Postavit Ibrakovica na celu sudija a trbica na celi saveza, stavit zeljka u 2 gu ligurobertkosar je napisao/la: ↑27 nov 2024, 16:49https://sportsport.ba/fudbal/fudbalski- ... evo/487032
Procitajte naj noviju vijest![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Bravo momci bravo akademija FKS.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
2 gola sa igracem manje ovo je vise nego odlican rezultat.

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Pa nakon 0-2 i igrac manje i ovo je odlično. Mislim da imaju šanse i u revansu , nije trabzon pokazao neku ekstra kvalitetu u odnosu na nas.
-
- Kontakt:
Ah u gostima da dobijemo, ko je god to je iznenadjenje.bordobijeli je napisao/la: ↑27 nov 2024, 16:58Pa nakon 0-2 i igrac manje i ovo je odlično. Mislim da imaju šanse i u revansu , nije trabzon pokazao neku ekstra kvalitetu u odnosu na nas.
Ne igraju ni ova djeca lose a kuci ce biti jos bolji.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Odličan rezultat sa igračem manje!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Bravo BORDO BIJELI!
Ako Bog da ,pobjeda u revansu

Ako Bog da ,pobjeda u revansu

Volio bih Sergeja (Ignatkov) vidjeti sa prvim timom.
Makar neka malo osjeti i vidi šta je to prvi tim, mislim da bi mu to pomoglo u budućnosti.
Makar neka malo osjeti i vidi šta je to prvi tim, mislim da bi mu to pomoglo u budućnosti.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Elh6, bravo momci 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ovaj Suljić 16 što je ušao i povukao pola terena i fantastično dodao za drugi gol, sa mojim sinom igrao u Mladim Nadama od 5-te godine. Vazda bio vrhunski igrac. Ako Bog da imamo top igraca za naprijed, naravno ako dobije šansu.
Samo ovaj Vrban obecava i za repku dobro igra, uvalio gol Portugalcima a evo i veceras.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Vrban je bez veze igrac. njega samo Dzakmic gura. tako sam citao ovde na forumu. 

Odakle je ovaj Vrban???
Bio jje i nekad davno jedan Samir Vrban strašan talenat ali mu je Buki Biščević okončao karijeru na Grbavici tamo nekad početkom 2000-tih.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Prema cometu otac se zove Samir
igrao je prije za Iskru Bugojno i rodio se u Travniku.

Onda je to taj, ja ne znam koliko imaš godina i jesi pratio našu Ligu početkom 2000-tih ali taj Samir je bio vanseriski talenat čini mi se desni bek i to onakav kakav bi sad svi klubovi suhim zlatom plačali d a imaju jednog u svom timu.
Kažem Biščević ga je unakazio krvničkim startom na Grbavici i tad je i završio karijeru mislim da nije imo ni 21 godinu a vrhunac papanluka plavog štrumfa je bio kad mu je kupio motor u znak izvinjenja
Kažem Biščević ga je unakazio krvničkim startom na Grbavici i tad je i završio karijeru mislim da nije imo ni 21 godinu a vrhunac papanluka plavog štrumfa je bio kad mu je kupio motor u znak izvinjenja

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.