Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Juventus je rekao Liverpulu da ne želi da plati 20 miliona za igrača koji je trenutno u Torinu na pozajmici, vezistu Alberta Akvilanija.
''Redsima'' je poručeno da ukoliko žele da prodaju Italijana, moraju da spuste na pola cenu od 12 miliona, koja je ranije dogovorena.
Bivši menadžer Liverpula, Roj Hodžson je ''iznajmio'' Akvilanija na početku ove sezone, zbog njegove forme u kojoj se nalazio.
Nekadašnji fudbaler Rome se nije najbolje snašao na Mersisajdu i prelazak u Juve je za njega bio preporod.
Ipak, Juventus kaže da Liverpul mora da smanji cenu ovog fudbalera a Marota i kompanija su spremni da plate samo 6 miliona evra za Akvilanija. Ipak, engleski klub će tražiti čak 20 miliona evra!
Sada je na potezu Keni Dalgliš, koji će imati završnu reč i odlučiti da li mu je Akvilani potreban. On ima pravo da ga opozove i da ga koristi za ostvarivanje planova u budućnosti....Akvilani propao kao žeton i Juve ga želi vratiti..
''Redsima'' je poručeno da ukoliko žele da prodaju Italijana, moraju da spuste na pola cenu od 12 miliona, koja je ranije dogovorena.
Bivši menadžer Liverpula, Roj Hodžson je ''iznajmio'' Akvilanija na početku ove sezone, zbog njegove forme u kojoj se nalazio.
Nekadašnji fudbaler Rome se nije najbolje snašao na Mersisajdu i prelazak u Juve je za njega bio preporod.
Ipak, Juventus kaže da Liverpul mora da smanji cenu ovog fudbalera a Marota i kompanija su spremni da plate samo 6 miliona evra za Akvilanija. Ipak, engleski klub će tražiti čak 20 miliona evra!
Sada je na potezu Keni Dalgliš, koji će imati završnu reč i odlučiti da li mu je Akvilani potreban. On ima pravo da ga opozove i da ga koristi za ostvarivanje planova u budućnosti....Akvilani propao kao žeton i Juve ga želi vratiti..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- reds_forever
- Kontakt:
Opet azijska turneja na ljeto: Kina, Malezija,Koreja...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Večeras na 1 protiv 100 na HRT, onako ja prebacio, turske serije nezzzzz šta ću i onako na HRT kad ono počinje i jedan izabrao pojam "Sportske tragedije" i meni prvo bio na pamet pao Heysel, nezzzzz jel Hillsborough kad ono pitanje kako se zvao grad gdje je poginulo 96 navijača 1989. godine?????
a) Liverpool
b) Sheffield
c) Birmingham
Čovjek htio reći Sheffield i uze preskok.....
a) Liverpool
b) Sheffield
c) Birmingham
Čovjek htio reći Sheffield i uze preskok.....
- mighty_reds
- Kontakt:
ovo bi bio najveći pogodak da imamo Hondu recimo u ekipi...bilo bi para i parareds_forever je napisao/la:Opet azijska turneja na ljeto: Kina, Malezija,Koreja...

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Red Assassin
- Kontakt:
This is 10% luck,
20% skill,
15% concentrated power of will,
5% pleasure,
50% pain,
And 100% reason to remember the name!
[youtube][/youtube]
20% skill,
5% pleasure,
50% pain,

[youtube][/youtube]
Ja nekad stvarno imam osjecaj da se zezas kada pises ovakve stvari, i ovako nam je ekipa puna polovnjaka i jos nam samo treba odlazak ovog dvojca i gdje bi nam bio kraj ...Rizah je napisao/la:Svaki dan sve gore i gore informacije dolaze.
Gerard je out do kraja sezone, Kelly također, a sada i Agger![]()
Agger ma koliko bio dobar igrač, mora ići samo zbog ovih povreda. Višemilionski ugovor se svodi na jedva 20 utakmica u sezoni a njemu je 26 godina, za dvije tri sezone ne bi mogao hodati.
Mene raduje jedino to što se povezujemo sa engleskim igračima, ovaj put Cahill. Bio bi idealno rješenje. Iskreno govoreći od odbrane za narednu sezonu imamo jedino Kellyija, Glena, Ayalu, Skrtela ( koji je iz utakmice u utakmicu sve bolji ) i Wilsona.
Carra, Agger, Kyrgiakos, Aurelio, Insua to mora ići.

Rece Dirk jednom za Aquilanija da je on propao da je valjao ostao bi u Romi koja je imala veliki plan sa njim, pozivali ga nasljednikom Tottija , covjek hendikepiran ali on je dobar jer ga je Rafa doveo tako da je sve njegovo opravdano vec na startu ...

Ako izvucemo 10 miliona za njega trebamo se udarati nogom u guzicu, a sve ostalo preko je zlata vrijedno !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- reds_forever
- Kontakt:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Za tako malo vremena mnogo je pokazao bice to paklen napadac.Red Assassin je napisao/la:This is 10% luck,
20% skill,
5% pleasure,
50% pain,
[youtube][/youtube]
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Svaki dan sve gore i gore..... 

Nema veze ionako je sezona propala,bolje nek se fino odmori i bude potpuno spreman za narednu.

WILSON: KENNY JE ZA MENE ODLIČAN
Danny Wilson pozdravio je volju Kennya Dalglisha da svojim mladim nadama povjeri igranje u prvom sastavu.
Otkad je zamijenio Hodgsona u siječnju, Dalglish je Wilsona četiri puta uvrstio u momčad otpočetka, dok je Martin Kelly postao neizostavan član tima sve dok ga ozljeda tetive nije udaljila s terena.
''Igračima poput mene jako je dobro vidjeti da je menadžer spreman redovito davati priliku mladima. Mislim da je njegova filozofija 'ako si dovoljno dobar, dovoljno si star'.''
''Otkad je došao dao mi je četiri utakmice i sretan sam zbog toga. I ostali mladići su dobili šansu. Na nama je da takve prilike iskoristimo.''
19-godišnjak je također izrazio oduševljenje dolaskom u klub još jednog Škota, Stevea Clarkea.
''Dobro je imati nekoga tko može razumjeti moj naglasak'', našalio se Wilson.
''Sad imamo par Škota ovdje i to je lijepo. No ono što je bitnije od činjenice da je Škot je to da je dobar trener. Svi uživamo trenirajući i drago nam je da je s nama.''
Wilson je također pohvalio Jamiea Carraghera koji se popeo na četvrto mjesto ljestvice u nastupima za Liverpool, nakon što je nastupio 661. put u porazu od West Bromwicha.
Bivši igrač Rangersa Carraghera je okarakterizirao kao vrhunski primjer bilo kojem obrambenom igraču kako uspjeti na Anfieldu.
''Način na koji on radi, njegov profesionalizam i pristup treningu je nenadmašiv, pa nije ni iznenađenje čuti broj njegovih nastupa''
''Kad ga vidite svaki dan uvidite i koliko je zapravo dobar, te kako je došao tamo gdje jest. On je klasičan primjer onoga što svaki mladi igrač mora raditi.''

FK Pjetlovi
Suarez: Da sam znao da je Dalglish nosio sedmicu, ne bih uzeo taj broj
Urugvajski nogometni reprezentativac i napadač Liverpoola Luis Suarez priznao je da ne bi odabrao broj 7 u klubu s Anfielda, da je malo bolje poznavao povijest tog broja u klubu s Anfielda...
Sedmicu su u Liverpoolu nosile legende kao što su Kevin Keegan ili trenutni menadžer momčadi Kenny Dalglish. Suarez s time nije bio upoznat...
- Da sam to znao, sigurno ne bih uzeo broj 7. Kada sam stigao u klub, rekli su mi da mogu birati između pet brojeva. Uzeo sam broj 7, niti sam ne znam zašto. No, kada ste na terenu, ionako vam nije važno koji broj nosite, zaboravite na tako nešto - rekao je za Four Four Two Suarez, koji je u siječnju stigao u Liverpool iz Ajaxa, uz odštetu od 23 milijuna eura. Dosad je upisao dva pogotka u šest utakmica.
Urugvajski nogometni reprezentativac i napadač Liverpoola Luis Suarez priznao je da ne bi odabrao broj 7 u klubu s Anfielda, da je malo bolje poznavao povijest tog broja u klubu s Anfielda...
Sedmicu su u Liverpoolu nosile legende kao što su Kevin Keegan ili trenutni menadžer momčadi Kenny Dalglish. Suarez s time nije bio upoznat...
- Da sam to znao, sigurno ne bih uzeo broj 7. Kada sam stigao u klub, rekli su mi da mogu birati između pet brojeva. Uzeo sam broj 7, niti sam ne znam zašto. No, kada ste na terenu, ionako vam nije važno koji broj nosite, zaboravite na tako nešto - rekao je za Four Four Two Suarez, koji je u siječnju stigao u Liverpool iz Ajaxa, uz odštetu od 23 milijuna eura. Dosad je upisao dva pogotka u šest utakmica.

FK Pjetlovi
Završena sezona za Gerrarda:
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/gerrar ... 46218.aspx
DO KRAJA će sezone Liverpool igrati bez svog kapetana Stevea Gerrarda, potvrdio je menadžer Kenny Dalglish.
U ožujku je Gerrard podvrgnut operaciji prepona, a korak unatrag u oporavku napravio prošloga tjedna tijekom treninga, zbog čega je i propustio subotnju utakmicu protiv West Bromwicha (gostujući 2:1 poraz).
Propustit će i ostatak sezone, vijesti su koje je dobio Dalglish pred jutarnju press-konferenciju u petak. "Još uvijek točno ne znamo u čemu je problem. Pričekat ćemo precizan odgovor liječnika koje posjećuje. No, ove sezone više neće igrati, to je bilo to od njega."
"Izostanak svakoga je udarac, ali veće je to razočaranje za same igrače no što je za nas. Mi se s time moramo nositi. Ne bih želio pokazati manjak poštovanja spram ozlijeđenih igrača jer su nama najvažniji oni koji su zdravi, na koje se može računati. U ovome sam trenutku jednako dobar igrač kao što je Steven", kazao je Dalglish.
Inače, samo dan ranije Liverpool je potvrdio da će kraj sezone propustiti i Daniel Agger, a Dalglish trenutačno ne može računati niti na Glena Johnsona. Ipak, prije kraja sezone on bi se trebao oporaviti.
"Dok nekom smrkne, drugome svane. Pojedinci će se sada približiti prvoj postavi što vjerojatno ne bi da su ova trojica zdrava", zaključio je menadžer kluba.
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/gerrar ... 46218.aspx
DO KRAJA će sezone Liverpool igrati bez svog kapetana Stevea Gerrarda, potvrdio je menadžer Kenny Dalglish.
U ožujku je Gerrard podvrgnut operaciji prepona, a korak unatrag u oporavku napravio prošloga tjedna tijekom treninga, zbog čega je i propustio subotnju utakmicu protiv West Bromwicha (gostujući 2:1 poraz).
Propustit će i ostatak sezone, vijesti su koje je dobio Dalglish pred jutarnju press-konferenciju u petak. "Još uvijek točno ne znamo u čemu je problem. Pričekat ćemo precizan odgovor liječnika koje posjećuje. No, ove sezone više neće igrati, to je bilo to od njega."
"Izostanak svakoga je udarac, ali veće je to razočaranje za same igrače no što je za nas. Mi se s time moramo nositi. Ne bih želio pokazati manjak poštovanja spram ozlijeđenih igrača jer su nama najvažniji oni koji su zdravi, na koje se može računati. U ovome sam trenutku jednako dobar igrač kao što je Steven", kazao je Dalglish.
Inače, samo dan ranije Liverpool je potvrdio da će kraj sezone propustiti i Daniel Agger, a Dalglish trenutačno ne može računati niti na Glena Johnsona. Ipak, prije kraja sezone on bi se trebao oporaviti.
"Dok nekom smrkne, drugome svane. Pojedinci će se sada približiti prvoj postavi što vjerojatno ne bi da su ova trojica zdrava", zaključio je menadžer kluba.
Liverpool legend Robbie Fowler has made a sensational return to his former club after a spell playing in the Australian A-League.
The ex-Reds striker who now plays for Perth Glory has been training with Liverpool in a bid to maintain his fitness during the close-season.
With the new campaign not due to start until October, Fowler has joined the backroom staff at League One side MK Dons, and will also spend time at League Two Bury assisting caretaker manager Richie Barker in a coaching capacity.
But despite having taken some steps towards becoming a coach after he retires, Liverpool's former No.9 is set to play out one more season in Australia before hanging up his boots once and for all.
Anfield coach Pep Segura spoke of his great admiration for Fowler who displayed a 'great attitude' as he trained with the reserve team squad yesterday.
"It is beneficial to Robbie because we can help him stay sharp. He is a professional and his behaviour on the pitch was fantastic."
And the Spaniard believes that Robbie's presence can have a significant impact on Liverpool's promising youngsters.
"Everybody responded well and it was a great moment for them to have the chance to train with a Liverpool legend.
"His attitude was great and he was the perfect example for our lads. He will train with us again and could be with us for the week that follows."
The ex-Reds striker who now plays for Perth Glory has been training with Liverpool in a bid to maintain his fitness during the close-season.
With the new campaign not due to start until October, Fowler has joined the backroom staff at League One side MK Dons, and will also spend time at League Two Bury assisting caretaker manager Richie Barker in a coaching capacity.
But despite having taken some steps towards becoming a coach after he retires, Liverpool's former No.9 is set to play out one more season in Australia before hanging up his boots once and for all.
Anfield coach Pep Segura spoke of his great admiration for Fowler who displayed a 'great attitude' as he trained with the reserve team squad yesterday.
"It is beneficial to Robbie because we can help him stay sharp. He is a professional and his behaviour on the pitch was fantastic."
And the Spaniard believes that Robbie's presence can have a significant impact on Liverpool's promising youngsters.
"Everybody responded well and it was a great moment for them to have the chance to train with a Liverpool legend.
"His attitude was great and he was the perfect example for our lads. He will train with us again and could be with us for the week that follows."

Sta ti ovo znaci?jecaLFC je napisao/la:
Dolazak Robbiea moze samo pomoci ovim mladicima, a pogotovo napadacima, kako bi im prenio svoje iskustvo.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Bez Aggera i Gerrarda tesko mozemo ikako u Europu
Ocekujem da jave i da je Glen out do kraja
Ocekujem da jave i da je Glen out do kraja

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ko zna šta će biti sa Suarezom.....reds je napisao/la:Suarez: Da sam znao da je Dalglish nosio sedmicu, ne bih uzeo taj broj

Evo jedne fine vijesti u jeku ovih zbivanja sa povrijedenim igracima...
Predsjednik FSG-a Sem Kenedi je izjavio da se vode razgovori sa Kenijem u vezi produzenja trenutnog ugovora.
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 62,00.html
Predsjednik FSG-a Sem Kenedi je izjavio da se vode razgovori sa Kenijem u vezi produzenja trenutnog ugovora.
Zadnja izmjena: polga, dana/u 08 apr 2011, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Eh to je već bolje.polga je napisao/la:Evo jedne fine vijesti u jeku ovih zbivanja sa povrijedenim igracima...
Predsjednik FSG-a Sam Kennedy je izjavio da se vode razgovori sa Kennyem u vezi produzenja trenutnog ugovora.

Trenirati,trenirati i samo trenirati

P.S. Koji je ovo igrač dolje na predzadnjoj slici sa Carrollom,Flanagan ?

FK Pjetlovi
Ja mislim da je Ajala.
Valjda ce King napokon dobiti ugovor.
Valjda ce King napokon dobiti ugovor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.