Večeras opet sličan "bodež",Musa iskreira,Lazić u desnom uglu
Aleksandar Lazić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- Felixians4
- Kontakt:
Re: Aleksandar Lazić
Iskreno ni ne sjecam se ko je na pocetku ganjao Fourniera,no nebitno,nakon ovakve partije najebo je,valja mu sad cuvati sve najbolje protivnicke igraceGhuraba je napisao/la: ↑27 avg 2022, 23:41Cijelu utakmicu je igrao nestvarnu odbranu na njemu. One trice je zabijao kad je Vrabac bio na parketu, a cini mi se da on nije ni bio zaduzen da cuva Fourniera. Potreban nam je ovakav na prvenstvu: Doncic, Wagner, Grigonis (ili vec ko se razigra kod njih), Hanga i ponovo Evan.![]()

Evo na sk1 snimak,Lazic je bio na njemu od pocetka,cim sam prebacio Lazic mu krade loptu

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Svaka ti čast Laziću, po drugi put!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
5/6 sut za tri
I to dvije vezane u odlucujucim momentima na +13 kad se utakmica lomila

I to dvije vezane u odlucujucim momentima na +13 kad se utakmica lomila

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nadam se da ce Barbaric ozivjeti Bosnu i dovesti njega, Gegica, Camparu i slicne, a ne da sjede na klupama hrvatskim, srpskim i crnogorskim olupinama po ABA ligi.
Ovog momka treba pripaziti poslije karijere, makar se spletom okolnosti i ne plasirali na Euro. Zasluzio je maksimalan respekt , i zbog odnosa i zbog doprinosa na terenu koji daje.
Svaka čast ovom momku, igrač velikih utakmica a najmanje se spominje.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Hvala Lazicu
-
- Kontakt:
Uvijek korisni Lazic u dresu reprezentacije. Bravo majstore.
Bećiragić:
"Nisam imao hrabrosti sa Manjgafićem da rizikujem, svaka pozicija je bila vrijedna zlata. Mogao je i realno igrati, onda Lazić igra sve pozicije i nikad se ne umara. Da se barem malo umorio da ubacim Manjgafića."
"Za mene on je igrač za vrhunskog nivoa. Zašto ne igra na ozbiljnom nivou u Evropi? Ja ne znam."
"Lazić nikada ne igra loše, samo dobro ili najbolje. Nisu ga iskoristili ljudi kako treba. To je takva fizika, talenat i takva ljubav prema sportu."
"Nisam imao hrabrosti sa Manjgafićem da rizikujem, svaka pozicija je bila vrijedna zlata. Mogao je i realno igrati, onda Lazić igra sve pozicije i nikad se ne umara. Da se barem malo umorio da ubacim Manjgafića."
"Za mene on je igrač za vrhunskog nivoa. Zašto ne igra na ozbiljnom nivou u Evropi? Ja ne znam."
"Lazić nikada ne igra loše, samo dobro ili najbolje. Nisu ga iskoristili ljudi kako treba. To je takva fizika, talenat i takva ljubav prema sportu."
Nadam se da se nije oprostio 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Momak je igrao od pozicije 2 do 5 protiv Hrvatske i odigrao odlicnu utakmicu kapa do poda
Aziz je najavio da mu je ovo mozda oprostajna utakmica od kosarke opcenito.
Vrabca je oživio, kada je nakon pauze poćeo igrati u Bosni bio je totalno u šlusu, no polako je postizao formu tako da je sada vrlo dobar i biće još bolji.
Koliko sam ja shvatio njegovu izjavu
niko nije očekivao dobar rezultat protiv Hrvatske i ako se ne plasiramo sljedeći Euro je tek za pet godina. A Lazicu se finansijski vise isplati igrati 3*3 turnire kosarku tako da je bilo normalno da planira oproštaj. Sad ova pobjeda i njegove vrhunske partije sve mijenjaju. On moze dobiti dobru ponudu u klupskoj kosarci a repka je blizu Eurobasketa.
Lazić nikad nije bio sporan, ja još pamtim onu pobjedu nad Francuskom, kad je igrao deny odbranu na Fournieru. Bila je to odbrambena klinika, nekoliko puta je EF vozio svoje rute bez lopte kroz nekoliko blokova, a Lazić ga je uredno ispratio, u jednoj akciji čak, ako se ne varam, udario mu je i blokadu na šutu za 3p.
Takođe, na drugoj strani je uredno pospremao spot up trojke.
E sad, ostaje li dojam da je u svom klupskom CV-u mogao izvući više.... naravno. Da ne bude da su svi ostali krivi, možda ima malo i do njega, da nikada nije tu energiju i taj motiv iz reprezentacije prebacio u klub.
btw, 3x3 scena uopšte nije za bacati, momci vole to da igraju, a za ove bolje, dobra je i para.
Razumljlivo mi je što se vidi u tome.
Takođe, na drugoj strani je uredno pospremao spot up trojke.
E sad, ostaje li dojam da je u svom klupskom CV-u mogao izvući više.... naravno. Da ne bude da su svi ostali krivi, možda ima malo i do njega, da nikada nije tu energiju i taj motiv iz reprezentacije prebacio u klub.
btw, 3x3 scena uopšte nije za bacati, momci vole to da igraju, a za ove bolje, dobra je i para.
Razumljlivo mi je što se vidi u tome.
K'o Bekir se jadan premislj'o sta da radi ... pozv'o Manjgu prvi put i odmah da mu da da igra ... nece da moze ...

Zadnja izmjena: DaVinci, dana/u 26 nov 2024, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, mercurial i 9 gostiju.