Alibegović na kraju jedva hoda, a na terenu kao da mu nije ništa. Sad vidim da su Kameni, Gegić također povrijeđeni. Musa i prošli put izlazi iz povrede i tik dolazi na utakmicu (doduše tad je bila korona). Možemo o košarkaškim kvalitetama do sutra, ali u pogledu patriote i igranja za reprezentaciju-Džeko, pa on. Fantazija šta smo odigrali i ispogađali, Hrvati se s 20 vraćaju na famoznih 13 i Lazić s jedne noge trojku. Golemo.
Yebao sam sve bogove svijeta ikad , i grčke i egipatske i ove i one kada je Branković pogodio drugu trojku...
Pa je li moguće toliko da nas ne ide kontam , imali smo sreće samo u rukometu protiv Islanda , ostalo vazda protiv nas , ali onda 3 četvrtina i
Zadnja izmjena: VensanKasel, dana/u 24 nov 2024, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Zar mislite da ce Francuzi kalkulisati protiv Hrvata, pa da dodju u situaciju da mozda ni ne odu na EB? Da ne govorim sastav kakav ce imati, a Hrvati vjerovatno u ovom istom. Mozda jedna, dvije izmjene. Zizic eventualno, mada sumnjam za njega
Nemam povjerenje u francusku prosle kvalifikacije su i od nas i u Crnoj Gori izgubili. Još kad vidim ove rezultate slovačka-spanija u produžetku pa Grčka izgubi od Britanije itd. Nebi me uopste cudilio da izvisimo opet.
To si upravu. Mada su Francuzi nakon CG imali Madjarsku, koju bi dobili sa igracima iz svoje druge lige. Jbg, ovdje i nije bas da imaju mjesta za kalkulacije. Ipak smo i mi, a i Hrvati dimenzija vise u odnosu na Madjarsku.
Cak sam misljenja da ce u zadnjoj utakmici protiv nas igrati preko one stvari, jer bi trebali dotad osigurati EB. aBd nakon Kipra slavimo plasman na Eurobasket
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Ma bas na tekmi komentarisemo..brate svi nam igraci visoki jaki, sa nurkicem, halilovicem, grazom niko se nece naigrat protiv nas jer smo beton u reketu. Jos ako sut ide mozemo sa svakim
Evo ja mogu snimiti tekmu pomoću OBS Studio, pa ću je okačiti negdje i ovdje podijeliti link za download.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
L : ⭐×7
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
Yebao sam sve bogove svijeta ikad , i grčke i egipatske i ove i one kada je Branković pogodio drugu trojku...
Pa je li moguće toliko da nas ne ide kontam , imali smo sreće samo u rukometu protiv Islanda , ostalo vazda protiv nas , ali onda 3 četvrtina i
I protiv Slovaka u fudbalu smo bili bezidejni, dok se Izet nije ukazao. I tu nas je pos*alo. Ali ovo večeras je baš ludilo, mislim da smo svi mi predviđali najbolje učinke naših reprezentativaca, u nekim idealnim u okolnostima, u njihovom najboljem meču karijere, da bi to na kraju bilo dovoljno za nekih 90-95 pts max.
Jednu stvar bih samo napomenuo. Ovu je ekipu napravio Vedran Bosnic i momci su nekih 5-6 godina skupa u sličnom sastavu. Dobro se poznaju, fizički su dosta jaki, možemo stisnuti u odbrani, ekipa je uigrana sa jasnim zadacima.
Rotacijski smo slabi, ali definitivno ne bih mjenjao Garzu za Amerikanca. Treba savez lobirati kod FIBA-e da se Garzi skine zvjezdica, ipak mu je mama i pola porodice iz Bosne.
Francuska je već dobila hladan tuš od nas i mislim da neće uopšte riskirati u Zagrebu.
Od 3:56 svi da pogledate i da znate šta je bosanski inat , za vijek vijekova , suze su mi krenule jer znam koja g.ovna "rade" u savezu poput Medina Kockara Duškaja i koliko sve boli qrac za našu državu , a ovi momci sve to trpe i daju sve od sebe !!!
I protiv Slovaka u fudbalu smo bili bezidejni, dok se Izet nije ukazao. I tu nas je pos*alo. Ali ovo večeras je baš ludilo, mislim da smo svi mi predviđali najbolje učinke naših reprezentativaca, u nekim idealnim u okolnostima, u njihovom najboljem meču karijere, da bi to na kraju bilo dovoljno za nekih 90-95 pts max.
Razmišljao sam o tom momentu , ali morao bi Izet pogoditi u 90+ da bude baš onako
Nekako je sve krenulo kada je konačno Aziz Bekir Bećiragić skontao da treba više koristiti Kamenog , od njega je sve krenulo . Momčina za primjer
Ja nikako ne mogu shvatiti da ljudi ne mogu (ma da mislim više da nece nego što ne mogu)rijesit Garzu da igra kao domaći igrač.Kad vidim kako druge repke prijavljuju igrače koji nemaju veze sa njima kao domaće igrače ništa mi nije jasno.Evo primjer najsvježiji primjer Gordon za Bahame a igrao za Ameriku pa evo gledam Vezenkov će promjenit reprezentaciju i igrat za Cipar kao domaći igrač a godinama nastupa za Bugarsku kao bugar.Pa ko koga tu yebe
Predsjednik KSBIH je Boris Spasojevic, clan SNSD i Dodikov covjek postavljen da razjebe kosarku u drzavi (bas kao sto je postavio i Vicu Zeljkovica u fudbal).
I mi sad trebamo ocekivati da ce takav covjek raditi u interesu drzave ili da ce rijesiti slucaj Garze kakve zablude.. Pa on ce uciniti sve da doticni vise nikad ne zaigra za BiH.
Jednu stvar bih samo napomenuo. Ovu je ekipu napravio Vedran Bosnic i momci su nekih 5-6 godina skupa u sličnom sastavu. Dobro se poznaju, fizički su dosta jaki, možemo stisnuti u odbrani, ekipa je uigrana sa jasnim zadacima.
Rotacijski smo slabi, ali definitivno ne bih mjenjao Garzu za Amerikanca. Treba savez lobirati kod FIBA-e da se Garzi skine zvjezdica, ipak mu je mama i pola porodice iz Bosne.
Francuska je već dobila hladan tuš od nas i mislim da neće uopšte riskirati u Zagrebu.
Kod nas nema sredine pri ocjenjivanju igrača, reprezentacije, trenera. Od onog najgoreg u kritci, prelazimo na hvalospjeve nakon jedne dobre utakmice i olako zaboravljamo neke stvari.
Bekira ne smatram niti ću ga smatrati nekim stručnjakom i osobom koja je dobra za ovu repku, pa makar osvojio EP sa njom. Za mene je dio tala razvaljivanja ove repke, pa makar samo zato što prešutno učestvuje i ne kritikuje stvari koje su za kritike, kao što je dovođenje stranca, za kojeg bi on sam možda trebao snositi odgovornost direktnu, kao i slučaj sa Sulejmanovićem i sada sa Halilovićem.
Ovo
Sve je ovo zaostavstina Haruna Mahmutovica, gdje su ovi momci imali odlicne uslove i A divizije u omladinskim selekcijama, nazalost toga vise nema i poslije ove generacije dozivjet cemo downgrade kao sto su ga dozivjeli Makedonci.
Jedina Harunova greska je sto dade Zubca za Stipanovica i svađa sa Nurkicem.
Kod nas nema sredine pri ocjenjivanju igrača, reprezentacije, trenera. Od onog najgoreg u kritci, prelazimo na hvalospjeve nakon jedne dobre utakmice i olako zaboravljamo neke stvari.
Bekira ne smatram niti ću ga smatrati nekim stručnjakom i osobom koja je dobra za ovu repku, pa makar osvojio EP sa njom. Za mene je dio tala razvaljivanja ove repke, pa makar samo zato što prešutno učestvuje i ne kritikuje stvari koje su za kritike, kao što je dovođenje stranca, za kojeg bi on sam možda trebao snositi odgovornost direktnu, kao i slučaj sa Sulejmanovićem i sada sa Halilovićem.
Od mene mu želim da što prije ode sa klupe.
Nece ni jedan selektor progovoriti o problematici unutar saveza, i problemima s kojima se susrecemo. To ti dodje automatski otkaz...
Jedno je sigurno, nama se politika mijesa u sport i tu je najjveci problem. Jer, kada reprezentacija napravi uspjeh, sansu za fotografisanje traze iskljucivo osobe bliske politici, ili kao sto mozes veceras primijetiti kako brojni policitari s ovom pobjedom cestitaju dan drzavnosti.
Ovo
Šta znači pravio reprezentaciju ?? Svi ti igrači igraju u klubovima i dobiju poziv mi imamo 10 tak igraca I to je to . Nemamo 50 pa da se nešto selektira i pravi. A i nije to baš ta ekipa što je Bosnic vodio imali smo tu Stipanovica,Pasalica, Sulejmanovica, Halilovica koji su imali glavne uloge .