Kakav duet

Ne bitan klubčić..jurisicduska je napisao/la: ↑27 nov 2024, 17:05Za njihove juniore će morati tata da reaguje da ih ostavi u ligi jak i seniore ali problem su nasi juniori koji igraju 2:2 sa osvajačem turske juniorske lige. Bravo. Deluzija
Prate sve vezano za FK Sarajevo pa i teme po forumimaErosViverosViv je napisao/la: ↑27 nov 2024, 17:34Drago mi je sto ih jedu i sto prate utakmice svih nasih kategorija. Div![]()
Najzalosnije je sto njih nema nigdje 15 godina i sto im je najveci uspjeh kad je Sarajevo na 4 mjestu ili kad zamisli neko iz mladj8h kategorija zijani. Njihove mladje kategorije najgore u drzavi a oni se bave Sarajevom,bas teska bolest.AVNOJ je napisao/la: ↑27 nov 2024, 19:15Ovakvu opsjeunutost najvećim Klubom u Državi ne znam da iko pamti, idu do te mjere da i utakmice mlađih kategorija prate i čekaju negativan rezultat, naravno oni manje iskusni poput skupštinara se zalete, valjda nošen ludilom svog mozga i pokaže svoj nivo dok ovi iskusniji malo sačekaju pa svoje razočarenje iskažu samo njima razumljivim sarkazmom.
Vandredna skupština FS KS je legalna i u skladu sa propisima i to je najvažnije danas što se desilo, konačno njihovi igrači i oni kriminalci koje su podržavali tokom ovog procesa postaju bivši i oni to znaju jer su svjesni da su maske pale i da sad kad izađu iz dupeta Fuada Čolpe ostaju sami da se valjaju u kriminalu u kojem su do sada uspješno plivali.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 nov 2024, 19:22Najzalosnije je sto njih nema nigdje 15 godina i sto im je najveci uspjeh kad je Sarajevo na 4 mjestu ili kad zamisli neko iz mladj8h kategorija zijani. Njihove mladje kategorije najgore u drzavi a oni se bave Sarajevom,bas teska bolest.AVNOJ je napisao/la: ↑27 nov 2024, 19:15Ovakvu opsjeunutost najvećim Klubom u Državi ne znam da iko pamti, idu do te mjere da i utakmice mlađih kategorija prate i čekaju negativan rezultat, naravno oni manje iskusni poput skupštinara se zalete, valjda nošen ludilom svog mozga i pokaže svoj nivo dok ovi iskusniji malo sačekaju pa svoje razočarenje iskažu samo njima razumljivim sarkazmom.
ErosViverosViv je napisao/la: ↑27 nov 2024, 00:40SFK 2000 Sarajevo, GFC Sarajevo, FK Sarajevo, FK Radnik Hadžići, FK Respekt, FK Famos, FK Unis, FK Moščanica, FK Baton, FK Stup, FK Pofalički, NK Jedinstvo Ljubnići, NK Omladinac Doglodi, FK Butmir, FK Saobraćajac, FK Mladost Župča, FK Vratnik, FK Ozren, FK Igman, NK Ilijaš, NK Sašk Napredak, FC Academica te Udruženje sudija i instruktora Kantona Sarajevo", stoji u pomenutom saopštenju.
Ljudi koji im vode klub su zapravo jako namazana ekipa koja od ovih hominida koji navijaju za Sarajevo radi šta hoće. Ovi su jednostavno suviše potkapacitirani pa im Mirva gura svakakve spinove. Nije da mi smeta, s njima se stvarno da vrlo lako razračunati ovdje na forumu.
Rigoletto je napisao/la: ↑27 nov 2024, 20:23Ekipa što im vodi klub je zapravo jako namazana ekipa koja od ovih hominida koji navijaju za Sarajevo radi šta hoće. Ovi su jednostavno suviše potkapacitirani pa im Mirva gura svakakve spinove. Nije da mi smeta, s njima se stvarno da vrlo lako razračunati ovdje na forumu.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, NeSamSafetee, riki46, Rule_hz i 31 gost.