Premijer liga 2024/2025
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga 2024/2025
Svakako sjajan rezultat,počeo je i Leotar zasad nije loše 7:6
Tek sad ispratio rezultate. Leotar ocekivano, Izvidjac odlicno s obzirom na koeficijente. Ocekujem prolaz u Ljubuskom.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Leotar odigrao dobro 3/4 poluvremena,na zalost u ovom posljednjem su pali.
Da je malo Leotar ozbiljnija ekipa,da kažem kvalitetnija,Drammen bi sigurno ispao,nisu neko veliko ime u Norveskoj,gledao veceras prvo poluvrijeme trecinu,Leotar bio konkurentan,čak i vodili.

A Izviđac........utakmica sezone,nadam se prolasku,to bi bio sjajan uspjeh za rukomet

- ASD
- Kontakt:
Izviđač je daleko talentovanija ekipa od Motora. Jedino što im fali da lagano prođu to što su u duelu slabiji.
Leotar nema širinu da igra na dva fronta.
Leotar nema širinu da igra na dva fronta.
-
- Kontakt:
Leotaru je ovo maksimum,ne znam da li bi neka od naših ekipa mogla proci ovaj norveški klub.
Nema stranih igrača,i to je minus kad se igraju evropska takmičenja,dođe to na naplatu
Nema stranih igrača,i to je minus kad se igraju evropska takmičenja,dođe to na naplatu
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Katastrofa Bosne u prvom poluvremenu 17:9,odbrane uopste nema,u napadu bezidejno.
Nažalost ovako je vec par utakmica,i moze se reci da je klub u krizi(rezultatski ali i po igri),golman jedna od najslabijih karika ovog kluba.
Sloboda,mada sam i ocekivao bolja od Bosne znatno,pametna igra u odbrani,golman dosta dobar.
Nažalost ovako je vec par utakmica,i moze se reci da je klub u krizi(rezultatski ali i po igri),golman jedna od najslabijih karika ovog kluba.
Sloboda,mada sam i ocekivao bolja od Bosne znatno,pametna igra u odbrani,golman dosta dobar.
Priznaj da si poceo ove godine pratiti rukomet. Uslov za golmanske odbrane je dobra odbarana , sto Bosna trenutno nema.Amirutah1988 je napisao/la: ↑26 nov 2024, 19:38Katastrofa Bosne u prvom poluvremenu 17:9,odbrane uopste nema,u napadu bezidejno.
Jao Celice. Sta je ono onako? Jedva covjek hoda. Bosna ocaj veceras. Da nisu kod Slobode djeca usla zadnjih 15 minuta, hladno bi bilo +15...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Znači Bosna se mora dobro pojačati.
-
- Kontakt:
Pratim sasvim dovoljno da vidim sta je dobro a šta nije.Semper je napisao/la: ↑26 nov 2024, 20:55Priznaj da si poceo ove godine pratiti rukomet. Uslov za golmanske odbrane je dobra odbarana , sto Bosna trenutno nema.Amirutah1988 je napisao/la: ↑26 nov 2024, 19:38Katastrofa Bosne u prvom poluvremenu 17:9,odbrane uopste nema,u napadu bezidejno.
Ne može odbrana biti najgora karika Bosne,koliko igraci mogu izgubiti odnosno pokloniti lopti protivniku sto je slučaj kod Bosne u skoro svakoj utakmici.
Bila odbrana dobra ili ne,golman je ispod svakog nivoa i nema kvalitet.
-
- Kontakt:
Kasim Kamenica preuzeo Rk Goražde
Koliko sam upratio pokupili su par igrača od Respecta pa tako i golmana. Trebaju dovesti boljeg golmana.Amirutah1988 je napisao/la: ↑27 nov 2024, 04:15Pratim sasvim dovoljno da vidim sta je dobro a šta nije.Semper je napisao/la: ↑26 nov 2024, 20:55Priznaj da si poceo ove godine pratiti rukomet. Uslov za golmanske odbrane je dobra odbarana , sto Bosna trenutno nema.Amirutah1988 je napisao/la: ↑26 nov 2024, 19:38Katastrofa Bosne u prvom poluvremenu 17:9,odbrane uopste nema,u napadu bezidejno.
Ne može odbrana biti najgora karika Bosne,koliko igraci mogu izgubiti odnosno pokloniti lopti protivniku sto je slučaj kod Bosne u skoro svakoj utakmici.
-
- Kontakt:
Moguce samo znam da je golman"rupa"na golu,odbrana ko god da je igra nema nikakve taktike,pametnih faulova,sinoc je Sloboda u tome pokazala kako se radi.Bistrik je napisao/la: ↑27 nov 2024, 08:52Koliko sam upratio pokupili su par igrača od Respecta pa tako i golmana. Trebaju dovesti boljeg golmana.Amirutah1988 je napisao/la: ↑27 nov 2024, 04:15Pratim sasvim dovoljno da vidim sta je dobro a šta nije.
Čelica razocarenje,Citkusic, Muhovic i Nemanja(ne mogu se sjetiti prezimena)jedino sto je dobro u ovoj ekipi.
Nisam zadovoljan ni trenerom,očekivao sam više od Bosne.
Daj Bože,gledajuci po rasporedu,da se ekipa ne bude boŕila za opstanak
a kakva je to "odbrambena taktika" u rukometu? i sta su "pametni faulovi"? to ko u fudbalu, faul na centru da se prekine kontra il sta?Amirutah1988 je napisao/la: ↑27 nov 2024, 09:23Moguce samo znam da je golman"rupa"na golu,odbrana ko god da je igra nema nikakve taktike,pametnih faulova,sinoc je Sloboda u tome pokazala kako se radi.Bistrik je napisao/la: ↑27 nov 2024, 08:52Koliko sam upratio pokupili su par igrača od Respecta pa tako i golmana. Trebaju dovesti boljeg golmana.Amirutah1988 je napisao/la: ↑27 nov 2024, 04:15
Pratim sasvim dovoljno da vidim sta je dobro a šta nije.
Čelica razocarenje,Citkusic, Muhovic i Nemanja(ne mogu se sjetiti prezimena)jedino sto je dobro u ovoj ekipi.
- EastwichTown
- Kontakt:
Prije početka sezone neko je pitao ovdje za Čelik Junior da li treba dovoditi pojačanja za PL i svi smo se složili da treba makar jednu komplet postavu dovesti , oni su nešto dovodili , nešto nisu i zato su tu gdje jesu , jer mnogo je velika razlika između federalke/rs i Premijer lige .
Tako i Bosna sarajevska ima u postavi hrpu igrača kojima je federalka plafon . Da su ozbiljni Čelicu uopšte ne bi dovodili jer momak ima viška kilograma i na zalasku je karijere . Benjo ne igra odbranu , a i u napadu ne gine kao što je nekad ginuo .
Đukić tu nešto i napravi , zadnje vrijeme ni on im mnogo ne pomaže . Što se tiče golmana Lilić je dobar golman , ali bez odbrane ni on ne može pomoći...
Ne znam zašto si očekivao nešto više od Bosne kada i Korkarić korektno kaže kad god se pojavi u javnosti da je Bosni prioritet opstanak .
Tako i Bosna sarajevska ima u postavi hrpu igrača kojima je federalka plafon . Da su ozbiljni Čelicu uopšte ne bi dovodili jer momak ima viška kilograma i na zalasku je karijere . Benjo ne igra odbranu , a i u napadu ne gine kao što je nekad ginuo .
Đukić tu nešto i napravi , zadnje vrijeme ni on im mnogo ne pomaže . Što se tiče golmana Lilić je dobar golman , ali bez odbrane ni on ne može pomoći...
Ne znam zašto si očekivao nešto više od Bosne kada i Korkarić korektno kaže kad god se pojavi u javnosti da je Bosni prioritet opstanak .
-
- Kontakt:
Prognoza za sljedeće kolo:
Jajce - Cepelin
Iskra - Borac Travnik
Sana 7 - Kakanj
Bosna Visoko - Žepče
Čelik - Gradačac
Donji Vakuf - Krajina
Moja prognoza:
X2
1
1
1
2
1
Jajce - Cepelin
Iskra - Borac Travnik
Sana 7 - Kakanj
Bosna Visoko - Žepče
Čelik - Gradačac
Donji Vakuf - Krajina
Moja prognoza:
X2
1
1
1
2
1
-
- Kontakt:
Sta je za mene dobra taktika u rukometu(odbrana),-gra 5 na 5 sa 1 igracem s visokim presingom,"sitni faulovi"koji nece koštati ekipu kazne od 2 minute,spriječiti ekipu koja forsira brzi centar,umrtviti igru ako je protivnik ekipa koja igra brzi rukomet itd.johnw1ckk je napisao/la: ↑27 nov 2024, 12:16a kakva je to "odbrambena taktika" u rukometu? i sta su "pametni faulovi"? to ko u fudbalu, faul na centru da se prekine kontra il sta?Amirutah1988 je napisao/la: ↑27 nov 2024, 09:23Moguce samo znam da je golman"rupa"na golu,odbrana ko god da je igra nema nikakve taktike,pametnih faulova,sinoc je Sloboda u tome pokazala kako se radi.
Korkaric od početka sa ovim sastavom Bosne stagnira i ništa se ne mijenja na bolje,mozda je upitan i kvalitet samih igrača,no postoje treninzi da se nesto uigra,promjeni,zar ne?
-
- Kontakt:
Ja medijski sto sam pratio pred pocetak sezone,djelovalo mi je u Bosni pozitivna energija,da postoji plan za napredak,nesto poput KK Bosna,za igrače navedene si skoro pa u pravu,ali za golmana definitivno nisi.EastwichTown je napisao/la: ↑27 nov 2024, 12:25Prije početka sezone neko je pitao ovdje za Čelik Junior da li treba dovoditi pojačanja za PL i svi smo se složili da treba makar jednu komplet postavu dovesti , oni su nešto dovodili , nešto nisu i zato su tu gdje jesu , jer mnogo je velika razlika između federalke/rs i Premijer lige .
Možda sam i ja sam previse očekivao od Bosne,iako sam bio svjestan da kad se ekipa vrati iz nizeg ranga u viši,cilj je normalno opstanak.
Najgore od svega,sto po meni raspored Bosne ne ide nikako na ruku,sto ce sigurno klub dovesti u situaciju da se bori za opstanak
Zadnja izmjena: Amirutah1988, dana/u 27 nov 2024, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ovo preusmjeri na temu Federalna ligagattuso1919 je napisao/la: ↑27 nov 2024, 12:43Prognoza za sljedeće kolo:
Jajce - Cepelin
Iskra - Borac Travnik
Sana 7 - Kakanj
Bosna Visoko - Žepče
Čelik - Gradačac
Donji Vakuf - Krajina
Moja prognoza:
X2
1
1
1
2
1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.