Djedovic jeste izradio i sada se pravda na svakojak način. Ali, ne da frajer neće u KK Bosnu ili u nas Savez, nego se neće nikada vratiti u BiH i ovdje živjeti. To će biti ili Njemačka ili Spanija gdje su mu djeca krenula u školu i gdje su rodjeni.. A da li je ispao paksu jeste. Kao i Biber, Preldzic i svi ini..Drape je napisao/la: ↑27 nov 2024, 16:13Biberović nije želio da razgovara sa Bosnićem kad ga je zvao. Ne zanima ga reprezentacija BiH, ne zanima ga Bosna i Hercegovina. Kao što ni Đedovića nije zanimala deset godina, ali sad kad razmišlja šta će nakon što završi karijeru, možda u savez ili u KK Bosnu, priča da je sve to bio nesporazum, a njemu je BiH najvažnija na svijetu.
Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Lako je nama za Zubce, Matkovice, Kondice....kad imamo svoje Preldzice, Biberovice, Dedovice, Omice, Rizvice, Jahice...samo u kosarci, a sigurno sam nekog zaboravio.
To su političari. Ne znam samo koliko je Dževad uspio da pokupi to političku notu davanja izjava koje odgovaraju ljudima. Obećanja, obećanja...Defanzivnivezni je napisao/la: ↑27 nov 2024, 13:46Sve je to lijepo, Dževad je cool lik i patriota ali tako su rekli i za amera prije 8 mjeseci.
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Nadam se da nije pragmatični karijerista i da mu je stalo ali nemam prevelika očekivanja.dzemil je napisao/la: ↑27 nov 2024, 16:46To su političari. Ne znam samo koliko je Dževad uspio da pokupi to političku notu davanja izjava koje odgovaraju ljudima. Obećanja, obećanja...Defanzivnivezni je napisao/la: ↑27 nov 2024, 13:46Sve je to lijepo, Dževad je cool lik i patriota ali tako su rekli i za amera prije 8 mjeseci.
Pogotovo vizavi Garze, ne zna on skim ima posla.
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
Oko Garze mozda i ima nesto istine, jer je nakon pobjede nad Hrvatima selektor izjavio kako ih je zvao Garza, te im čestitao i rekao, da se vide na Eurobasketu.
- Jakobsen91
- Kontakt:
Ma nije Dževdo ni obećao da će riješiti Garzu, već da će pokušati. Voditelj je insistirao da kaže kakve su nam šanse u procentima, ali nije mogao reći ništa. U suštini to sto će oni pokušati ne znači ništa. Kad fibi uplatiš dovoljnu količinu novca onda oni izvuku tu stavku "u svrhu razvoja košarke " (ili kako već ide), u suprotnom male su šanse. Naravno da savez treba pokušati, ali ne može ih se tu puno krivit ako ne prođe, dok s druge strane ima mnogo stvari koje je samo do njih, pa su u prethodnom periodu zabrljali.
Garzu moze rjesit' jedna GoFundMe kampanja gdje ce Dzevdo uplatit' prvih 15 km pa onda mi ostali ... i onda sve skupljeno u novcanice od 1 dolara, nagurat' u bijelu kovertu da bude sto deblja, hraknut', zaljepit' i turnut' ispod stola ...Jakobsen91 je napisao/la: ↑27 nov 2024, 18:09Ma nije Dževdo ni obećao da će riješiti Garzu, već da će pokušati. Voditelj je insistirao da kaže kakve su nam šanse u procentima, ali nije mogao reći ništa. U suštini to sto će oni pokušati ne znači ništa. Kad fibi uplatiš dovoljnu količinu novca onda oni izvuku tu stavku "u svrhu razvoja košarke " (ili kako već ide), u suprotnom male su šanse. Naravno da savez treba pokušati, ali ne može ih se tu puno krivit ako ne prođe, dok s druge strane ima mnogo stvari koje je samo do njih, pa su u prethodnom periodu zabrljali.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ja mislim da sposobni ljudi mogu odraditi mnogo stvari. Mislim da sposobni ljudi sjede u Savezu, da mnoge od situacija za kojima žalimo i koje kritikujemo se ne bi desile. Stvar je do sposobnsti ljudi i njihovoj predanost tome. Garantujem da bi se do sada mogao srediti i Garza i još kamara drugih stvari.
Ne bih ja baš nešto hvalio bilo koga osim igrača. Čitav savez, zajedno sa trenerom su uradili užasan posao pred utakmicu sa Hrvatskom. I ovo što smo pobjedili je bila ludnica i utakmice života nekoliko igrača.
Još kad uzmem u obzir da se KSBiH pojačao sa grobarom tuzlanske košarke i KK Sloboda Dita-e, onda se nada još više smanji.
Naša jedina prednost je jaka mlada ekipa koja je dugo godina u sličnom sastavu. Za bilo kakav uspjeh nam treba šira rotacija i još koje pojačanje, bez NBA igrača.
Povratio sam kad sam čuo Bekira da priča o nekim jedinicama osmanlijske vojske na N1. Čovjek može osvojit EP, ali je i dalje **** od trenera. Ima više sreće nego pameti.
I da, ko su oni ljudi koji čine naš stručni štab? Ko je onaj krupni što se ponaša ko dijete i šeta oko kamera na pauzama?
Još kad uzmem u obzir da se KSBiH pojačao sa grobarom tuzlanske košarke i KK Sloboda Dita-e, onda se nada još više smanji.
Naša jedina prednost je jaka mlada ekipa koja je dugo godina u sličnom sastavu. Za bilo kakav uspjeh nam treba šira rotacija i još koje pojačanje, bez NBA igrača.
Povratio sam kad sam čuo Bekira da priča o nekim jedinicama osmanlijske vojske na N1. Čovjek može osvojit EP, ali je i dalje **** od trenera. Ima više sreće nego pameti.
I da, ko su oni ljudi koji čine naš stručni štab? Ko je onaj krupni što se ponaša ko dijete i šeta oko kamera na pauzama?
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Gdje se moze pogledati?
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Nah1d je napisao/la: ↑27 nov 2024, 18:34

"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Vec skont'o kako se slike ubacuju ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- VensanKasel
- Kontakt:
Hahahahaha e jesi legenda , njegov otac je Teoman Alibegović .CAGarfia je napisao/la: ↑27 nov 2024, 12:33Ja sam mislio da je Dževdo otac od Alibegovića košarkaša.![]()
![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- svrakino1921
- Kontakt:

Lazo, sada kada su se slegle emocije – tvoj komentar? Kako smo ustvari pobijedili Hrvatsku?
Igrati za reprezentaciju je uvijek posebna priča, posebno kada imamo ovakve navijače. Svi mi zajedno činimo posebnu energiju koja je kada se igra u magičnoj dvorani Mirze Delibašića još veča i jača. I to možda ne mogu ni sam sebi da objasnim ili shvatim. Ma to je čudo moj rode. Pa kako ne pobijediti u takvim uslovima
Hvala Lazo
- svrakino1921
- Kontakt:
Interesantna analiza, ako već nije bilo..
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Jeste solidan spot up suter, ali nama treba neko ko ce kreacijom 1 na 1 izbaciti protivnicku odbranu i pogoditi tricu iz driblinga.Defanzivnivezni je napisao/la: ↑26 nov 2024, 21:55Ne znam šta si ti gledao ali Garza je izuzetno jak na trojki, dobar u reketu.marlostanf1eld je napisao/la: ↑26 nov 2024, 13:22Nije cilj naturalizovati amerikanca koji igra Euroligu jer nemas od njega koristi na duže staze. Nama fail kreacija 1 na 1 u napadu, nego ko može sačuvati loptu kada je bitno, pogoditi trojku i raširiti dodatno reket. Garza jeste super igrač, ali on nijednu od navedenih stvari ne radi.relativizam je napisao/la: ↑26 nov 2024, 13:04ja za tog castenadu nisam ni cuo dok se nije spomeno kao nas igrac.
sad dodjenom on je alfa i omega,bez njega ce igra biti nemoguca bla bla bla
Garzu bi mi istjerao samo neko tipa larkina,puntera...
Pa mi bi sa prosjecnim bekom kao što je Jarrod West iz Bosne tukli ovu Hrvatsku i u Zagrebu.
Jedina mana mu je tromost u odnosu na Kenu i Nurkića.