Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Anel Ahmedhodžić
Nije prvi igrač koji ima kvalitet ali je ujedno i debil. Sam je kriv. Čuj navijači mu krivi, moja je dužnost kao navijaču da se šprdam i proizvam kada se gubi, da psujem, da izrazim nezadovoljstvo.. to je nešto sasvim normalno i to Anel zna, samo što je debil i pravi se sada glup... Ako smo mi navijači razlog zašto ne želi da igra više, onda super, nema mi većeg priznanja od toga. Ja mu ništa ne opraštam, nije se praštalo ni Hasanu kada bi birao mečeve, neće ni ovoj amnestijici...
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ne pravi se
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
- Shategabri
- Kontakt:
Bitno da se napiše članak o njima. Vidiš da dotična voli pažnju.hurem je napisao/la: ↑26 nov 2024, 09:53Supruga Mirjana:
"Najveći razlog zašto je napustio reprezentaciju je taj što je bio iznevjeren od strane vlastite zemlje, navijača o kojim je mnogo pričao, bio je ponosan na navijače."
Ja stvarno ne znam jesu li oni glupi ili se prave glupi.
Iako je prethodno napravio sr.anje 4x, opet je 99% navijača u svakom trenutku bilo ZA njega, smatralo ga top 5 najvažnijih reprezentativaca, pratilo njegove klupske utakmice, prizeljkivao se tranafer i bla bla...
Oboje lažu sami sebe. Toliko su intelektualno ograničeni da su svoj stav formirali na osnovu 1% negativnih komentara.
Što se mene tiče, njih dvoje su tamo neki Šveđani ili Englezi. Bitni ko Bjorg i Elsa iz Štokholma.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Sad opet pocinju price o reprezentaciji. Da se to nije poceo kajati. Vidim da ga vrijedjaju i navijaci Shefielda jer je dobio bezveze crveni karton. Sto ne napusti klub sad.
Najbolje bi bilo zatvoriti ovu temu, a ovi sto pate za njim neka sebi naprave chat grupu pa pisu o njemu
Najbolje bi bilo zatvoriti ovu temu, a ovi sto pate za njim neka sebi naprave chat grupu pa pisu o njemu
Sve im yebem retardirano izuzev Mirsine loze. 

Ma tip je retardiran. Prvi sam ga branio i trazio mu alibije svaki put kad napravi s.ranje ali stvarno sam digao ruke od njega nakon ovog crvenog kartona u subotu protiv Coventrya jer mi je dokazao da je psihicki nestabilan a takav nam stvarno ne treba posebno u ovoj situaciji kakva je trenutno u reprezentaciji.
10 puta veca fudbalska imena su trpila gore kritike zbog reprezentacije i on nasao glumit neki qrac, ma mrs u pm
10 puta veca fudbalska imena su trpila gore kritike zbog reprezentacije i on nasao glumit neki qrac, ma mrs u pm
Palo mu na pamet dal je ringlu kući ugasio, zato se isključio na trenutak i crveni. Šta sad, polako sa kritikama.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ko nije gledao nastup protiv Coventrya highlightsi u spoileru:
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Cim si fudbaler, a zena ti ovoliko laprda pa makar sve pozitiva bilo, to nikad nije dobro. Nek pogleda primjer icardi kako ljepse polovine unistavaju karijeru i to nekad iz dobrih namjera jer misle da svakom loncu trebaju biti poklopac. Ti ako te stvari ne dovedes u red odmah na pocetku, stvari koje ti iz kuce dolaze nema od tebe nikad fudbalera na nekom visokom nivou.
Nas najbolji stoper trenutno.Ovo sve ostalo je kar ina ziva,Katici,Mujakici,Barisici itd itd
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
O cemu pricas kralju? Cuj unistila karijeru Icardiu. De malo pogledaj gdje cojk igrao i koliko je zaradio...cuj karijeru unistilamiki09 je napisao/la: ↑26 nov 2024, 12:28Cim si fudbaler, a zena ti ovoliko laprda pa makar sve pozitiva bilo, to nikad nije dobro. Nek pogleda primjer icardi kako ljepse polovine unistavaju karijeru i to nekad iz dobrih namjera jer misle da svakom loncu trebaju biti poklopac. Ti ako te stvari ne dovedes u red odmah na pocetku, stvari koje ti iz kuce dolaze nema od tebe nikad fudbalera na nekom visokom nivou.

Provodi najbolje godine u turskoj, normalno da je shebao karijeru s obzirom na potencijal koji je imao dok je igrao za inter. A iz intera je otisao najvecim dijelom zbog ljepse polovine i njenog mijesanja u sve i svasta.I od tada je u silaznoj putanji... I ovdje se ne radi o zaradi nego o ispunjavanju potencijala kojeg imas da eventualno konstantno igras na visokom nivou.Hazre je napisao/la: ↑26 nov 2024, 13:46O cemu pricas kralju? Cuj unistila karijeru Icardiu. De malo pogledaj gdje cojk igrao i koliko je zaradio...cuj karijeru unistilamiki09 je napisao/la: ↑26 nov 2024, 12:28Cim si fudbaler, a zena ti ovoliko laprda pa makar sve pozitiva bilo, to nikad nije dobro. Nek pogleda primjer icardi kako ljepse polovine unistavaju karijeru i to nekad iz dobrih namjera jer misle da svakom loncu trebaju biti poklopac. Ti ako te stvari ne dovedes u red odmah na pocetku, stvari koje ti iz kuce dolaze nema od tebe nikad fudbalera na nekom visokom nivou.![]()
![]()
Ko je Icardi ? Nekadašnji talenat koji je igrao u Interu? Jel na tog mislis? Cujem za njega zadnjih godina samo kada ima okršaj sa starletom, nju bolje poznajem od njega. Gdje igra zadnjih godina?Hazre je napisao/la: ↑26 nov 2024, 13:46O cemu pricas kralju? Cuj unistila karijeru Icardiu. De malo pogledaj gdje cojk igrao i koliko je zaradio...cuj karijeru unistilamiki09 je napisao/la: ↑26 nov 2024, 12:28Cim si fudbaler, a zena ti ovoliko laprda pa makar sve pozitiva bilo, to nikad nije dobro. Nek pogleda primjer icardi kako ljepse polovine unistavaju karijeru i to nekad iz dobrih namjera jer misle da svakom loncu trebaju biti poklopac. Ti ako te stvari ne dovedes u red odmah na pocetku, stvari koje ti iz kuce dolaze nema od tebe nikad fudbalera na nekom visokom nivou.![]()
![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Pa sacekaj da zavrsi karijeru pa ces vidjeti hoce li ga unistiti.Hazre je napisao/la: ↑26 nov 2024, 13:46O cemu pricas kralju? Cuj unistila karijeru Icardiu. De malo pogledaj gdje cojk igrao i koliko je zaradio...cuj karijeru unistilamiki09 je napisao/la: ↑26 nov 2024, 12:28Cim si fudbaler, a zena ti ovoliko laprda pa makar sve pozitiva bilo, to nikad nije dobro. Nek pogleda primjer icardi kako ljepse polovine unistavaju karijeru i to nekad iz dobrih namjera jer misle da svakom loncu trebaju biti poklopac. Ti ako te stvari ne dovedes u red odmah na pocetku, stvari koje ti iz kuce dolaze nema od tebe nikad fudbalera na nekom visokom nivou.![]()
![]()
Liku se odavno ne igra, ovo sa "negativnim komentarima" mu je samo došlo k'o lagana izvlakuša. Narod ovo voli da čita, ali u idealnom svijetu nikad ne bi dobio nikakav članak, a kamoli šta više.
Postao babo po 2. Put
- Maroon1946
- Kontakt:
Nek je živo i zdravo dijete 100 godina aBd, sve najbolje mu želim.
A ocu da se sto prije vrati i pomogne nam u kvalifikacijama za svjetsko.
A ocu da se sto prije vrati i pomogne nam u kvalifikacijama za svjetsko.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.