Postao/la InatSilniBosanski » 25 nov 2024, 14:21
Treba se izvrsiti maksimalan pritisak da se zavrse papiri Garzi, ja nisam sekunde vjerovao da je ovo moguce, nevjerovatna noc tek su sad slegli utisci. Nema se na ovo sta dodati i oduzeti kapa do poda svima. Ipak ne treba ostaviti po strani to da smo morali imati Amerikanca u ovoj utakmici, kao sto neko rece West iz Bosne je mogao dati ruke, da ne idemo dalje.
Pogledao sam nekoliko utakmica ovog Castanede i sigurno ce biti od velike pomoci, samo da se fino uklopi i prihvati ulogu da razigravaca, za 3 poena je odlican i tu ce sigurno imati priliku da se poenterski dokaze. Do sada smo uvijek imali srece sa naturalizovanim i nadam se da ce se to i nastaviti.
Sad je najbitnije rijesiti Garzi da se skine zvjezdica to sigurno nije ne moguce, kao sto neko rece kesirati koliko treba, s njim i povratkom Sulejmanovica sigurno imamo top 3 centarske linije u Europi, atletski u rangu sa Francuzima. Ova reprezentacija moze puno kad se sve kockice poklope, opet su to dokazali, ali za ozbiljne reprezentacije ovakve predstave nam moraju postati uobicajene. Nadam se da ce sve zavrsiti najbolje i da na Eurobasketu zaigramo u punom sastavu. Jos mi nije jasan status Kondica, ne mogu da vjerujem da se nada mjestu u ovakvoj Srbiji.
Castaneda, Kondic, Campara
Musa, Gegic
Lazic, Atic, Vrabac
Alibegovic, Halilovic, Sulejmanovic
Nurkic, Garza, Kamenjas
Daj Boze.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !