Fishu je ovo prvi meč na zemlji ove godine.VolimLiverpool je napisao/la:Ja bih to čekao![]()
Svako ko konta tenis,zna da Ramos Vinolas nema nikakvih šansi protiv Fisha,da je Amer isuviše jak za Vinolasa,i nije mi jasan taj porast kvote na Fishu.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
[youtube][/youtube]VolimLiverpool je napisao/la:Ja bih to čekao![]()
Možda samo govorim to jer nije moj listić,ali to bi moralo proći za večeras.
Svako ko konta tenis,zna da Ramos Vinolas nema nikakvih šansi protiv Fisha,da je Amer isuviše jak za Vinolasa,i nije mi jasan taj porast kvote na Fishu.
NY Rangers je dobio 5/6 zadnjih utakmica kod kuće,a Atlanta izgubila 5/7 u gostima.Zadnju utakmicu NY Rangers je dobio protiv Atlante i to u gostima,iako jedinu utakmicu kod kuće protiv Atlante su izgubili.To je siguran over golova,ali ****' ga sad.
Ja ništa danas nisam igrao,neću ni sutra...
Ovako mi svi govorimo pa opet...
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- Citizen-X
- Kontakt:
volio bih da mi neko objasni na PP na koji nacin se radi eksponencijalno ulaganje na kladjenje neko ko je dobar sa matematikom - radi se o tome da bih odabrao neki NHL tim i udarao Xove do narednog prolaska pa nek neko da misljenje ili ovako ili na PP
hvala
hvala
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ups,onda moja greška,mislio sam da je u pitanju tvrda podloga.Ovako nije sigurno;pogotovo jer je Ramos Španac.Begonja je napisao/la:Fishu je ovo prvi meč na zemlji ove godine.VolimLiverpool je napisao/la:Ja bih to čekao![]()
@haxonja
Kad sam danas mogao izdrzati,moći ću i sutra.
You'll never walk alone.
http://www.onlinekladionice.info/sistem ... ay-sistem/Citizen-X je napisao/la:volio bih da mi neko objasni na PP na koji nacin se radi eksponencijalno ulaganje na kladjenje neko ko je dobar sa matematikom - radi se o tome da bih odabrao neki NHL tim i udarao Xove do narednog prolaska pa nek neko da misljenje ili ovako ili na PP
hvala
Samo duplas od pocetnog listica ukoliko je dobitno svaki put i stim sto imas do odredjene tacke do koje mozes igrati.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Titova-Juga je napisao/la:Moj danasnji listic me i vise nego dobro slusa za sada.
Villareal - Twente 1, 1,80 (top ponuda)
Real Madrid - Valencia 11, 1.55 (top ponuda)
Villareal - Twente, vise kornera. (9.5) 1.70
Porto - Spartak 1, 1.40
Benfica - Psv 1.80, Oba tima daju gol
Chicago Bulls - Boston Celtics 1, 1.55
Pierce manje koseva, 19.5, 1.85
Kvota 34.27
Ulog 1.10km
Moguci dobitak 37.70km
Eh jebote sto se nasekira dzabe.
Cekao vise kornera Villareal - Twente, osam ih bilo u prvom, i u drugom jedan jedini sve do 90 min,
a onda sasvim slucajni za Twente i prolaz za sada. Ostaju jos Bullsi i Paul Pierce manje koseva.
Come on !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Heheh, ma ja danas na bingu los 10 KM neki dan isto, a stalno govorim necu vise to smece igrati. Uzeo sam listic 30KM bolje imati to a eto i vikenda, valja i hodati!VolimLiverpool je napisao/la:Ups,onda moja greška,mislio sam da je u pitanju tvrda podloga.Ovako nije sigurno;pogotovo jer je Ramos Španac.Begonja je napisao/la:Fishu je ovo prvi meč na zemlji ove godine.VolimLiverpool je napisao/la:Ja bih to čekao![]()
@haxonja
Kad sam danas mogao izdrzati,moći ću i sutra.
- legenda reala
- Kontakt:

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Citizen-X
- Kontakt:
fala stari mojhaxonja je napisao/la:http://www.onlinekladionice.info/sistem ... ay-sistem/Citizen-X je napisao/la:volio bih da mi neko objasni na PP na koji nacin se radi eksponencijalno ulaganje na kladjenje neko ko je dobar sa matematikom - radi se o tome da bih odabrao neki NHL tim i udarao Xove do narednog prolaska pa nek neko da misljenje ili ovako ili na PP
hvala
Samo duplas od pocetnog listica ukoliko je dobitno svaki put i stim sto imas do odredjene tacke do koje mozes igrati.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Titova-Juga je napisao/la:Moj danasnji listic me i vise nego dobro slusa za sada.
Villareal - Twente 1, 1,80 (top ponuda)
Real Madrid - Valencia 11, 1.55 (top ponuda)
Villareal - Twente, vise kornera. (9.5) 1.70
Porto - Spartak 1, 1.40
Benfica - Psv 1.80, Oba tima daju gol
Chicago Bulls - Boston Celtics 1, 1.55
Pierce manje koseva, 19.5, 1.85
Kvota 34.27
Ulog 1.10km
Moguci dobitak 37.70km
Aaaa, sta je rech pa i mene sreca da posluzi nakon mjesec ipo posta i onog heartbreakera Srbija - Estonija u zadnjim sekundama, evo ga drugi listic u 5 dana
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Toplo bih ti preporucio da ne igras to.Citizen-X je napisao/la:volio bih da mi neko objasni na PP na koji nacin se radi eksponencijalno ulaganje na kladjenje neko ko je dobar sa matematikom - radi se o tome da bih odabrao neki NHL tim i udarao Xove do narednog prolaska pa nek neko da misljenje ili ovako ili na PP
hvala
To o cemu pricas je klasicni martingale koji je u 100% slucajeva vodi u gubitak novca na duge staze.
Za ljude kojima je kladionica hobi i nisu kockari,ovaj otkup je prava stvar.Haxonja ispravno postupio..SVAKA CAST 
Wozniacki C. (Den) - Wickmayer Y. (Bel)- 2 
Čuvajte se slobodnih dana. Nisu slobodni dani za svakog. Slobodan čovjek uvijek je u iskušenju da misli. Ako pet dana nije mislio, možete misliti šta taj može misliti kad jednom počne da misli.
Nije nego duplas ulog ukoliko promasis, sve sto dalje ides vishe ti love treba, a veca zarada.Citizen-X je napisao/la:fala stari mojhaxonja je napisao/la:http://www.onlinekladionice.info/sistem ... ay-sistem/Citizen-X je napisao/la:volio bih da mi neko objasni na PP na koji nacin se radi eksponencijalno ulaganje na kladjenje neko ko je dobar sa matematikom - radi se o tome da bih odabrao neki NHL tim i udarao Xove do narednog prolaska pa nek neko da misljenje ili ovako ili na PP
hvala
nema potpisa
Kad skontam 30mara taman za vikend i previse mogu reci jer toliko ne uplacujem, a da vam ovo ne diram svoje novce. Bas sam to uradio radi hokeya sugavog i prekrizi mi ta dva para i pise isplata 30km i nesto feninga.ever je napisao/la:Za ljude kojima je kladionica hobi i nisu kockari,ovaj otkup je prava stvar.Haxonja ispravno postupio..SVAKA CAST
A najsmjesnije je sto je ovo bila utakmica sezone za Rangerse..Nisam to znao,ali jutros vidjeh..Sada su se ukopali i vise nista od njih ne zavisi,nego od Carolina Hurricanesa. I ja isto tako razmisljam.Volim igrati sa njihovim parama,pa bih uzeo uvijek 
Ma u mene uvijek na listicu se nadje jedan par iz nhl kada je sezona, osim vikenda. Otawa je ispala mislim iz kombinacija, a ovi ublehari trebalo im je kako ti kazes.. ma ja kad uzmes sta bilo mashala je e daje svaki dan 30x30dana ...ever je napisao/la:A najsmjesnije je sto je ovo bila utakmica sezone za Rangerse..Nisam to znao,ali jutros vidjeh..Sada su se ukopali i vise nista od njih ne zavisi,nego od Carolina Hurricanesa. I ja isto tako razmisljam.Volim igrati sa njihovim parama,pa bih uzeo uvijek
- Citizen-X
- Kontakt:
naslutih ja tebi pušu sa hokejom heheheheeheh cestitam i godra mi je da si uzeo repahaxonja je napisao/la:Ma u mene uvijek na listicu se nadje jedan par iz nhl kada je sezona, osim vikenda. Otawa je ispala mislim iz kombinacija, a ovi ublehari trebalo im je kako ti kazes.. ma ja kad uzmes sta bilo mashala je e daje svaki dan 30x30dana ...ever je napisao/la:A najsmjesnije je sto je ovo bila utakmica sezone za Rangerse..Nisam to znao,ali jutros vidjeh..Sada su se ukopali i vise nista od njih ne zavisi,nego od Carolina Hurricanesa. I ja isto tako razmisljam.Volim igrati sa njihovim parama,pa bih uzeo uvijek
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa svaki dan uplaćuj cvaju na kvotu 2.5 i eto ti 9 stoja mjesečno.
Naravno, na kraju mjeseca možeš biti dobar, al' čisto sumnjam da će ta cifra iznositi 9 stoja (možda će maksimalna dobit biti 6 feslija, i to ako se poklope rezultati). Ne'a koju taktiku nisam pokuš'o, al' na kraju su sve pale u vodu, jer da je kladionicu tako lako zaje*ati, sigurno se ne bi iste otvarale na svakom ćošku.
Naravno, na kraju mjeseca možeš biti dobar, al' čisto sumnjam da će ta cifra iznositi 9 stoja (možda će maksimalna dobit biti 6 feslija, i to ako se poklope rezultati). Ne'a koju taktiku nisam pokuš'o, al' na kraju su sve pale u vodu, jer da je kladionicu tako lako zaje*ati, sigurno se ne bi iste otvarale na svakom ćošku.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.