Ne znam zasto, ali mislio sam da je Kennedy ubijen, a vidi Mirva ga dovodi u Sarajevo
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
JFK je morao biti ubiven19vendetta87 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 18:45Ne znam zasto, ali mislio sam da je Kennedy ubijen, a vidi Mirva ga dovodi u Sarajevo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Treba neko reci portugalcima da igraci Borca nisu navikli da im se ovo svirao kao faul a kamoli da jos dobiju zuti.
FK SARAJEVO.
- MokraKifla
- Kontakt:
Penal za borac
Da hoce neko ovom Nikolovu nogu slomiti
FK SARAJEVO.
Realno vidi se razlika u kvaliteti, ali nije iskljucena ni pobjeda borca
Nastavlja se u KL crveni u prvih 15 min
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Pišete gluposti, pobijedite pošteno i vjerujem da će vam svi čestitati. Strah kod navijača Sarajeva zbog suđenja je opravdan jer smo do sada u skoro svakoj utakmici pokradeni, isto nam se desilo u Mostaru jer nam nije dosuđen čist penal. Pozdrav i neka pobijedi bolji ali pošteno.tutankamon1905 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 17:24Auuuu evo nazalost usao sam i procitao par objava.Virtu4l je napisao/la: ↑28 nov 2024, 12:49tutankamon1905 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 12:45Moze li me neko uputiti, dal su pitari vec poceli spominjati delegiranog sudiju i sudjenje za sutra
Čuj jesu li.Odeš na njihovu temu i već su svirali dva nepostojeća penala za vas, prekršaji su 26-4 i imaju jedan crveni, a nije ni poluvrijeme.
![]()
Sta je ovo![]()
Klasicna pitarska win-win situacija. Ako pobjede najjaci su u univerzumu i nitko im nista ne moze, a ako pak izgube jbg sudio je Njegomirovic(pod "Njegomirovic" mozete citati i doslovno bilo koji drugi sudija)
Primi loptu na sredini terena ovaj brat vrišti
Tražila se karta više na Gradskom 

Nemoj zayebavati. Istok je fino popunjen, vjerujem da ima raje i na zapadu. Ima nekih 4-5 hiljada.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Da nam ove sezone nisu sudili kako jesu, razni Njegomirovići, sad bi bio duel prve dvije ekipe, ali bi Zrinjski bio drugi, a Sarajevo prvo.tutankamon1905 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 17:24Auuuu evo nazalost usao sam i procitao par objava.Virtu4l je napisao/la: ↑28 nov 2024, 12:49tutankamon1905 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 12:45Moze li me neko uputiti, dal su pitari vec poceli spominjati delegiranog sudiju i sudjenje za sutra
Čuj jesu li.Odeš na njihovu temu i već su svirali dva nepostojeća penala za vas, prekršaji su 26-4 i imaju jedan crveni, a nije ni poluvrijeme.
![]()
Sta je ovo![]()
Klasicna pitarska win-win situacija. Ako pobjede najjaci su u univerzumu i nitko im nista ne moze, a ako pak izgube jbg sudio je Njegomirovic(pod "Njegomirovic" mozete citati i doslovno bilo koji drugi sudija)
Ali to ti ovaj moron kojeg si citirao neće ni spomenuti jer smo ispred njegove ekipe i pored poguranaca koje su imali i pored pljački koje su se nama desile.
Ne sumnjam s obzirom kakav si glupan.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 17:28Ne vjerujem, ali vjerujem da je vas 40 udaralo 5 navijaca Trabzona

Sutra pitari uzimaju i imace bolji skor u 2 utakmice sa Zrinjskim i Borcem sto ce bit dovoljno za titulu.Dakle tipujem da ce ove sezone pitari osvojit Premijer ligu.
Dovedite onoga da zalijepi 165 situacija u kojima je Sarajevo oštećeno ove sezone. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Protiv koga vi ono igrate grupnu fazu? Ah da, niste, i nećete nikada. Prolom oblaka je od 15e minute, ovo je i više nego odlična posjeta.

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
A dzaba mi njima Magoda od nasih para stadion pravimo oni opet u klin sa dusmanima drzave.
FK SARAJEVO.
Borac ima dobru ekipu i igraju dobro, ne znam zašto ih sramote ovi iz saveza sa guranjem u ligi.
Klub koji je ispadao, nikad blizu evrope do ovog formata nije bio i ono ovo napise.
Ebem ti okot etnički.
MNON