Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uso da **** sve dzemidzicu i odoh
Inace ne psujem, ali **** svima u savezu sve
Inace ne psujem, ali **** svima u savezu sve
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Bivsi sekretar FKS vrsi pritisak na danasnjeg predsjednika i vlasnika FKS
Win Win situacija
Win Win situacija

Kako je utvrdio Komitet, Posušje je u utakmici u kojoj je poraženo 1:0 oštećeno za jedan kazneni udarac, koji je sudac Ernis Džemidžić propustio dosuditi u 69. minuti.
Željezničar je jučer slavio protiv Veleža na Grbavici, no i dalje traje diskusija o tome da li je lopta napustila granice igrališta kod prvog gola koji su postigli Plavi s Grbavice.
U petak se i Igman priključio nizu klubova.
Oni nemaju razloga da traže promjene u savezu.
Željezničar je jučer slavio protiv Veleža na Grbavici, no i dalje traje diskusija o tome da li je lopta napustila granice igrališta kod prvog gola koji su postigli Plavi s Grbavice.
Ma Zeljeznicar se svakako nista ne pita kao ni vi
Dzabe pricate i spinujete nesto oko Zelje
Samö sto ste vi najglasniji i mislite da ste kao „bolji“
Niko ovdje nece otici mirnim putem i Zeljeznicar to zna i nije niko naivan
Te stranke su ukopale mnoge ljude pa ne odgovaraju i neko misli da ce ovdje neko napustiti poziciju zbog Zelje i Sarajava haha
Dzabe pricate i spinujete nesto oko Zelje
Samö sto ste vi najglasniji i mislite da ste kao „bolji“
Niko ovdje nece otici mirnim putem i Zeljeznicar to zna i nije niko naivan
Te stranke su ukopale mnoge ljude pa ne odgovaraju i neko misli da ce ovdje neko napustiti poziciju zbog Zelje i Sarajava haha
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ma sve ok, postujem i to. Odgovara im ovakvo stanje, super, ali onda fino, kao jedan od najvecih klubova u BiH izdas saopstenje i kazes, mi smo na strani trenutnog saveza, ok nam je ovako i zavrsena prica. Smirile bi se tenzije svakako sa njihovim istupom, jer ipak se njihova pita, nije to neki lokalni klub. Ali ne, nego isto ko nekakve kurave, stoje sa strane i prate situaciju. I sutra, kad se sve zavrsi, bit ce najglasniji na strani pobjednika, eto zivi bili pa vidjeli, ako Bog da.Herson je napisao/la: ↑26 nov 2024, 18:05Kako je utvrdio Komitet, Posušje je u utakmici u kojoj je poraženo 1:0 oštećeno za jedan kazneni udarac, koji je sudac Ernis Džemidžić propustio dosuditi u 69. minuti.
since 1973
-
- Kontakt:
Tako je,prodana gnjida koja nije nista uradila za Sarajevo ili da zastiti klubove iz naseg grada,nesto slicno kao zeljkan,medjutim idemo dalje,ove njihive otvorene prijetnje su ucestale,kako na terenu tako i preko posrednika.zeljovolimte je napisao/la: ↑26 nov 2024, 18:02Bivsi sekretar FKS vrsi pritisak na danasnjeg predsjednika i vlasnika FKS
Win Win situacija![]()
Kako sam i najavio prije mjesec dana. FK Zeljeznicar radi u tisini i zbog toga se nije oglasio zajedno sa svim ostalim sarajevskim klubovima. Dok se neki busaju u prsa i sebi pripisuju zasluge, Zeljeznicar radi u tisini.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Uhljebi više pisama i saopštenja u zadnjih 2 mjeseca izdali nego unazad 2 godine. Lijepi strah.
-
- Kontakt:
Ne bih se bas slozio. Zastitio je svoju guzicu i u jednom momentu pogurao vicine ideje (gdje ste ga i kao klub) podrzali..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 nov 2024, 18:25Tako je,prodana gnjida koja nije nista uradila za Sarajevo ili da zastiti klubove iz naseg grada,nesto slicno kao zeljkan,medjutim idemo dalje,ove njihive otvorene prijetnje su ucestale,kako na terenu tako i preko posrednika.zeljovolimte je napisao/la: ↑26 nov 2024, 18:02Bivsi sekretar FKS vrsi pritisak na danasnjeg predsjednika i vlasnika FKS
Win Win situacija![]()
Sve vise lici na predstavu koju vas klub rezira. Malo Pilav, Demidzic i Colpa ispred vaseg kluba..
Ne treba niko da zastiti, nego da se bori za jednaka prava i kriterije. Tu "zastitu" za koju se borite imamo u reziji kluba iz BL.
Zar to neko zeli?
Pogledajte prva četiri potpisnika saopštenja,
Pa ih onda uporedite sa onim što sam jutros napisao,
Četiri sigurna glasa.
Fudbalski klubovi iz Kantona Sarajevo kako slijedi;
SFK 2000 Sarajevo, GFC Sarajevo, FK Sarajevo, FK Radnik Hadžići, FK Respekt, FK Famos, FK Unis, FK Moščanica, FK Baton, FK Stup, FK Pofalički, NK Jedinstvo Ljubnići, NK Omladinac Doglodi, FK Butmir, FK Saobraćajac, FK Mladost Župča, FK Vratnik, FK Ozren, FK Igman, NK Ilijaš, NK Sašk Napredak, FC Academica te Udruženje sudija i instruktora Kantona Sarajevo", stoji u pomenutom saopštenju.
Četiri sigurna glasa.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da FK Sarajevo ima samog sebe pod kontrolom. Ja mislim da neko od nadležnih mora odreagovati na to 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Vicine kujice
Pa u čemu je problem, i da su prva 4 ili da su random poredani opet je isto.Virtu4l je napisao/la: ↑26 nov 2024, 18:39Pogledajte prva četiri potpisnika saopštenja,
Fudbalski klubovi iz Kantona Sarajevo kako slijedi;
SFK 2000 Sarajevo, GFC Sarajevo, FK Sarajevo, FK Radnik Hadžići, FK Respekt, FK Famos, FK Unis, FK Moščanica, FK Baton, FK Stup, FK Pofalički, NK Jedinstvo Ljubnići, NK Omladinac Doglodi, FK Butmir, FK Saobraćajac, FK Mladost Župča, FK Vratnik, FK Ozren, FK Igman, NK Ilijaš, NK Sašk Napredak, FC Academica te Udruženje sudija i instruktora Kantona Sarajevo", stoji u pomenutom saopštenju.
Četiri sigurna glasa.![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
bolje i pofalicki nego cigani.
Znači ponovo rade isto. Saopštenje se napiše u Titovoj 38b, odmah po automatizmu stave potpise svojih klubova, ostale obavijeste telefonski, onda izostave Željezničar koji nije društvo jednog lica i svaki potpis/odluka mora proći organe kluba. Za to naravno nema vremena jer oni odmah to kvazi-saopštenje plasiraju u javnost.
Krezava brigada sa dva zuba u glavi odmah kreće sa svojim folkorom.
Sreća pa su napokon pročitani i zna se koji im je krajnji cilj - instaliranje svojih ljudi, tačnije vlasnika kluba, u NFSBiH.
Krezava brigada sa dva zuba u glavi odmah kreće sa svojim folkorom.
Sreća pa su napokon pročitani i zna se koji im je krajnji cilj - instaliranje svojih ljudi, tačnije vlasnika kluba, u NFSBiH.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svaka čast Želji što izbjegava biti dio ovog mirvinog igrokaza. 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
FK SaoP(O)ŠTENJE
Hasić: Klubovi imaju beneficije od Saveza, Željo je zbog pozajmice izašao iz inicijative 4R 

Zato su dio vašeg i borčevog. Ipak su im ovi drugi opstanak osigurali prošle sezone.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Zaista se ovaj nivo pokvarenosti i hinjaluka malo gdje može vidjeti.
Konkubina svakog režima od postanka pa do danas.
Konkubina svakog režima od postanka pa do danas.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.