FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pjanke se opet provaljuje...
Apsolutno tacno. Takticki pismeniji, profesionalniji, fizicka predsprema uvijek na nivou. Za razliku od nas i istocnih komsija, rijetko su bomba u svlacionici.
To sto su drugi na svijetu dovoljno govori gdje je ko i ko radi kako treba a ko ne.
Vec sad treba opet baciti oko na 1-2 igraca koji se mogu dovesti.
Apsolutno tacno. Takticki pismeniji, profesionalniji, fizicka predsprema uvijek na nivou. Za razliku od nas i istocnih komsija, rijetko su bomba u svlacionici.
To sto su drugi na svijetu dovoljno govori gdje je ko i ko radi kako treba a ko ne.
Vec sad treba opet baciti oko na 1-2 igraca koji se mogu dovesti.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- napoleon72
- Kontakt:
Frajer sam sa sobom posvadjan, u svakom postu vidi neku provokaciju i na sve s visoka odgovara, kao ja sam iskusan, ja sam prosao sta vi niste.Sarajevo_BiH je napisao/la: ↑26 nov 2024, 08:27Joj pjankesarajevo je glup ko kura.c hahahhahahahahahhahahahaha stariji je on, provalio je on to hahahahahahah
100% istinito je da su nam iz Hrvatske dosli najbolji i najskolovaniji igraci. Hrvati su mentalitetom daleeeko od nas, jbt ta liga je dala okosnicu reprezentacije koja je na najvisem nivou uspjesnija od Engleske i Holandije npr. A i bliska proslost je pokazala da su Hrvati najskolovaniji i najprofesionalniji igraci, iz Srbije dolaze mudoviti al neprofesionalni, podlozni nocnom zivotu i lumpovanju. Dok su nasi domaci obicno jade kojim je Sarajevo vrhunac karijere i koji se tako i ponasaju. Zato u prvoj postavi imamo dva domaca igraca, ostalo stranci ili igraci iz regiona.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ne idem po malog u vrtić ali idem u školu. Opet kažem, hvala Bogu, pa ga mogu kod nane i dede ostaviti dok sam ja na utakmici. Opet, razumijem da neko nema ni tu opciju.Tatamata1946 je napisao/la: ↑25 nov 2024, 21:23Ti si dobar, neki moraju po djecu u vrtic poslije posla ali stice se opet nekako ako ne bude neki zastoj zbog snijega ili udesa. Proslu sam zakasnio na prvo jer radim i subotom ali sam stigao prije poluvremena.Pendulum je napisao/la: ↑25 nov 2024, 20:34Ja inače radim do 18:15.Tatamata1946 je napisao/la: ↑25 nov 2024, 18:40
Ma koja ce budala doci u petak na Kosevo po najavljenom nevremenu. Treba i one iz svecane loze istjerati da vide kako je kisnuti 90 minuta.
Plus ce biti tesko stici na vrijeme s posla na utakmicu po nevremenu
U firmi sam već najavio da u petak moram ranije početi da bi završio do 4 da bi mogao stići na tekmu u 6.![]()
Hvala Bogu, imam tu "opciju" i razumijem da ne mogu ovo svi (sve firme) odobriti.
Nije problem za nas 4-5 hiljada koji cemo doci da padaju cuskije ali realno termin i uslovi na stadionu ne odgovaraju za neku vecu posjetu. I nervira me kad poslije neki kazu hebo nas i tako.
Daj prvo natkrivenu tribinu i normalne termine pa ce biti blizu 10 hiljada.
Evo jucer sam bio u Gabeli jer je nedjelja i ne radim a da nije bila nedjelja duplo bi nas manje bilo. Da je bila utakmica ranije jos bi nas vise bilo. Ko kaze da termin nema veze s posjetom taj nema veze sa zivotom.
Garantujem da se protiv Zrinjskog igra u nedjelju da bi bilo najmanje 10 hiljada
Slažem se s tobom svakako - termini ove sezone su nam kritični (hem ponedjeljak, hem petak - hem satnice tim danima - katastrofa).
Opet, tih 4-5-6 hiljada koliko dođe - i to je (ako se uzme sve u obzir) solidna brojka (pogotovo za ovaj period godine).

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kad Kosevo bude uslovno, podici ce se prosjek na 10-11 hiljada minimum. Do tada ce vazda biti ovako hebiga.Pendulum je napisao/la: ↑26 nov 2024, 10:20Ne idem po malog u vrtić ali idem u školu. Opet kažem, hvala Bogu, pa ga mogu kod nane i dede ostaviti dok sam ja na utakmici. Opet, razumijem da neko nema ni tu opciju.Tatamata1946 je napisao/la: ↑25 nov 2024, 21:23Ti si dobar, neki moraju po djecu u vrtic poslije posla ali stice se opet nekako ako ne bude neki zastoj zbog snijega ili udesa. Proslu sam zakasnio na prvo jer radim i subotom ali sam stigao prije poluvremena.
Nije problem za nas 4-5 hiljada koji cemo doci da padaju cuskije ali realno termin i uslovi na stadionu ne odgovaraju za neku vecu posjetu. I nervira me kad poslije neki kazu hebo nas i tako.
Daj prvo natkrivenu tribinu i normalne termine pa ce biti blizu 10 hiljada.
Evo jucer sam bio u Gabeli jer je nedjelja i ne radim a da nije bila nedjelja duplo bi nas manje bilo. Da je bila utakmica ranije jos bi nas vise bilo. Ko kaze da termin nema veze s posjetom taj nema veze sa zivotom.
Garantujem da se protiv Zrinjskog igra u nedjelju da bi bilo najmanje 10 hiljada
Slažem se s tobom svakako - termini ove sezone su nam kritični (hem ponedjeljak, hem petak - hem satnice tim danima - katastrofa).
Opet, tih 4-5-6 hiljada koliko dođe - i to je (ako se uzme sve u obzir) solidna brojka (pogotovo za ovaj period godine).![]()
Normalno je da svi imaju svoje razloge. Pa i masu djece ide u skolu pa ne moze doci.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- ErosViverosViv
- Kontakt:
moze li neko izvaditi podatak ove sezone kojim danima smo igrali koliko utakmica
- napoleon72
- Kontakt:
Sloboda 3:1 - nedjeljaErosViverosViv je napisao/la: ↑26 nov 2024, 11:09moze li neko izvaditi podatak ove sezone kojim danima smo igrali koliko utakmica
Sloga 1:3 - ponedjeljak
GOSK 3:1 - ponedjeljak
Radnik 2:0 - petak
Posusje 2:2 - subota
Borac 0:1 - subota
Zeljeznicar 1:1 - srijeda
Siroki 3:3 - ponedjeljak
Velez 4:0 - subota
Igman 0:3 - nedjelja
Sloboda 0:6 - subota
Zrinjski 1:1 - srijeda
Sloga 2:0 - subota
GOSK 0:3 - nedjelja
Znaci ponedjeljak 3x, srijeda 2x, petak 1x, subota 5x, nedjelja 3x. Od domacih 3 od 7 radnim danima.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Juniori, ipak, idu na Areni 

Zadnja izmjena: FKSzuti, dana/u 27 nov 2024, 09:27, ukupno mijenjano 1 put.
Znači 6 od 14 utakmica mimo vikenda. Ovo samo kod nas ima.
Na zadnjih 5 utakmica protiv kamenjara na Koševu, imamo 3 poraza (2 x 0:2 & 1 x 0:1) i 2 pobjede (1 x 2:1 & 1 x 1:0).
Strašno.
Strašno.

- relativizam
- Kontakt:
ima li ko jos u ligi odigranih 5 utakmica ili vise radnim danima
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vrlo interesantan podatak ali nista mi tu ne mozemo dok je Vico&Beus co tu. Nazalost.relativizam je napisao/la: ↑26 nov 2024, 13:06ima li ko jos u ligi odigranih 5 utakmica ili vise radnim danima
Prvi zadatak novog Saveza

A onda de se preda u Sud sve sto je Vico sakrio.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
7 bodova iz preostale tri utakmice bilo bi top.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- napoleon72
- Kontakt:
Imaju Borac, Zrinjski i Siroki za pocetak, po 6 utakmica radnim danima. Zeljo npr ima 4. Al lakse je pojedinim da se odmah pozivaju na neke teorije zavjere protiv nas nego da skontaju da Arena diktira uslove prenosa jer pored nas prenose jos 10ak liga. A mi kao atraktivan klub smo uvijek u direktnom prenosu, pa nas radi gledanosti guraju u neke termine kad nemaju sta drugo. Bas ce ti Arena stavit sarajevski derbi subotom u 18:30 da se preklopi sa Englezima, kad im taj derbi donosi Bog zna koliko hiljada pregleda. Normalno da ce ga stavit u neki termin kad nemaju sta drugo. Plus se raspored poremetio svakako radi Borca i Zrinjskog i njihove Evrope, tako da su oni dosta utakmica morali odigrat radnim danima, a samim tim i njihovi protivnici.relativizam je napisao/la: ↑26 nov 2024, 13:06ima li ko jos u ligi odigranih 5 utakmica ili vise radnim danima
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Tako je. Još da ti je doživjeti da prepuno Koševo zapjeva kad igrači istrčavaju na teren "oj Safete Sajo sarajlijo"
Nikada se više na ovom podneblju neće roditi takva veličina
-
- Kontakt:
Bez dva izuzetno važna igrača nam dolaze.U tom duelu Plemići su ostali bez dvojice igrača koji neće nastupiti u petak protiv Sarajeva na Koševu. Marijan Ćavar napustio je teren u 37. minuti zbog povrede i neće biti spreman za ovaj susret, dok je Toni Šunjić dobio crveni karton.
Stoper Zrinjskog trebao je odraditi suspenziju u prošlom kolu protiv Radnika, ali kako je ta utakmica odgođena za 15. decembar, kazna će biti odrađena upravo u derbiju protiv Sarajeva.
Susret između Sarajeva i Zrinjskog igra se u petak s početkom u 18 sati na stadionu Koševo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- luckystrike
- Kontakt:
zrinjski i borac će prema trenutnom planu odigrati zaostale utakmice 15.12., sa Radnikom odnosno Slobodom.luckystrike je napisao/la: ↑25 nov 2024, 13:38Malo sam ispao iz dešavanja s ovim posljednjim odgodama, kakav je trenutno status quo s ekipama oko nas? Mi još imamo do pauze zrinjski kući, te gostovanja Radniku i Posušju, jel' tako?
Za nas jesenji dio sezone završava 7./8.12.i to kako sam ranije naveo, a u petak je i posljednja domaća utakmica.
shodno, bez puno razmišljanja, duge gaće, šal, kapu, rukavice ako je neophodno i u petak pravac na Koševo!
- belosevic23
- Kontakt:
kakva je situacija sa povrijeđenim ? Krdžalić, Kapetanović, Anđušić ? Zašto Đorđević nije igrao protiv Goška ?
Trenutno korisnika/ca: alacious, OsmanhodzicBuco, Vrhbosnian i 56 gostiju.