To sam se i ja neki dan zapitao.Da li bi tim iz sezone 18/19 sada bio prvak pored svih lakrdija.Iskreno mislim da ne bi,ni blizu ali to je neka druga prica.Dovoljno govori koliko je liga otisla u 100 quracaPena je napisao/la: ↑24 nov 2024, 23:15Samo sto tad liga nije bila ovako konkurentna..NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 nov 2024, 22:05Imao sam priliku gledati svaku generaciju i 100% dijelimo misljenje.Ekipa iz 2019 je bila masinerija i dok neka generacija ponovo ne uspije osvojiti sto su oni,ostat ce broj 1 od 85' do danasnjeg dana.jurisicduska je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:46Najbolja ekipa Sarajeva iza rata je ekipa koja s osvojila duplu krunu. Kraj rasprave. I to ubjedljivo. Mislim pate ljudi za nekim generacijama koje nisu osvojile ništa i čine od njih nekakve heroje. To mi najviše smeta.
Volim ja svaku generaciju podjednako ali ne bi bilo fer prema tim momcima reci da je neka druga generacija bolja.Imali smo mi uvijek majstora,i fini poteza,i strasni utakmica medjutim pehara nigdje.Pete,provlacenje kroz noge,finte i fudbal za raju se ne mogu mjeriti sa duplom krunom pa onda godinom dana bez poraza.Koliko god to raju zabavljalo tada
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zaradili su prethodnih godina moze im biti za narednih deset

You are someone else I am still right here
Samo Zoran Zekic je vjerovatno najveci strucnjak koji je dosao na klupu FKS, od kakve skupine diletanata je on napravio ekipčinu.
Mada ko je pratio njegov rad prije FKS, dalo se predvidjeti to da ako mu se da sansa, da ce napraviti super stvari.
Nadat se tituli naravno, iako su izuzetno jaki i Zrinjski i Borac i na terenu, a trenutno i van terena jbg.
Mada ko je pratio njegov rad prije FKS, dalo se predvidjeti to da ako mu se da sansa, da ce napraviti super stvari.
Nadat se tituli naravno, iako su izuzetno jaki i Zrinjski i Borac i na terenu, a trenutno i van terena jbg.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Sve je ovo super i krasno samo mene brine sto rece ZZ da je HNL dio njegove proslosti i Buducnosti..
Dati covjeku sve sto pozeli samo da ostane
Dati covjeku sve sto pozeli samo da ostane
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Bravo svima. Trojac u sredini je teski sex, Guli standardno, Soldo odlican, Djuri dobar. Najvece zasluge nosi mag i lafcina Zekic. Najbolji trener ikad vidjen u ovoj drzavi i bez njega bi ovo i dalje bilo rasulo. 

Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja da znam da cemo mi imati korektno sudjenje mene ne bi bilo strah ni 2% konkurencije jer ovo sto je napravljeno je masinerija na celu sa sefom.
Isto tako ne mogu jos uvijek da prezalim bodove protiv Posusja...Derbi bi mogao prezvakati ali to i Siroki ne mogu nikako.Sa ta 4 boda sad bi bila skroz druga prica.Samo bi nas pravo cudo moglo udaljiti od jesenje titule.Ima jos uvijek sansi ali moramo dobiti u petak
@Vjecnobordo pjevalo se "Jeb.emo ultrase"
Pjesma koja se vrti godinama uoci i na utakmicama protiv Zrinjskog.Ne znam kako ljudi mijesaju i kad su to Horde pjevale nacionalisticke pjesme.Jedna od rijetki grupa u ovom dijelu Evrope koja politiku ne mijesa na tribini i jedna od rijetki grupa gdje mogu stajati Ismet,Aleksandar i Stipe jedan do drugog.Uostalom i da jesu pjevali a nisu jer to nece se nikada cuti sa nase tribine ne vidim zasto bi konkretno ta pjesma vrijedjala nekoga.U nasem klubu se niko tako ne izjasnjava jer zna se ko su bile ustase.
Isto tako ne mogu jos uvijek da prezalim bodove protiv Posusja...Derbi bi mogao prezvakati ali to i Siroki ne mogu nikako.Sa ta 4 boda sad bi bila skroz druga prica.Samo bi nas pravo cudo moglo udaljiti od jesenje titule.Ima jos uvijek sansi ali moramo dobiti u petak
@Vjecnobordo pjevalo se "Jeb.emo ultrase"
Pjesma koja se vrti godinama uoci i na utakmicama protiv Zrinjskog.Ne znam kako ljudi mijesaju i kad su to Horde pjevale nacionalisticke pjesme.Jedna od rijetki grupa u ovom dijelu Evrope koja politiku ne mijesa na tribini i jedna od rijetki grupa gdje mogu stajati Ismet,Aleksandar i Stipe jedan do drugog.Uostalom i da jesu pjevali a nisu jer to nece se nikada cuti sa nase tribine ne vidim zasto bi konkretno ta pjesma vrijedjala nekoga.U nasem klubu se niko tako ne izjasnjava jer zna se ko su bile ustase.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Nije ustase nego ultraseVjecnobordo je napisao/la: ↑24 nov 2024, 23:28Mozda ga uvrijedilo ono navijanje nase heb em ustase...![]()
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Jest lijepo gledat utakmicu bez srkleta kad znas da ces uzeti, samo je pitanje sa koliko razlike. Zekic je doktor, trenercina!
PETAK, 29.11. 18H - SVI NA KOSEVO PO POBJEDU!!
PETAK, 29.11. 18H - SVI NA KOSEVO PO POBJEDU!!
1946-1987
Kakva divna noc u Gabeli 
Ps:Sretan ti Dan Drzavnosti jedina domovino

Ps:Sretan ti Dan Drzavnosti jedina domovino

Zadnja izmjena: benko21, dana/u 25 nov 2024, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Vidjet cemo kakvi cemo docekati zimu. Napadac nam treba bolji od Renana, nekako ta pozicija nam je potanka.. ali otom potom.
Protiv Zrinjskog treba igrati hrabro i na pobjedu, pa sta bude i neka pobjedi bolji.
Protiv Zrinjskog treba igrati hrabro i na pobjedu, pa sta bude i neka pobjedi bolji.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Bravo! Jedna od situacija. Isti fazon amnestiranjatabba77 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:10Šta kaže ker zaustavljao ga i rukama i nogama…Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:04Samo Da se nayebem majke komentatoru koji misli da je pametan da mi se sta ne ljuti
Svaki sumnjiv faul pravda, izuzetno namazano u reziji ljudi iz saveza.![]()
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
U petak Zekic mora potvrdit svoje ime i prezime, jer realno protiv borca smo imali srece fulase penal primise go sa 35 m radi lose intervencije golmana, takodje treba posteno reci dosta su bili potroseni kroz euro takmicenje, zrinjski u mostaru realno igrali smo povucenije i zrinjski je uzgledao nekako kompletni u prvom pol i promjenom formacije u drugom dosli smo do nekog balansa 50/50 dok oni nisu dobili crveni tad smo uzeli kontrolu i bili bolji..
Takodje dosta nas zaboravlja utakmicu protiv kona, Zoran je i sam priznao da se kockao, al nebi ja reko ja mislim da je ono Zoran tacno htio osim primljenog gola.. Smatram da ih je htio pustit da se razmasu i da podignu sto vise svoju pobliku i da sto vise igraju na 110% pa da u drugom pol padnu.. samo sto mu se kockanje na kraju nije isplatilo plan igre uspio dva boda promasena..
Nekako protiv jaci ekipa uvjek krecemo pod rucnom.
Ako Zoka uzme sve do kraja (posebno ako se i sa borcem bude igralo) mislim da ce nas ispalit na zimu.. Nekako mi zvuci a i body language govori da nije nesto sretan od prvog dana. Kao u fazonu vidi sta mi osjek uradi moram sad ovu ekipu da vodim za VEOMA MALE NOVCE..
Licno smatram da Mirvic sad nazimu mora Zekicu ispunit sve muzicke zelje a bogami i da ga fino zakiti sa platom 400 k€ godisnje i ugovor na jos dvije godine nesto bonusa, i par kurvi..
Izjava da mu je proslis i buducnost striktno za HNL nije povoljna po nas.. MENI JE ZVUCALO MALO MI JE PARA MIRVICU
Takodje dosta nas zaboravlja utakmicu protiv kona, Zoran je i sam priznao da se kockao, al nebi ja reko ja mislim da je ono Zoran tacno htio osim primljenog gola.. Smatram da ih je htio pustit da se razmasu i da podignu sto vise svoju pobliku i da sto vise igraju na 110% pa da u drugom pol padnu.. samo sto mu se kockanje na kraju nije isplatilo plan igre uspio dva boda promasena..
Ako Zoka uzme sve do kraja (posebno ako se i sa borcem bude igralo) mislim da ce nas ispalit na zimu.. Nekako mi zvuci a i body language govori da nije nesto sretan od prvog dana. Kao u fazonu vidi sta mi osjek uradi moram sad ovu ekipu da vodim za VEOMA MALE NOVCE..
Licno smatram da Mirvic sad nazimu mora Zekicu ispunit sve muzicke zelje a bogami i da ga fino zakiti sa platom 400 k€ godisnje i ugovor na jos dvije godine nesto bonusa, i par kurvi..
Izjava da mu je proslis i buducnost striktno za HNL nije povoljna po nas.. MENI JE ZVUCALO MALO MI JE PARA MIRVICU
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Niko ne spominje babarogu, sinoc je bio odlican 

Ma njega me najvise strah, okurcio se u zadnje vrijeme opasno, da ne pocne sa kiksevima...

-
- Kontakt:
Bravo i rutinski.
Citam ove komentare svi kake po napadacima a mi dali ubjedljivo najvise golova od sviju. Onda kake na Renana sto ne zabije 2 po tekmi jer samo to je napadaceva zadaca. Renana nece gol, ali covjek trci svaku tekmu. Bori se gine. Odvlaci igrace i otvara prostor Guliju i Kyeremehu. Daju nam golove i sredina, nekad i odbrana.
Opustite se.
Molim vas budite sretni sto traje, najavio nam je Zekic da je njegova buducnost HNL.
Protiv Zrinjskog ide jesenja titula! Radnika i Posusje u gostima dobiti kao i ovo i onda zasluzeno prvi.
Onda celo se jos stabilizovati za proljece i ako opet dobijes Borca i Zrinjskog, nastavis ovako sa ostalim, dobivas rutinski „male“ utakmice i titula
Bice jako tesko ali ovo do sada nam daje nadu!!!
Citam ove komentare svi kake po napadacima a mi dali ubjedljivo najvise golova od sviju. Onda kake na Renana sto ne zabije 2 po tekmi jer samo to je napadaceva zadaca. Renana nece gol, ali covjek trci svaku tekmu. Bori se gine. Odvlaci igrace i otvara prostor Guliju i Kyeremehu. Daju nam golove i sredina, nekad i odbrana.
Opustite se.
Molim vas budite sretni sto traje, najavio nam je Zekic da je njegova buducnost HNL.
Protiv Zrinjskog ide jesenja titula! Radnika i Posusje u gostima dobiti kao i ovo i onda zasluzeno prvi.
Onda celo se jos stabilizovati za proljece i ako opet dobijes Borca i Zrinjskog, nastavis ovako sa ostalim, dobivas rutinski „male“ utakmice i titula

Bice jako tesko ali ovo do sada nam daje nadu!!!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Mislim da ce zrinjski stati u niski blok i čekati kontru , to su jako dobro radili kad su ostali s 10 igraca u posljednjem našem duelu . Bit će tvrda utakmica, ako ih na vrijeme nacnemo dobijamo . Svi na Kosevo .
Bubanja je strasan igrac. steta sto nece ostati najskuplji igrac lige. 

Oni sire igru na krila, odatle lopte idu prema vrhu kaznenog po zemlji ili se ide na centarsut, sto dobro rade...Zekic je to dobro analizirao u Mostaru i malo povukao bekove pa nam haman nista nisu mogli napraviti...bordobijeli je napisao/la: ↑25 nov 2024, 09:46Mislim da ce zrinjski stati u niski blok i čekati kontru , to su jako dobro radili kad su ostali s 10 igraca u posljednjem našem duelu . Bit će tvrda utakmica, ako ih na vrijeme nacnemo dobijamo . Svi na Kosevo .
Sa igracem vise i nasi bocni su bili krenuli malo naprijed, ali nas je ona kontra opmenula, pa smo digli rucnu...
Po meni, greska bi bila da Frensis ostane na klupi,on mora poceti sa Gulijem i Renanom...
Renan je tu bitan faktor, ma koliko se i dalje kritikuje zbog promasaja, on otvara prostor ovoj dvojici, a i Lulicu, koji se vazda sunja tu oko gola...
Ne znam da li ste primjetili sinoc kod drugog gola, prilikom ubacaja iz kornera Renan je naglo potrcao prema prvoj stativi, a za njim i dva igraca GOSK-a, sto nam je i stvorilo onoliko slobodnih igraca na 10 m...
Opet ponavljam, medju prvim sam ga poceo kritikovati, ali Renan sa ovakvom igrom itekako doprinosi ovoj efikasnosti i vrlo je bitan igrac za nastavak pobjednickog niza...
Imamo mi igraca koji ce davati golove, ali ne sumnjam da ce i njega krenuti.
I da, ona izjava Zekica da mu je buducnost u HNL-u, pa ljudi moji, sta ste ocekivali, da covjek ostane vjecno na nasoj klupi?
Mislim, treba biti realan, sa njim se moze razgovarati, ali zar neko misli da ZZ nece otici u Rijeku , Hajduk ili u Osjek ako ga pozovu...
Odlicno radi svoj posao i nadam se da ce jos dugo biti sef, ali se ne bih iznenadio i da ode na kraju ove sezone, naravno sa titulom u rukama.
kakav smecarski komentar. sta da zz dokazuje, sto nije izgubio utakmice u dosadasnjem dijelu.Pitar6785 je napisao/la: ↑25 nov 2024, 06:02U petak Zekic mora potvrdit svoje ime i prezime, jer realno protiv borca smo imali srece fulase penal primise go sa 35 m radi lose intervencije golmana, takodje treba posteno reci dosta su bili potroseni kroz euro takmicenje, zrinjski u mostaru realno igrali smo povucenije i zrinjski je uzgledao nekako kompletni u prvom pol i promjenom formacije u drugom dosli smo do nekog balansa 50/50 dok oni nisu dobili crveni tad smo uzeli kontrolu i bili bolji..
klosarski mentalitet koji ti posjedujes nije normalna pojava u svijetu. covjek ima ugovor, ima platu ima bonuse ako na kraju sezone budemo zadovoljni lako je poboljsati ugovor, izvlacite gluposti iz izjave, pa naravno da mu je buducnost hnl koji je 10 godina ispred nas.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Inspiracija, keli, rimljanin90 i 35 gostiju.