nadam se da će i druga imena s vremenom ispratit
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
e jest im se otvorilo trziste svaka im cast,ako zude za tim trzistem neka se i ugase.Virtu4l je napisao/la: ↑27 nov 2024, 18:54
Pa piše se i o tome. Niko ne prati naše domaće pobleme kao sportsport.ba, evo uzećemo za primjer ovaj cirkus u FSKS, ko je to ispratio bolje od njih? Niko. Isto tako je i za Tuzlanski kanton, itd, itd.
Pričamo o firmi koja nema jednog feninga poreskog dugovanja, koja ima oko 15 zaposlenih, koja posluje čisto i uredno. Ako misliš da će se sve to postići pisanjem isključivo o lokalnom nivou, varaš se.
Ljudima se otvorilo novo tržište, regionalno, i sada to žele maksimalno iskoristiti. Ti i ja čitamo ono što nas zanima, naš sport i niko nas ne tjera da čitamo o Dinamu, Zvezdi i starletama, ali jedan takav članak ima deset puta više klikova nego članci koji tebe i mene zanimaju.
To je nacin sa kojim direktno utices da te prate cjelokupno stanovnistvo Bosne i Hercegovine i da indirektno utices na spajanje ljudi jer se bavis ili bi se trebao baviti sportom.relativizam je napisao/la: ↑28 nov 2024, 09:02e jest im se otvorilo trziste svaka im cast,ako zude za tim trzistem neka se i ugase.Virtu4l je napisao/la: ↑27 nov 2024, 18:54
Pa piše se i o tome. Niko ne prati naše domaće pobleme kao sportsport.ba, evo uzećemo za primjer ovaj cirkus u FSKS, ko je to ispratio bolje od njih? Niko. Isto tako je i za Tuzlanski kanton, itd, itd.
Pričamo o firmi koja nema jednog feninga poreskog dugovanja, koja ima oko 15 zaposlenih, koja posluje čisto i uredno. Ako misliš da će se sve to postići pisanjem isključivo o lokalnom nivou, varaš se.
Ljudima se otvorilo novo tržište, regionalno, i sada to žele maksimalno iskoristiti. Ti i ja čitamo ono što nas zanima, naš sport i niko nas ne tjera da čitamo o Dinamu, Zvezdi i starletama, ali jedan takav članak ima deset puta više klikova nego članci koji tebe i mene zanimaju.
upravu su sve ljudi,
sad se novinarstvo svelo sjedi kuci prati nekoliko uglednih sportskih stranica i samo cekaj novu vijest i kopiraj.
eventualno odes na neku utakmicu da gledas pa se sjetis da si novinar pa eto mogo sam i objavit sta direktno sa stadiona.
ovo sto neki rade podkaste sa igracima to su isto mogli i novinari malo otici na terening neki ili poslije treninga 10 minuta popricati sa igracem i eto.
jel ko napravio interviju sa igracima borca da ih pitaju razliku izmewdju ovih evropskih ekipa u njihovoj grupi i nasih prvih 4 ekipe,sta je ono po cemu oni odskacu
jel ko napravio interviju sa Gulisom kako mu je bilo na okupljanju sta se ocekuje od njegove repke,ko igra na njegovoj poziciji ,jel se on vidi dal bi mogao uskoro debitovati,gdje bi volio nastaviti karijeru.
jel ko pitao Jabera kako mu je bilo u arabiji ,gdje se on vidi,zasto je propao transfer,koliko je napredovao arapaski fudbal,uce li oni sta od ronalda i slicnih ili ih samo iskoristavaju za reklamu
jel ko pitao igrace zrinje kakav je osjecaj igrat perotiv aston vile u engleskoj ,da isprica malo taj put,ili hrvanovica kako od stupcanice do evropa lige
milion tema za pisati ispitivati i vjerujem interesantnim svima,ali ne zanimljivije je piksi rekao mijatovicu nece da moze,a druga vijest bradonja stize u hajduk
bjezi djabe se iznervira
relativizam je napisao/la: ↑28 nov 2024, 12:09samo da ljudi skontaju ko im pokusava moralisati i upucivati kako sta treba
Virtu4l je napisao/la: ↑28 nov 2024, 12:26Za početak morate naučiti normalno komuninicirati. Nesuglasice sa tema Premijer lige ostavite tamo gdje su i počele, ne morate kao kučići trčati za mnom na svaki dio foruma sa samo jednim ciljem da vrijeđate i omalovažavate. Znam kako se osjećate, sve razumijem, ali zadržite bar malo dostojanstva.
Je li bilo ljudi? Ako je realno bilo puno, moguće da bi dolazila još neka imena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.