Patriota, aferimcaffetin je napisao/la: ↑25 nov 2024, 13:09on zaradjuje tamo a trosi vamo kod nasbvsic je napisao/la: ↑25 nov 2024, 12:39GoskGabela je napisao/la: ↑25 nov 2024, 12:29
Radim u HR, ne dotiče me, sretno svima koji slave na 23% uz plaću od 600km weeee![]()
![]()
![]()
O takvim i pricamo, veci Rvat od Hrvata, preseli se onda u HR
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nema on pojma kolike su plate u BiH, 600 km su sada minimalne penzije, plate su mnogo veće.caffetin je napisao/la: ↑25 nov 2024, 13:09on zaradjuje tamo a trosi vamo kod nasbvsic je napisao/la: ↑25 nov 2024, 12:39GoskGabela je napisao/la: ↑25 nov 2024, 12:29
Radim u HR, ne dotiče me, sretno svima koji slave na 23% uz plaću od 600km weeee![]()
![]()
![]()
O takvim i pricamo, veci Rvat od Hrvata, preseli se onda u HR
![]()
![]()
Ti si tamo gostGoskGabela je napisao/la: ↑25 nov 2024, 12:29Radim u HR, ne dotiče me, sretno svima koji slave na 23% uz plaću od 600km weeeebvsic je napisao/la: ↑25 nov 2024, 12:23SRETAN DAN DRZAVNOSTI nase Voljene, Gosko iz GabeleGoskGabela je napisao/la: ↑25 nov 2024, 12:21
Pa jbga Nije iz Hercegovine. Ovamo vas 90 % radi kod hrvatskih, pa moraju na posao, ne smeta im![]()
Sretna sv.Kata![]()
![]()
![]()

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Fakat ne razumijem ovu euforiju divova sa Kromolja. Ok, razumijem to da su nakon toliko godina napokon pri vrhu tabele i da zaostatak nije onakav na kakav su navikli u ovo doba godine, ali ovoliko busanje u prsa o nekoj mašineriji nakon pobjeda protiv ekipa koje su već jednom nogom u federalnoj ligi mi je neshvatljivo.
Svi mi dobijamo utakmice. Oni dobiju Slobodu, mi naredni dan mnogo težu utakmicu u gostima (Široki), oni ispišu 20 stranica sa nekim forcanjem i dominacijom, mi malo prokomentarišemo i idemo dalje, još uvijek nismo ni na polovini sezone. Isto tako je i sa Zrinjskim i Borcem, ljudi pobijede i idu dalje, nema ludila i euforije.
Razočarenje dolazi od očekivanja, ne od rezultata. Nemojte to zaboraviti. Nemoj da kasnije ponovo budu svi krivi, masoni i svjetske urote.
Svi mi dobijamo utakmice. Oni dobiju Slobodu, mi naredni dan mnogo težu utakmicu u gostima (Široki), oni ispišu 20 stranica sa nekim forcanjem i dominacijom, mi malo prokomentarišemo i idemo dalje, još uvijek nismo ni na polovini sezone. Isto tako je i sa Zrinjskim i Borcem, ljudi pobijede i idu dalje, nema ludila i euforije.
Razočarenje dolazi od očekivanja, ne od rezultata. Nemojte to zaboraviti. Nemoj da kasnije ponovo budu svi krivi, masoni i svjetske urote.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
nevjerovatno naporan incest.
Sretan Dan državnosti!

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Kako neće biti euforija kad nas konstantno pljačkaju, a mi im guramo prst u oko ovakvim rezultatima? Dobili smo na gostovanju i direktnog konkurenta u Banjaluci, uzeli smo i bod na gostovanju kod direktnog konkurenta u Mostaru, a isti nam dolazi sada na Koševo.
Drugi smo na tabeli sa utakmicom više i sa zaostatkom od jednog boda za prvim. Baš čudno odakle ova euforija... Ako osvojimo nekim čudom titulu ove sezone to će, meni lično, biti najdraža titula koju sam doživio...
Drugi smo na tabeli sa utakmicom više i sa zaostatkom od jednog boda za prvim. Baš čudno odakle ova euforija... Ako osvojimo nekim čudom titulu ove sezone to će, meni lično, biti najdraža titula koju sam doživio...
Shizopitari, vrlo jednostavno. Mentalno oboljenje. 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- NeSamSafetee
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Shizoputari : ))))NeSamSafetee je napisao/la: ↑25 nov 2024, 15:25Još veće - shizoljudiodputa, a može i jednostavnije, shizokamnejarci.![]()
Momci je li realno koliko se ložite na ovog ćelavog debila iz Gabele

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Inače, ne mogu ne zaključiti da će ekscesivna upotreba određenog izraza dovesti do devalvacije vrijednosti istog.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ako slucajno dernemo Slobodanku jel ima opet sansi da ispadnu.Da se ne ponovi Leotar.Bice tvrda i teska utakmica.Slobodanka na krilima Huseinage je svakom krupan zalogaj.
Da nismo pokradeni u skoro svim utakmicama do sada bježali bi Zrinjskom i Borcu najmanje 5 bodova ( da nisu oni pogurani ) a njihovom Željezničaru 15 bodova ( s obzirom da su i oni neke bodove dobili zbog sudija )NoProfit je napisao/la: ↑25 nov 2024, 14:13Kako neće biti euforija kad nas konstantno pljačkaju, a mi im guramo prst u oko ovakvim rezultatima? Dobili smo na gostovanju i direktnog konkurenta u Banjaluci, uzeli smo i bod na gostovanju kod direktnog konkurenta u Mostaru, a isti nam dolazi sada na Koševo.
Samo opušteno.
Sretan 25-ti!

Sretan 25-ti!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- tutankamon1905
- Kontakt:
Moguce da hocu, al ostavljali su neki 20 bodova iza sebe drugoplasirane, pa nismo citali o nekim masinama..pogotovo o treceplasiranim masinamaFKSDoGroba je napisao/la: ↑24 nov 2024, 23:47Saznat ces uskorotutankamon1905 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 22:36Al bordo masina melje sve redomotkud izvlace ove epitete
![]()
Ili cestovna ophodnjaErosViverosViv je napisao/la: ↑25 nov 2024, 15:26Shizoputari : ))))NeSamSafetee je napisao/la: ↑25 nov 2024, 15:25Još veće - shizoljudiodputa, a može i jednostavnije, shizokamnejarci.![]()

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Jadnimi, Pablo11, Resolute i 26 gostiju.