Rade Krunić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Rimes87
Kontakt:

Re: Rade Krunić

Post Postao/la Rimes87 » 28 nov 2024, 12:52

kempes je napisao/la:
28 nov 2024, 10:39
Odigrao vrhunski mec, barem ce jednom odigrati kao protiv Finske sto je bio MOTM, a kod gigare i tahira to se nikad nece desiti.

Vracajte krunica, hadziahmetovica i pjanica dok nismo izginuli
Davno smo mi izginuli, samo nam nisu još javili.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 28 nov 2024, 12:58

Sheyi je napisao/la:
27 nov 2024, 21:13
Najjace na ovom forumu je sto cim igrac odigra dobro ili lose ovdje odmah krenu kreiranja misljenja samo na osnove te utakmice. :)
Najjaci su znalci poput tebe, kao da se Krunic poredi sa De Bruyneom, Rodrijem i Bellinghamom pa eto odigrao jednu dobru utakmicu u Ligi Prvaka i sad neko dosao da sere kako je on dobar igrac.

U poređenju sa prasinarima Sunjicem, Tahirovicem, Burnicem, Gigovicem itd. Rade Krunic je Xavi bio i ostat ce jos barem 2,3 sezone.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 nov 2024, 13:04

A inace smo sa Radetom-Amirom-Pjanicem igrali vrhunski fudbal, velika prvenstva i rasturali na sredini terena pa njihovim odlascima smo poceli padati i tu smo gdje jesmo. 😂😂😂😂

Rade vjerujem nije jos uvijek otpisan i ima mjesta u reprezentaciji, samo je pitanje koliko smije igrati za nas odlaskom u CZ. Smijem se kladiti da ce to biti jedini rezlog nedolaska, a uvijek ce se naci drugaciji izgovor.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 28 nov 2024, 13:21

Krunic više od godinu dana igra antifudbal.
Navijači Zvezde ga do jucer pljuvali i tjerali. Prije toga navijači Fenera.

Krunic je trebao kao iskusni reprezentativac biti od pomoći mladjim i novim igračima...kao sto to cine Dzeko i Bico. Umjesto toga on je bio u kanalu.
Zato je ostao bez poziva.
Nije otpisan osim ako sam sebe ne otpise.

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 28 nov 2024, 13:45

Evo stigla je kompletna BFB frakcija, vrijeme je da se skrene sa ove teme :rol:.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 nov 2024, 15:47

PasodelMar je napisao/la:
28 nov 2024, 13:45
Evo stigla je kompletna BFB frakcija, vrijeme je da se skrene sa ove teme :rol:.
Bitno je da ti tupan izigravas i dalje izludu i keslaš se bez ikakvog povoda, a nakon napokon jedne dobre utakmice svi mi smo u krivu i trebamo zaboraviti zadnjih par ocajnih sezona i kreirati misljenje nakon jucerasnje izvedbe. Jer ti si ipak znalac... al u qurcu

075 ❤

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 28 nov 2024, 15:55

Beduin je napisao/la:
28 nov 2024, 15:47
Bitno je da ti tupan izigravas i dalje izludu i keslaš se bez ikakvog povoda, a nakon napokon jedne dobre utakmice svi mi smo u krivu i trebamo zaboraviti zadnjih par ocajnih sezona i kreirati misljenje nakon jucerasnje izvedbe. Jer ti si ipak znalac... al u qurcu
Inace Sunjic, Gigovic, Tahirovic, Hajradinovic, Burnic i ekipa godinama igraju sjajne sezone, najveci evropski klubovi se otimaju za usluge njih trojice. Kakav Krunic, 4 ipo godine u Milanu, prvak s Milanom i polufinale lige prvaka gdje je u nokaut fazi odigrao svaku utakmicu po 90 minuta... Realno slabo je to za nase kriterije. Nama treba Engleska i Njemacka cvajta koja zajedno nema 20 utakmica u Ligama Petice, a da ne pricam o UEFA takmicenjima :D

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 28 nov 2024, 16:04

fanatik19 je napisao/la:
28 nov 2024, 15:55
Realno slabo je to za nase kriterije. Nama treba Engleska i Njemacka cvajta koja zajedno nema 20 utakmica u Ligama Petice, a da ne pricam o UEFA takmicenjima :D
Nama treba neko ko ce dati sve od sebe za reprezentaciju bar u onoj mjeri sto daje u klubu. Ako je pored toga i igracina, znalac... i ako ih imamo vise onda odemo na SP kao u Brazil npr, ili u suprotnom borimo se koliko mozemo. Najvaznije je sacuvati kult reprezentacije, vremena se mjenjaju.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 28 nov 2024, 16:10

Dilah je napisao/la:
28 nov 2024, 16:04
fanatik19 je napisao/la:
Realno slabo je to za nase kriterije. Nama treba Engleska i Njemacka cvajta koja zajedno nema 20 utakmica u Ligama Petice, a da ne pricam o UEFA takmicenjima :D
Nama treba neko ko ce dati sve od sebe za reprezentaciju bar u onoj mjeri sto daje u klubu. Ako je pored toga i igracina, znalac... i ako ih imamo vise onda odemo na SP kao u Brazil npr, ili u suprotnom borimo se koliko mozemo. Najvaznije je sacuvati kult reprezentacije, vremena se mjenjaju.
Dzaba kralju ako on daje sve od sebe kad nema kvalitet tjst ne moze. Nije isto kad si ti kao citav zivot zakovan u cvajti kao Burnic ili Sunjic koji se okusao u bundesligi i ostao zapamcen po tome sto ga je trener potjerao sa treninga pred ostatkom ekipe. Ili Hajradinovic vrhunac karijere Kasimpasa pa ne ide kralju. Nije Krunic svjetska klasa, ali karijera govori da mu nijedan nas veznjak ne moze kopacke cistit a skoro svi su imali znatno laksi put negoli on obzirom da su rodjeni vani a on iz blata Sutjeske iz Foce preko Donjeg Srema i Borca iz Cacka stigao do Milana. Ili jesi kvalitetan igrac ili nisi a njegova konkurencija u veznom redu definitivno nije
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 28 nov 2024, 16:14, ukupno mijenjano 2 puta.

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 28 nov 2024, 16:12

Beduin je napisao/la:
Šta je "izludu" :rol:?

Ja se keslam jer mi je smiješno kako u čoporu želite oprati Barbareza, to je moje legitimno pravo, da li se to tebi svidjelo ili ne :rol:.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 nov 2024, 16:19

fanatik19 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
Inace Sunjic, Gigovic, Tahirovic, Hajradinovic, Burnic i ekipa godinama igraju sjajne sezone, najveci evropski klubovi se otimaju za usluge njih trojice. Kakav Krunic, 4 ipo godine u Milanu, prvak s Milanom i polufinale lige prvaka gdje je u nokaut fazi odigrao svaku utakmicu po 90 minuta... Realno slabo je to za nase kriterije. Nama treba Engleska i Njemacka cvajta koja zajedno nema 20 utakmica u Ligama Petice, a da ne pricam o UEFA takmicenjima :D
Bitna je odmah komparacija, jelde. Pa zasto onda nije nista napravio sa repkom, zasto nema nikakvog ucinka pa makar se i lutalo sa njim na raznim pozicijama?
Ocito nisi pratio Milan, ja jesam, i pisao sam detaljnije o njegovim igrama i pozicijama u Milanu i ne pada mi na pamet se ponavljati. Nadji i procitaj ako ti se trazi. Uglavnom, isto to se radilo kao i u reprezentaciji i jedino vrijedno pomena u Milanu je igra u liniji sa jos 1 zadnjim veznim ili ponekad kao lijevi vezni sa trojicom u liniji gdje mu se ogranicilo dezanje lopte u nogama, a vise defanzivnih zadataka i opstrukcije protivnika te rjesavanje lopte odmah suigracu do sebe i tad je licio na fudbalera. Dok se nije povrijedio i nakon toga izgubio na terenu, zatim tjeranje na klupu, onda u Fener pa u CZ gdje je bio ponajvise na udaru navijaca. Zadnje 2 utakmice odigrao dobro i vi iskocili iz rupa odmah, zaboravljajuci na sve do zadnje 2 utakmice. Jelde 😁

Dalje, mnogi igraci danas u znatno mladji od njega i buducnost ove reprezentacije, koliko god sad slabije igrali za nju. A to sve ne iskljucije Krunica da ga se poziva, vecina nas ti potencira i naravno da bi nam dobrodosao medju ovim mladicima. Ali batalite vise ta djetinja ponasanja u dijalogu "eto neka vam je Tahirovic dobar" i slicno. Trebaju nam i jedan i drugi.
Kao sto nam ne trebaju neki Mujakic, Omerovic, Celik i slicni kad na tim pozicijama imamo daleko bolje.

Jos jadniji su mi ovi kad pricas o npr. Krunicu, a oni kazu "eto neka se Mujakic poziva". Kao oni imaju nesto zajednicko 😂

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 nov 2024, 16:22

28 nov 2024, 16:12
Beduin je napisao/la:
Šta je "izludu" :rol:?

Ja se keslam jer mi je smiješno kako u čoporu želite oprati Barbareza, to je moje legitimno pravo, da li se to tebi svidjelo ili ne :rol:.
Ti si prototip izlude. Neko ko se kesla ko j3beni retard na svaki post kad nema prostora za smijanje u pokusaju neke argumentacije ili normalne konverzacije. Retard, ako ti vise godi.

E sad pranje Barbareza, ne znam za to ako ga kritikujemo i osporavamo njegovo znanje i lose vodjenje ekipe, postavke formacije i slicno.

075 ❤

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 28 nov 2024, 16:28

fanatik19 je napisao/la:
28 nov 2024, 16:10
Dilah je napisao/la:
28 nov 2024, 16:04
fanatik19 je napisao/la:
Dzaba kralju ako on daje sve od sebe kad nema kvalitet tjst ne moze. Nije isto kad si ti kao citav zivot zakovan u cvajti kao Burnic ili Sunjic koji se okusao u bundesligi i ostao zapamcen po tome sto ga je trener potjerao sa treninga pred ostatkom ekipe. Ili Hajradinovic vrhunac karijere Kasimpasa pa ne ide kralju. Nije Krunic svjetska klasa, ali karijera govori da mu nijedan nas veznjak ne moze kopacke cistit a skoro svi su imali znatno laksi put negoli on obzirom da su rodjeni vani a on iz blata Sutjeske iz Foce preko Donjeg Srema i Borca iz Cacka stigao do Milana. Ili jesi kvalitetan igrac ili nisi a njegova konkurencija u veznom redu definitivno nije
Istina za karijere, ali nije ni on nesto napravio za reprezentaciju, nista bolje od pobrojanih tako da mu na isto dodje, a onda je bolje da imas kult reprezentacije. Kako rekoh, vremena se mjenjaju, ako se ocuva kult nije nemoguce da ponovo naidje "Brazilska generacija" i da igranje za Bosnu bude cast i kruna, a ne samo sredstvo za licnu promociju.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 28 nov 2024, 16:35

Beduin je napisao/la:
28 nov 2024, 16:19
fanatik19 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

Bitna je odmah komparacija, jelde. Pa zasto onda nije nista napravio sa repkom, zasto nema nikakvog ucinka pa makar se i lutalo sa njim na raznim pozicijama?
Ocito nisi pratio Milan, ja jesam, i pisao sam detaljnije o njegovim igrama i pozicijama u Milanu i ne pada mi na pamet se ponavljati. Nadji i procitaj ako ti se trazi. Uglavnom, isto to se radilo kao i u reprezentaciji i jedino vrijedno pomena u Milanu je igra u liniji sa jos 1 zadnjim veznim ili ponekad kao lijevi vezni sa trojicom u liniji gdje mu se ogranicilo dezanje lopte u nogama, a vise defanzivnih zadataka i opstrukcije protivnika te rjesavanje lopte odmah suigracu do sebe i tad je licio na fudbalera. Dok se nije povrijedio i nakon toga izgubio na terenu, zatim tjeranje na klupu, onda u Fener pa u CZ gdje je bio ponajvise na udaru navijaca. Zadnje 2 utakmice odigrao dobro i vi iskocili iz rupa odmah, zaboravljajuci na sve do zadnje 2 utakmice. Jelde 😁

Dalje, mnogi igraci danas u znatno mladji od njega i buducnost ove reprezentacije, koliko god sad slabije igrali za nju. A to sve ne iskljucije Krunica da ga se poziva, vecina nas ti potencira i naravno da bi nam dobrodosao medju ovim mladicima. Ali batalite vise ta djetinja ponasanja u dijalogu "eto neka vam je Tahirovic dobar" i slicno. Trebaju nam i jedan i drugi.
Kao sto nam ne trebaju neki Mujakic, Omerovic, Celik i slicni kad na tim pozicijama imamo daleko bolje.

Jos jadniji su mi ovi kad pricas o npr. Krunicu, a oni kazu "eto neka se Mujakic poziva". Kao oni imaju nesto zajednicko 😂
Bitna je komparacija jer su to likovi kojima je sve servirano samom cinjenicom sto su rodjeni vani i sto ne moraju razmisljat hoce li mu ne ledini od terena neki mesar nogu izvalit u kadetskom uzrastu kao kod nas. Dakle, da su oni kvalitetni ne bi s 26 godina igrali u cvajti ili kao ovaj Sunjic napravili transfer karijere u englesku cvajtu i tu ostao 4 godine nakon cega odlazi na Kipar.
Nerealan ili glupo bezobrazan si ako kazes da Krunic nije imao nikakav ucinak za repku. Ja ga necu prizivat i hvalit onog trenutka kad docekam od svih pobrojanih veznjaka da odigraju utakmicu kao on protiv Islanda ili Finske kuci 3 2 ili jos bolje u prvom zvanicnom startu za repku protiv Armenije na Grbavici gdje je takodjer trpio strasnu nepravdu obzirom da je grijao klupu Elvisu Saricu a uredno je igrao u Serie A za Empoli i bio najbolji igrac ekipe. Tako da, nemoj prosipat neosnovanu pricu jer niko od ovih veznjaka nikada nece nositi 4 godine dres nekog kluba renomea Milana jer momci nemaju taj kvalitet.
Naprotiv, ne kazem da treba popisat ijednog ovog igraca jer smo osudjeni da nam igraju zbog nedostatka kvaliteta ali ne mozes vec ociti nedostatak kvalitete jos vise unistavat tjeranjem najkvalitetnijeg veznog igraca kojeg imas bez obzira na sve probleme s kojima se susreo u zadnjih godinu dana.

REKAO SAM 10 PUTA, A OPET CU
Reci mi jedan dobar razlog zbog kojeg ga je pozvao za Septembar kada je bio mjesec dana bez utakmice i skroz van ritma i prekrizio ga radi 45 min protiv Holandije a ne zove ga nakon toga kada igra svake sedmice u 1. Postavi.
Kako opravdati moze ovakav potez bilo ko evo mene zanima zivo?

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 28 nov 2024, 16:39

Beduin je napisao/la:
28 nov 2024, 16:22

Ti si prototip izlude. Neko ko se kesla ko j3beni retard na svaki post kad nema prostora za smijanje u pokusaju neke argumentacije ili normalne konverzacije. Retard, ako ti vise godi.

E sad pranje Barbareza, ne znam za to ako ga kritikujemo i osporavamo njegovo znanje i lose vodjenje ekipe, postavke formacije i slicno.
Fakat nikad nisam čuo za tako neobičnu riječ :rol:.

Pa vidi, Rade ti je sa pola noge korisniji igrač u kolektivu od mrtvog Tahirovica ili Gigovica, pogotovo korisniji u igri bez lopte i sposoban zatvoriti prostor pred zadnjom linijom bolje od nabrojane dvojice.

Vodeći se tako prostom logikom je morao biti barem na spisku Barbareza i ovo što pišem nema nikakve veze sa prošlom utakmicom, nego sa mojim pogledom na fudbal kroz igru kolektiva.

A sada, adios amigo, ne da mi se više pisati sa BFB.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 nov 2024, 17:46

fanatik19 je napisao/la:
28 nov 2024, 16:35
Beduin je napisao/la:
fanatik19 je napisao/la:

Bitna je komparacija jer su to likovi kojima je sve servirano samom cinjenicom sto su rodjeni vani i sto ne moraju razmisljat hoce li mu ne ledini od terena neki mesar nogu izvalit u kadetskom uzrastu kao kod nas. Dakle, da su oni kvalitetni ne bi s 26 godina igrali u cvajti ili kao ovaj Sunjic napravili transfer karijere u englesku cvajtu i tu ostao 4 godine nakon cega odlazi na Kipar.
Nerealan ili glupo bezobrazan si ako kazes da Krunic nije imao nikakav ucinak za repku. Ja ga necu prizivat i hvalit onog trenutka kad docekam od svih pobrojanih veznjaka da odigraju utakmicu kao on protiv Islanda ili Finske kuci 3 2 ili jos bolje u prvom zvanicnom startu za repku protiv Armenije na Grbavici gdje je takodjer trpio strasnu nepravdu obzirom da je grijao klupu Elvisu Saricu a uredno je igrao u Serie A za Empoli i bio najbolji igrac ekipe. Tako da, nemoj prosipat neosnovanu pricu jer niko od ovih veznjaka nikada nece nositi 4 godine dres nekog kluba renomea Milana jer momci nemaju taj kvalitet.
Naprotiv, ne kazem da treba popisat ijednog ovog igraca jer smo osudjeni da nam igraju zbog nedostatka kvaliteta ali ne mozes vec ociti nedostatak kvalitete jos vise unistavat tjeranjem najkvalitetnijeg veznog igraca kojeg imas bez obzira na sve probleme s kojima se susreo u zadnjih godinu dana.

Reci mi jedan dobar razlog zbog kojeg ga je pozvao za Septembar kada je bio mjesec dana bez utakmice i skroz van ritma i prekrizio ga radi 45 min protiv Holandije a ne zove ga nakon toga kada igra svake sedmice u 1. Postavi.
dobar razlog? Recimo da je igrao uzasno lose u tom periodu, da je bio predmet kritika tamosnje javnosti i navijaca, da ga se tjeralo nazad i Fener, da je i ovdje bio predmet kritika do skora. U isto vrijeme mi smo pokusavali pridobiti i isprobati neke druge, mladje igrace i vidjeti na cemu smo. Eto, ako hoces neke razloge. Dakle, losa igra u slaboj ligi.
Sa druge strane da ti ponovim posljednji put, a ti shvatio ili ne, mogao se pozvati iskljucivo jer ne mozes imati ekipu bez nekoliko iskusnijih igraca, Rade nije prestar, a ujedno je bio u takmicarskom ritmu i imao minutazu, sto ide na dusu Barbarezu i njegovim pomocnicima. Tek u zadnjoj utakmici smo licili na nesto i u skorije vrijeme cemo vidjeti koliko su bili u pravi ili pogrijesili.
A Krunica bih i ja volio da pozovu za naredno okupljanje, sto opet treba ovisiti i o formi/minutazi.

075 ❤

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 28 nov 2024, 18:09

Beduin je napisao/la:
28 nov 2024, 17:46
fanatik19 je napisao/la:
28 nov 2024, 16:35
Beduin je napisao/la:

dobar razlog? Recimo da je igrao uzasno lose u tom periodu, da je bio predmet kritika tamosnje javnosti i navijaca, da ga se tjeralo nazad i Fener, da je i ovdje bio predmet kritika do skora. U isto vrijeme mi smo pokusavali pridobiti i isprobati neke druge, mladje igrace i vidjeti na cemu smo. Eto, ako hoces neke razloge. Dakle, losa igra u slaboj ligi.
Sa druge strane da ti ponovim posljednji put, a ti shvatio ili ne, mogao se pozvati iskljucivo jer ne mozes imati ekipu bez nekoliko iskusnijih igraca, Rade nije prestar, a ujedno je bio u takmicarskom ritmu i imao minutazu, sto ide na dusu Barbarezu i njegovim pomocnicima. Tek u zadnjoj utakmici smo licili na nesto i u skorije vrijeme cemo vidjeti koliko su bili u pravi ili pogrijesili.
A Krunica bih i ja volio da pozovu za naredno okupljanje, sto opet treba ovisiti i o formi/minutazi.
Kralju, jedan Mbappe koji je mozda i najbolji igrac na svijetu treba vrijeme da se navikne na novu sredinu pa tako i Krunic u Zvezdi. Shvatas li da je dosao totalno van ritma, 2. Tekma mu je bila protiv Benfice u ligi prvaka koja je znatno kvalitetniji tim od Zvezde, a neposredno poslije toga i Inter gdje se dosta toga slomilo na njemu i s pravom je bio kritikovan. Inace, kritike na njegov racun nisu niti jednom dolazile nakon ligaske utakmice nego nakon utakmica lige prvaka obzirom da je Zvezda sve dobijala u ligi i on je sve te utakmice igrao relaksirajuce znajuci da ce pobijediti.
Apsolutno nikakvog smisla nema precrtat covjeka nakon 45 minuta protiv Holandije gdje po mom skromnom misljenju nije bio toliko kriminalan uzimajuci u obzir da dugo nije igrao i kakvi su istovremeno bili Gigovic i Tahirovic koji se uporno guraju iako svi vidimo da to nisu igraci koje ce u skorije vrijeme neki veliki evropski klub dovest i dat im bitnu ulogu.
Kada je u pitanju pridobijanje i isprobavanje nekih drugih igraca tu se ne slazem sa bilo kim ko smatra da je to normalno radit u svakoj godini ili svako 2 godine i da cemo bas zbog takvih stvari sebe naviknut na 365 dana bez pobjede. Jednostavno je, imas jako dobrog igraca u vidu Krunica kao jednog zadnjeg veznog(sam covjek je izjavio da mu najvise odgovara u formaciji s 2 zadnja vezna) dodas mu jednog od ovih mladjih i to je to. Krunic i Sunjic su jako slicni igraci na klupskom nivou tjst zadaci na terenu im se maltene preklapaju i na kraju se pozove lik od 28 godina sa 0 nastupa da zamijeni lika sa 30+ utakmica koji je 3 puta kvalitetniji igrac. Ne zelim se ponavljat po 1000ti put ali moram. Pogresne pozicije se dodjeljuju covjeku konstantno od dolaska u reprezentaciju i kada to shvati nasa nestruka onda mozemo ocekivat da u kontinuitetu pruza dobre partije a sve je izglednije da nikada nece shvatit jer ocigledno ne planiraju vise zvat covjeka a kamoli dat mu pravu ulogu na terenu.

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 28 nov 2024, 20:17

Sta je BFB i koliko kosta ... :arrow:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 28 nov 2024, 20:53

DaVinci je napisao/la:
28 nov 2024, 20:17
Imaš Barbarez Fan Boyse i ljuti ogranak, Barbarez Fanatic Boyse :rol:.

Fan Boysi znaju da Burnic ne bi trebao ići na lijevo krilo ali prešute sve i prave se da se to nije desilo kao ni 7:0, u šuštini se nadaju pozitivnoj budućnosti i nisu toliko zlobni. Ljuti Fanatic Boysi napadaju u čoporu i brane položaj Barbareza na svakoj temi (kao ovdje) i mogu ti i ponekad opsovat dok negoduju :mrgreen:.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 28 nov 2024, 20:55

28 nov 2024, 20:53
DaVinci je napisao/la:
28 nov 2024, 20:17
Imaš Barbarez Fan Boyse i ljuti ogranak, Barbarez Fanatic Boyse :rol:.

Fan Boysi znaju da Burnic ne bi trebao ići na lijevo krilo ali prešute sve i prave se da se to nije desilo kao ni 7:0, u šuštini se nadaju pozitivnoj budućnosti i nisu toliko zlobni. Ljuti Fanatic Boysi napadaju u čoporu i brane položaj Barbareza na svakoj temi (kao ovdje) i mogu ti i ponekad opsovat dok negoduju :mrgreen:.
:njanjanja:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Goalgetter i 31 gost.