinovano imaju 6 bodova. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Debitant Aleksić dobar danas. Onaj žuti Joviću mu nije trebao ali, osim toga - dobar.
15 faulova za 90 minuta.
15 faulova za 90 minuta.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Baš je čudno što nas drma euforija nakon 0 poraza u 14 mečeva i to pred utakmicu sa direktnim konkurentom za prvo mjesto koji nam, trenutno sa utakmicom manje, bježi 1 bod.
Ali teško je to objasniti tebi koji si zadovoljan nakon poraza od 0:2 protiv istog protivnika.

Zadnja izmjena: NoProfit, dana/u 24 nov 2024, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Minuta šutnje za brata iz Gabele. Izgubila mu komšijska Hrvatska, evo sad i GOŠK.
-
- Kontakt:
Gledam svaku utakmicu željezničara , domaće nekad i odem.NoProfit je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:39Baš je čudno što nas drama euforija nakon 0 poraza u 14 mečeva i to pred utakmicu sa direktnim konkurentom za prvo mjesto koji nam, trenutno sa utakmicom manje, bježi 1 bod.
Ali teško je to objasniti tebi koji si zadovoljan nakon poraza od 0:2 protiv istog protivnika.![]()
Oni su ove sezone ozbiljna ekipa i još samo to da shvate pocet će biti nezadovoljni svakim izgubljenim bodom. A i u toj utakmici Zrinjski je zabio 2 gola iz 2 šuta a ovi imali kompletnu novu ekipu neuigranu. Biće potpuno drugačije već u Mostaru nakon priprema. Ja se pouzdam u njih da mogu dobit i Zrinjskog i Borca i da učinim ovo zanimljivim.
Prve 4 ekipe može svako svakog dobiti pa isto tako može nas Zrinjski sad na Kosevu dobiti sto ne znaci da je kraj svijeta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Ma prejaki smo za ovu ligu, treba se slijedece sezone prijaviti u Cesku ili belgijsku ligu... 

-
- Kontakt:
Bit ce pravi spektakl u petak.
Jedina steta sto bi moglo biti najavljene kise i snijega ali hajde vidjet cemo.Mijenjaju prognozu svakih 5 minuta
Jedina steta sto bi moglo biti najavljene kise i snijega ali hajde vidjet cemo.Mijenjaju prognozu svakih 5 minuta
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Antikloc je napisao/la: ↑13 jun 2024, 06:36Krajem ljeta,negdje u augustu,sarajevska firma Toplane raspisuje konkurs za ložače,obaveno se javi,imas kvalifikacije.Espiritosanto je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:28Gdje ste se gasili na forumu jel?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:25
Cuj mi sad favoriti za oba trofeja, a danas se haman gasili. Polako s tim, prerano je jos za bilo kakve prognoze, a ako iko sebe zna zajebat mi znamo.
Zoran Zekić je trener level iznad Rendulića, eto vidjeti ćeš.
Ako si pratio HNL ovu sezonu i kako je Osijek igrao znaš o čemu pričam.
Nemoj se bojati,nije to ložač kao nekada, lopata ovo-ono ,sve na dugme![]()

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Oni uplatnicu ne znaju ispuniti.jurisicduska je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:17Pa kako kad vam mi bježimo 5 ?club21 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:17Ako sarajevo sve dobije do derbija (posto sa zrinjskim i borcem igraju) onda ce sve cetri ekipe biti u 2 boda. Derbi bi bio za prvo mjesto u tom trenutku.jurisicduska je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:33
Vrlo lako se može desiti da i vi i mi dobijemo sve do derbija. Onda će bit pun stadion i utakmica skoro pa za titulu.
Pretpostavljam ako sve dobijemo da ćemo vam opet bježati najmanje 5

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- tutankamon1905
- Kontakt:
Al bordo masina melje sve redom
otkud izvlace ove epitete

- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Čuj nije đon, pa čime ga je udario, risom?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:09Noge se lome na zemlji,ne u zraku.I nije bio dzon na vašeg igrača pa da bude crveni.
Ta Vicina pravila prosipaj nekom drugom![]()
Ne gledaj sve kroz shizopitarsku prizmu, imaš li oči i dozu realnosti? Jesam li ja izdajnik svojeg roda ako kažem da npr. nije bio crveni za Kyeremeha protiv Veleža?
I ne stavljaj me u koš s dušmanima države samo zato što poznajem pravila

Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 18 gostiju.