Hasić laže, al ima jedan čovjek sve zna. Samo se ne zna ko je. Al zna sve.Argentina je napisao/la: ↑26 nov 2024, 21:46Ako se vjeruje Hasicu i slicnima, zelim da vam takvi i vode klub. Oj na koga se sve pozivaju ljudi![]()

Hasić laže, al ima jedan čovjek sve zna. Samo se ne zna ko je. Al zna sve.Argentina je napisao/la: ↑26 nov 2024, 21:46Ako se vjeruje Hasicu i slicnima, zelim da vam takvi i vode klub. Oj na koga se sve pozivaju ljudi![]()
Najsmijesnija stvar od svega je za LaganogErosViverosViv je napisao/la: ↑26 nov 2024, 21:33Ali koje unistavanje parolama, ovo ni korintias nije vidiomosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 nov 2024, 21:12Kao i uvijek svi grijesimo,cijeli kanton samo je zeljkan upravu.ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 nov 2024, 21:07Sta bi na ovo rekli sinovi Bosne?
SFK 2000 Sarajevo, GFC Sarajevo, FK Sarajevo, FK Radnik Hadžići, FK Respekt, FK Famos, FK Unis, FK Moščanica, FK Baton, FK Stup, FK Pofalički, NK Jedinstvo Ljubnići, NK Omladinac Doglodi, FK Butmir, FK Saobraćajac, FK Mladost Župča, FK Vratnik, FK Ozren, FK Igman, NK Ilijaš, NK Sašk Napredak, FC Academica te Udruženje sudija i instruktora Kantona Sarajevo",
stoji u pomenutom saopštenju.![]()
2024 je bila jako turbulentna ali i jedna od najzanimljivijih u historiji plave familije.
Rodjeni i horde unistavaju zemunce, zemlja im se smije o druzbama sa chetama, zeljeznicaru trener ucitelj iz arabije, oni mu vjeruju, on im govori this is shame, predzadnji na tabeli.
6 kola prije kraja shvatili da je vrag odnio salu i okrenuse se onome u cemu su sampioni - namjestanju.
Vici na koljena, moli za opstanak kako znas i umijes, a para nema.
Doduse bilo je dosta obecanih miliona od dicklizica, cerica i bin Salmana ali nestade u treptaju oka sve.
Jedina pozitivna stvar od cega su zivjeli je da Sarajevo zbog kriminala ne uzima titulu te burne sramotne 2024te godine.
Kako uzeti prvi bod u gostima u 2024. Godini? Sta cemo kako cemo, vicko de nam namjesti 3 boda zivota ti, tvoji smo naredne 3 godine, imas buket, bodove, glasove, ruke, sta ti srce pozeli.
Nakon citave sezone bez boda i karindjanja na strani od goska, igmana, sloge i zvijezde, te svih izgubljenih pripremnih od nk hrvatinici, nk krusevo i nk igraci bez ugovora, rasplamsali plavi gospodin stize u modricu i preslusa slogu 0 3. Bosna i Hercegovina zatecena, svi mislili da se fudbal iz 2004. Zakopao, a on se zapravo tek rodio. Od tad krece plava fantazija i plavo ljeto!
Teska vremena zeljo moj))))
Obraza i stida nemaju to je svima jasno
Cemu sifre, ja stvarno ne znam na koga se aludira?feniksptica je napisao/la: ↑26 nov 2024, 21:56Hasić laže, al ima jedan čovjek sve zna. Samo se ne zna ko je. Al zna sve.![]()
Imo je veliki grešaka na par zadnjih utakmica u PL ... prošlogodišnji derbiji Borac-Sarajevo griješio na obje strane, sad Zrinja Borac...
Sa druge strane ? Bez ikakve dileme, tu i ostanite. Proslavljajte i dalje onaj penal u Bijeljini i titulu Zrinjskog. Davno ste rekli bolje Zrinjaki, nego cigani.
Pamtim i ja kada se liga prosirila da bi Sarajevo ostalo u ligi i to se uradilo na kraju prvenstva (isto igrica, iskoristili joker - prosiri ligu za opstabak). Trebalo bi i ti da pamtis, zar ne?
jel to Sarajevo namjestilo da se prosiri?
A ne, ne pamti ti on to, on se samo uloguje na ovaj profil kad su ove teme u pitanju, odnosno da mene izvrijeđa, uglavnom identičnim postovima,
Pocni od logopeda, pa dokle doguras, the sky is limit...Sumnjam da znas ista o " aferi Planinic " i vremenima kada se to i zasto dogadjalo. Ili si , mozda, i ti jedan od onih koji jos uvijek misle da je Svabo bio golman, a cika Miso centralni vezni, pa su prodali utakmicu. Ili, mozda, mislis da su im oni iz Hajduka rekli : " Nemojte nam dati previse golova ", a oni odgovorili : " Necemo ". Ako ne znas kako se namjestaju utakmice, pogledaj pod odrednicom Velibor Dzarovski, Vardar - Sarajevo 2:2.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 13 gostiju.