numanumaye22 je napisao/la: ↑27 nov 2024, 10:58
relativizam je napisao/la: ↑27 nov 2024, 10:42
ne znam sta bih rekao
zakonski ovo je gluspost sto rade
moralno ovo je dobra stvar
pretezno moralno i zakon ne podlijezu u istu kategoriju
ako je predofil licno smatram da treba ovako ih javno ali opet sa zakonske strane kao sto neko rece sta ako taj snimak proizvede nesto teze...
kako osuditi momke koji ufate pedofila na djelu..sve je to....
Ovo treba raditi policija, ovako je vigilantizam.
Podsjecaju na Levijatan, treca tacka reda je da vide sebe da zaustavljaju nasilje na ulici. Uhapsit sto prije ove bradonje.
vidi drug ja stvarno ne razumijem tvoju mrznju
iz te mrznje mnogo nelogicnoti kazes a inace volim se zezati s tobom na ovom forumu,ima nekad kazes neku lijepu i dobru vijest.
pricas kao drago ti sto si zbog ovakvih stvari otisao iz drzave a otisao si u drzavu gdje ima i gorih stvari i ti sam to znas,u drzavu koja je pokrenula svjetski sukob u drzavi gdje ima jos grupa koje bi to ponovile,samo sto je velika drzava pa te ne dotice kao sto je to kod nas.
nas ima 2 miliona i onda brzo vijest dodje do svakoga i pogodi veci opseg ljudi.
bio sam u njemackoj u Frankfurtu ,covjek voda covjeka za uzde kao da je pas,a ovaj cetvetrenoske ide,Bio sam u drezdenu ne moram ti napominjati sta sve ima tamo a bio sam u hamburgu gdje onoliko ulicara nisam vidio nigdje na svijetu.
o tome kako se po skolama i sta uci drugom prilikom,pozz
ovo je inace mimo teme koja je pkrenuta ,nego samo da kazem da ti ne stoji kako si odavde otisao kao zbog ovakvih a tamo jos gori