FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba pohvaliti i ovu akciju po školama za ovu utakmicu.
Samo se nadam da pamtimo Njegomirovica i njegovo klanje gdje god nam je sudio, veci kasapin i od Gigovica. Pogotovo ono iz Var sobe u Sirokom kad je diktirao rezultat i tempo. Nadam se da cemo takav pritisak napraviti da se tresu gace, ako bude klanje ili navlacenje na x po cijenu izbacivanja iz lige da se sve trese.
Pa jel moguce da nam sudi smrad Njegomirovic nakon one predstave u Listici ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pamti, jer ko ne nauci historiju ona mu se ponovi.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Receno mi je maloprije da karte fino idu za sada.Sigurno je i ova akcija obilazenja skola potpalila ove momke od 17-18 godina sto su se premisljali da sutra dodju.
Culi ste Zekica i Lulica.Raja znate sta treba ciniti.Pozovite svakoga i ispostujte ovu zadnju utakmicu koja nam je ujedno i prelomna za ovu polusezonu.Igracima puno znaci svaki covjek
SVI NA KOŠEVO !!!
Culi ste Zekica i Lulica.Raja znate sta treba ciniti.Pozovite svakoga i ispostujte ovu zadnju utakmicu koja nam je ujedno i prelomna za ovu polusezonu.Igracima puno znaci svaki covjek
SVI NA KOŠEVO !!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma valjda stisnut pa nas klat na Koševu, može nešto sporadično i jeftino biti ali Mateo Musa je lekcija svima.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Mogu sta hoce nemoj da si naivan. Svaki put tako mislimo, pa pusiona. Imaju protekciju, ne boje se.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Zrinjski igra bez Sunjica, vrlo vaznog igraca u odbrani. Realno bolji smo od njih, ali to ne mora nista da znaci. Bez borbe i zalaganja nema rezultata. Sudije se ne bojim, ali nikako. Igra se pred kamerama, tu je Var, nije lako suditi na stetu bilo koga, bas trebas biti mangup.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑28 nov 2024, 12:36Ja ne mislim da je ovaj karenjak delegiran zbog remija. Prije bih rekao da ce uraditi sve da nas iskartonira i nasilji dvicu.
Realno samo smo mi tu medju njima koji im kvarimo planove.
Treba nas izbaciti iz te trke za vrh,a onda ce se oni lahko dogovoriti za dalje,tim prije sto sam misljenja da svinje ove godine uzimaju titulu po njihovim planovima,a ovi cetalji iducu sezonu na jubilej kluba.
Opet s druge strane siguran sam da nas nece uzeti ako budemo pravi i ne budemo mentalno pali jer ce se pritisak vrsiti cijelu teimu,i nekako X u tim okolnostima je realan.
Moramo biti na 200% da bi uzeli bod.
Pogledajte im samo osiguraca u var sobi!
Kad ne zelis da bude sve regularno posaljes ove bitange.
Nikako mi nije jasno da se iz kluba ne oglašavaju povodom delegiranja Njegomirovića.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑28 nov 2024, 17:16pamti, jer ko ne nauci historiju ona mu se ponovi.
Kakve veze ima što se igra pred kamerama? VAR?bosnas_ je napisao/la: ↑28 nov 2024, 18:16Zrinjski igra bez Sunjica, vrlo vaznog igraca u odbrani. Realno bolji smo od njih, ali to ne mora nista da znaci. Bez borbe i zalaganja nema rezultata. Sudije se ne bojim, ali nikako. Igra se pred kamerama, tu je Var, nije lako suditi na stetu bilo koga, bas trebas biti mangup.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑28 nov 2024, 12:36Ja ne mislim da je ovaj karenjak delegiran zbog remija. Prije bih rekao da ce uraditi sve da nas iskartonira i nasilji dvicu.
Realno samo smo mi tu medju njima koji im kvarimo planove.
Treba nas izbaciti iz te trke za vrh,a onda ce se oni lahko dogovoriti za dalje,tim prije sto sam misljenja da svinje ove godine uzimaju titulu po njihovim planovima,a ovi cetalji iducu sezonu na jubilej kluba.
Opet s druge strane siguran sam da nas nece uzeti ako budemo pravi i ne budemo mentalno pali jer ce se pritisak vrsiti cijelu teimu,i nekako X u tim okolnostima je realan.
Moramo biti na 200% da bi uzeli bod.
Pogledajte im samo osiguraca u var sobi!
Kad ne zelis da bude sve regularno posaljes ove bitange.
Pa i u Lištici se igrala pred kamerama, imao si VAR pa su te drakonski pokrali za čist go za 1:3 a samim tim su ti izbili 2 boda.
Ovaj (njegomirović - namjerno malo slovo) što je sutra glavni je protiv Lištice sjedio u VARu i diktirao rezultat.
NIKO nije kažnjen poslije te utakmice - ispravite me ako griješim?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Tad je glavni sudija tražio provjeru gola, ovi iz VAR sobe su mislili na ofsajd jer niko nije ni vidio taj navodni prekršaj Renana i tako i prikazali da je zbog toga vrši provjera i svi su bili zbunjeni jer je bilo na prvu jasno da nije bilo ofsajda, međutim glavni kreten je tražio provjeru zbog prekšaja i poništio čist gol.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Sta imate od tih videa. Preuzmu ligu na 3 sezone, namjeste sve utakmice i evo ih sada ce prezimiti u konferencijskoj ligi.
Dobit ce cirka 20 miliona za ovo ucesce i mogu harati narednih 5 godina i bez sudija.
Od ove nase dobrote nikad nista.
Dobit ce cirka 20 miliona za ovo ucesce i mogu harati narednih 5 godina i bez sudija.
Nemaju oni te pare, ode to dalje. Valja podijelit dodik vico ko zna ko sve stoji izaErosViverosViv je napisao/la: ↑28 nov 2024, 19:04Sta imate od tih videa. Preuzmu ligu na 3 sezone, namjeste sve utakmice i evo ih sada ce prezimiti u konferencijskoj ligi.
Oni imaju sta god hoce, ne trebaju im te pare. Ako hoce igraca dobit ce
SVI NA KOŠEVO
Gdje colpa dzemidzic pilav husic i ko jos ima u tom **** savezu, da kazu kako skracivanje lige preko noci, sudija koji je napravio najvecu sramotu da sudi ponovo,
Kao i o katastrofi izmedju zelje posusja zelje veleza SARAJEVO posusje, sb SARAJEVO, zeljo zrinjski borac SARAJEVO
Znaci 0 komentara jedini komentar koji je bio jeste od strane Husica u vidu NIJE FK SARAJEVO bosna i hercegovina. Mislim neznam sta je htio reci osim NEK KRADU I INISTAVAJU BH NOGOMET AKO TREBA NEK UNISTE FK SARAJEVO KOJE ULAZE U BH FUDBAL PRIVATNI NOVAC VISE NEGO ZELJO SLOBODA IGMAN VELEZ ZAJEDNO
Kao i o katastrofi izmedju zelje posusja zelje veleza SARAJEVO posusje, sb SARAJEVO, zeljo zrinjski borac SARAJEVO
Znaci 0 komentara jedini komentar koji je bio jeste od strane Husica u vidu NIJE FK SARAJEVO bosna i hercegovina. Mislim neznam sta je htio reci osim NEK KRADU I INISTAVAJU BH NOGOMET AKO TREBA NEK UNISTE FK SARAJEVO KOJE ULAZE U BH FUDBAL PRIVATNI NOVAC VISE NEGO ZELJO SLOBODA IGMAN VELEZ ZAJEDNO
- JavierBosnia
- Kontakt:
Iz prve ruke znam da 3 skole nisu dobile karte iako tamo pise da jesu. Vidim po komentarima jos 10ak skola da se djeca zale da su pitali i da nema. Ne znam o cemu se radi
A vidio sam na tiktoku gdje grupa ucenika dere i pali karte, zeljini navijaci. Lijeoa zamisao, ali nije sprovedeno na najbolji nacin
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Haveru ako mozes ovo da uradis od dolaska Vice na celo saveza i da bodovno saberes koliko je to u bodevima
Kao sto sam i pisao falcifikatori istine i suradnici VICINI nk zeljeznicar i njihovi navijaci podrzavaju VICU COLPU I CO A SAD PISU DA SU ONI TI KOJI SE BORE ZA BOLJITAK. Takodje na listi svih klubova iz kantona sarajevskog nema zeljinig imena, i to treba svima bit jasno..
Takodje SUDIJE SU U OVIH 15 kola zeljeznicar vise pomazile nego borac i zrinjski zajedno
Kao mjenjaju svoje ljude sa svoim ljudima..
Rogic
Beganovic Čelik Soldo Jovic
Bubanja Djordjevic Lulic
Kyeremeh Renan Guliashvili
Beganovic Čelik Soldo Jovic
Bubanja Djordjevic Lulic
Kyeremeh Renan Guliashvili
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, antisisoja1919, benko21, bosnas_, bvsic, jasmin10, juka55, Konzerva, MokraKifla, OzmoodPinglewood, Pena, Tarapi, TETRAPAK i 76 gostiju.