Sta ces ,kada se znanje ima

gdje su padobranci

btw ,rekoh prije par dana ,brza igra unistava Hrvate i dogovara nama najvise

i da vam jos jednom ponovim ,ovi Momci su vise za Bekira nego za Bosnica

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Sta ces ,kada se znanje ima
Ovo definitivno. Skidam kapu i Adisu veceras stvarno, ali ovu ekipu je u velikoj mjeri napravio upravo Mahmutovic. Dok je on bio u savezu, na nesto je savez i licio. Da ne govorim za mladje selekcije, gdje smo bili u najmanju ruku ravnopravni sa svima u A diviziji.Wanderson je napisao/la: ↑24 nov 2024, 23:12Sve je ovo zaostavstina Haruna Mahmutovica, gdje su ovi momci imali odlicne uslove i A divizije u omladinskim selekcijama, nazalost toga vise nema i poslije ove generacije dozivjet cemo downgrade kao sto su ga dozivjeli Makedonci.dzemil je napisao/la: ↑24 nov 2024, 23:00OvoNah1d je napisao/la: ↑24 nov 2024, 22:45Jednu stvar bih samo napomenuo. Ovu je ekipu napravio Vedran Bosnic i momci su nekih 5-6 godina skupa u sličnom sastavu. Dobro se poznaju, fizički su dosta jaki, možemo stisnuti u odbrani, ekipa je uigrana sa jasnim zadacima.
Rotacijski smo slabi, ali definitivno ne bih mjenjao Garzu za Amerikanca. Treba savez lobirati kod FIBA-e da se Garzi skine zvjezdica, ipak mu je mama i pola porodice iz Bosne.
Francuska je već dobila hladan tuš od nas i mislim da neće uopšte riskirati u Zagrebu.
Jedina Harunova greska je sto dade Zubca za Stipanovica i svađa sa Nurkicem.
Pitanje je , zašto se Kameni nije toliko koristio u prvoj utakmici ?lumani je napisao/la: ↑24 nov 2024, 23:26Sta ces ,kada se znanje ima![]()
![]()
gdje su padobranciima li ih ? ili su u rupama .
i da vam jos jednom ponovim ,ovi Momci su vise za Bekira nego za Bosnicabio sma licno prisutan ,kada je tema bila.
Razmišljao sam i o toj opciji, možda ga i objavim
Konakovića zanima samo kako ugoditi HDZ-u i gazdi Čoviću kako bi ostao na vlasti, kakva ba košarka hahahahaTele33 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 23:41Ne znam al po meni bi se morali Konakovic, Stojanovic, Avdic uključit indirektno da srede malo i izvrše pritisak u savezu. Svi su na pozicijama a kosarka im je primarno zanimanje. Bit će sabotaža, posebno od hrvatske komponente dok traje ovaj prozor. Nama svaki igrač mnogo znači.
Garzi kad bi se skinula zvjezdica, to bi do sad svaka druga drzava završila siguran sam, to bio bio strašan upgrade.
Drugo, a još bitnije za februar je da se razgovara sa Emirom Sulejmanovicem. I Musa kao kapiten tu moze odradit posao. Vjerujem da bi Emir vise od svega volio da je večeras bio tu s ekipom.
Neno Markovic mora u klubu uradit sve da se sa Halilovicem ne ponovi nešto slično kao ovaj prozor.
VensanKasel je napisao/la: ↑24 nov 2024, 23:33Pitanje je , zašto se Kameni nije toliko koristio u prvoj utakmici ?lumani je napisao/la: ↑24 nov 2024, 23:26Sta ces ,kada se znanje ima![]()
![]()
gdje su padobranciima li ih ? ili su u rupama .
i da vam jos jednom ponovim ,ovi Momci su vise za Bekira nego za Bosnicabio sma licno prisutan ,kada je tema bila.
Također , kada Juka igra koji yebeni qrac se pravi akcija da primi loptu haman na trojci i napada leđno ?
Prenesi Adisu .
Vjerovatno se lako moze srediti ali ima njih 80% Savezu sto zele sto slabiju repku i opstruiraju.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 22:06Ja nikako ne mogu shvatiti da ljudi ne mogu (ma da mislim više da nece nego što ne mogu)rijesit Garzu da igra kao domaći igrač.Kad vidim kako druge repke prijavljuju igrače koji nemaju veze sa njima kao domaće igrače ništa mi nije jasno.Evo primjer najsvježiji primjer Gordon za Bahame a igrao za Ameriku pa evo gledam Vezenkov će promjenit reprezentaciju i igrat za Cipar kao domaći igrač a godinama nastupa za Bugarsku kao bugar.Pa ko koga tu yebe
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 7 gostiju.