Imali su oni precku ja msm. na početku, te utakmica sezone našeg Penjarande - da je samo nastavio ovim tempom..
Kako je samo hinjski podvalio nogu za penal, na iskustvo.
E zamisli kakav je bio kad mu utakmica sezone stane u 15 sekundi videa
Dovoljno za 3 boda
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Zrinjski birac aju utakmice radnim danom protiv radnika goska igmana itd i to striktno radi euro utakmica tacnije zato sto su odgadjali utakmice radi svoje koristi.
Samo da se zapise na ovom forumu da je zeljo izabrao kriminalce u vidu COLPE PILAVA VICE BEUSA DZAMIDZICA, i da su stvarni razlozi
Da li bi Zrinjski mogli iznenadit sa rombom na sredini mislim da bi mogli puno dobiti od takve formacije u ovoj utakmici:
Rogić
Beganović - Čelik - Soldo - Jović
Bubanja
Đorđević - Pavičić
Lulić
Guliashvili - Renan
Da li bi Zrinjski mogli iznenadit sa rombom na sredini mislim da bi mogli puno dobiti od takve formacije u ovoj utakmici:
Rogić
Beganović - Čelik - Soldo - Jović
Bubanja
Đorđević - Pavičić
Lulić
Guliashvili - Renan
To nam je trenutno najjaca postava nema sta. Kakvu formaciju cemo igrat, vidjecemo.
Kao uvod u taj duel, a kako to obično i biva, "vodila se bitka" ko će imati ulogu glavnog sudije. Na kraju je izbor pao na Ermina Sivca, koji je sjajno obavio posao. Penal koji nije svirao za Sarajevo ide na dušu VAR sobi, ali s obzirom da je tamo bio Mirza Kazlagić, to ne treba puno ni da nas čudi. Svi znamo njegovu historiju, pa je jedna pogrešna odluka više na njegovom kontu nimalo iznenađujuća.
Nadamo se da ćemo u petak na Koševu gledati fudbal na terenu, a da će oči svih aktera biti najmanje uperene u sudije i njihove odluke.
Kako saznajemo, tri su kandidata za glavnog sudiju ovog meča. Antonio Bandić iz Gruda, Miloš Gigović iz Gradiške, koji je večeras zajedno sa Irfanom Peljtom na utakmici Lige prvaka, te Ermin Sivac, koji kako nam je rekao naš izvor, najbliži ovom duelu. Iako se odluke uvijek "donose jednoglasno" i ptice na glavi znaju da to nije tako i da se uvijek ispoštuju određena, nigdje napisana pravila.
Sivac je ove sezone u dva navrata sudio Sarajevu i Zrinjskom. Gigović je po jednom sudio objema ekipama, dok je Bandić na dva duela bio glavni sudija na utakmicama tima sa Koševa i što je interesantno oba na duelima protiv Slobode, dok je Plemićima sudio također u dva navrata.
Ostaje da se vidi ko će na centar na Koševu i kome će pripasti duel, koji bi mogao odrediti kome će na kraju pripasti titula jesenjeg prvaka. Doduše, kada saznamo kad je kraj s obzirom na to da se iz sedmice u sedmicu liga skraćuje. Naravno sve u svrhu zdravlja igrača i brige o njima.
Sp0rt.1
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Jel ima to negdje snimljeno Benjo kad pjeva/recituje citav text ?
imas na yt klip sarajevo sloboda tu je citav program i prije sa benjom
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Jučer sam sreo u mahali Đurićkovića, a obzirom kako se svaki dan srećemo jer tu radim pozdravljamo se normalno i popričamo.
Kaže da se isključivo spremaju za pobjedu, o bodu niko i ne pomišlja, Zekić će ih našpanovat Max..eh sad ne pitamo se samo mi.
Mora nas bit u Petak bar 8-9 hiljada, po kiši i snijegu jbg, ali mora.
Jučer sam sreo u mahali Đurićkovića, a obzirom kako se svaki dan srećemo jer tu radim pozdravljamo se normalno i popričamo.
Kaže da se isključivo spremaju za pobjedu, o bodu niko i ne pomišlja, Zekić će ih našpanovat Max..eh sad ne pitamo se samo mi.
tesko 8-9. Najavljen je snijeg tako da ce nas max biti 4-5k
Mozda i zaobidje,nije nemoguce prema tren najavama ove jedne stranice.Mada rano je jos,promjenit ce to 10 puta danas
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Padavina vjerovatno neće biti, ćak ni velikih minusa.
No kako se ovo vrijeme okreće ovih dana sve je moguće.
meni moje prognoze pokazuju kišu / susnježicu, ali se iskreno nadam da će ova s accuweather ili koja je već druga biti ispravne.
urgirajte malo kod raje da se utople i dođu na utakmicu bez obzira na vremenske uslove, važan nam je duel a i nema više utakmica u naredna skoro tri mjeseca.
usput, planirate li danas podržati juniore? valjda ne razrove puno teren...
U četvrtak, odnosno u večernjim satima četvrtka, se prema trenutnim prognozama očekuje prodor hladne fronte sa sjevera.
Uz hladnu frontu stiglo bi nam novo zahlađenje i padavine. Padavine, uglavnom prolazne bi u noći na petak zahvatile čitavu zemlju. U višim krajevima snijeg, u nizinama kiša i snijeg, javlja BHmeteo.
U petak oblačno sa padavinama širom zemlje. U Bosni u nizinama kiša ili susnježica, u višim područjima snijeg. U Hercegovini kiša u nizinama, snijeg u planinskim područjima. Poslije podne i krajem dana, na sjeveru i zapadu zemlje postupan prestanak padavina. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Temperatura zraka većinom između 1 i 8, na jugu zemlje od 8 do 14 stepeni.
F0kus.ba
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!