Volim te brate.
Premijer liga BiH - aktuelno
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- relativizam
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nisam upratio jel racunovodja već izracunao budzet Borca i koliko će para dobiti
Ponovo se pravi gluplji nego što jeste. Fascinantno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Poprilicno sam siguran da ce Sarajevo biti prvi klub koji ce osvojit titulu i nece uc u grupe europskog natjecanja. A onda su osudjeni citav zivot na podjebavanjeNoke995 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 21:47Ako vam je mjerilo veličine kluba to što vi nabrajate onda ga kolektivno prestanite pratiti,čuj RB Leipzig![]()
Poštovat uspjeh nekakav kad znaš da je dovoljno samo biti prvak u državi i 99 posto si u grupi je smiješno, pogotovo kad uzmeš činjenicu na koji način osvojiš titulu.
Ustvari tu ste mi se i zgadili najviše, raznim otimačinama.
Sad im svi poližite šupak **** vas borac a i Zrinjski.
Naprijed naprijed Saraj'voooooooo
-
- Kontakt:
Bice prica nismo bili nisioci, nema srece u zrijebu, jbg znate li vi kakav je Spartak Trnava klub itd. Kune se u BiH a najvise je obrukali ubjedljivo!tutankamon1905 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 22:49Poprilicno sam siguran da ce Sarajevo biti prvi klub koji ce osvojit titulu i nece uc u grupe europskog natjecanja. A onda su osudjeni citav zivot na podjebavanjeNoke995 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 21:47Ako vam je mjerilo veličine kluba to što vi nabrajate onda ga kolektivno prestanite pratiti,čuj RB Leipzig![]()
Poštovat uspjeh nekakav kad znaš da je dovoljno samo biti prvak u državi i 99 posto si u grupi je smiješno, pogotovo kad uzmeš činjenicu na koji način osvojiš titulu.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Prilično sam siguran da ste to bili vi sa Jakirovićem?tutankamon1905 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 22:49Poprilicno sam siguran da ce Sarajevo biti prvi klub koji ce osvojit titulu i nece uc u grupe europskog natjecanja. A onda su osudjeni citav zivot na podjebavanjeNoke995 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 21:47Ako vam je mjerilo veličine kluba to što vi nabrajate onda ga kolektivno prestanite pratiti,čuj RB Leipzig![]()

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Naravno imaš secirano na drugoj temi.relativizam je napisao/la: ↑28 nov 2024, 22:45Nisam upratio jel racunovodja već izracunao budzet Borca i koliko će para dobiti
Struka izdati neće.
Samo jedan budžet neće da secira. Vjerovatno nemaju novca da ga angažuju.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Čestitke Borcu
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
A on je to baš slučajno napisao i nije vidio postove na drugoj temi.
Pa nije ni čudo što se svi šprdamo sa njima.

Pa nije ni čudo što se svi šprdamo sa njima.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Maloumne generacije. Mislim ne bitno, sto su u ovom primeru to uradili vasi navijači, jer bi siguran sam u suprotnom primjeru i naši.zeljovolimte je napisao/la: ↑28 nov 2024, 21:13Iz prve ruke znam da 3 skole nisu dobile karte iako tamo pise da jesu. Vidim po komentarima jos 10ak skola da se djeca zale da su pitali i da nema. Ne znam o cemu se radi
A vidio sam na tiktoku gdje grupa ucenika dere i pali karte, zeljini navijaci. Lijeoa zamisao, ali nije sprovedeno na najbolji nacin...
Opet zeljini navijaci![]()
Ali zar ne bi bilo bolje i ljepse dati tu kartu kolegi pitaru (sigurno ih imaju), nego se snimati za tiktok i paliti tu kartu, da ispanes kao faca sta li vec.
Nego zna li neko koliko smo oddaljeni od 33 pozicije za iducu sezonu? Da li je jos to dostizno ove sezone. Jer vidim, da i ostale države grabe fine rezultate

- MocMahale444
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Znači i dalje pitari mlate o tome kako je Borac koji za dvije godine slavi 100 godina, i čije je ime simbol sporta u BIH politička prćija i nebitan klub, a taj isti klub koji predstavljaju kao najveći u državi je jedan obični politički projekt
koji je to mentalni sklop za nepovjerovati, nastali kao politički projekat, oteli komšijama pola tima da bi mogli da igraju i sad došli ovdje da sole pamet....licemjeri bez premca !

VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Blago tebi, čime se ti zamaraš u noći kad ti je klub ostvario historijski uspjeh.Platonova je napisao/la: ↑28 nov 2024, 23:13Znači i dalje pitari mlate o tome kako je Borac koji za dvije godine slavi 100 godina, i čije je ime simbol sporta u BIH politička prćija i nebitan klub, a taj isti klub koji predstavljaju kao najveći u državi je jedan obični politički projektkoji je to mentalni sklop za nepovjerovati, nastali kao politički projekat, oteli komšijama pola tima da bi mogli da igraju i sad došli ovdje da sole pamet....licemjeri bez premca !
-
- Kontakt:
Ma laz 1/1.Lavcina je napisao/la: ↑28 nov 2024, 23:10Maloumne generacije. Mislim ne bitno, sto su u ovom primeru to uradili vasi navijači, jer bi siguran sam u suprotnom primjeru i naši.zeljovolimte je napisao/la: ↑28 nov 2024, 21:13Iz prve ruke znam da 3 skole nisu dobile karte iako tamo pise da jesu. Vidim po komentarima jos 10ak skola da se djeca zale da su pitali i da nema. Ne znam o cemu se radi
A vidio sam na tiktoku gdje grupa ucenika dere i pali karte, zeljini navijaci. Lijeoa zamisao, ali nije sprovedeno na najbolji nacin...
Opet zeljini navijaci![]()
Ali zar ne bi bilo bolje i ljepse dati tu kartu kolegi pitaru (sigurno ih imaju), nego se snimati za tiktok i paliti tu kartu, da ispanes kao faca sta li vec.
Nego zna li neko koliko smo oddaljeni od 33 pozicije za iducu sezonu? Da li je jos to dostizno ove sezone. Jer vidim, da i ostale države grabe fine rezultate![]()
Zbog neuspjesne "akcije" okrivio ismirov potrcko nekoga..
Ko ce ba dijete poslati na najavljenu kisu gore? Nek izadju iz loze malo nek vide kako je navijacu na ostalim tribinama.. pa vam djeca nece moci unistavat ulaznice.
Daleko od toga da se zamaram, samo komentarišem....Za turu sam ostavio jaranima, ali ujutro se mora na posao, vikend je za sumiranje utisaka i slavljeNoProfit je napisao/la: ↑28 nov 2024, 23:24Blago tebi, čime se ti zamaraš u noći kad ti je klub ostvario historijski uspjeh.Platonova je napisao/la: ↑28 nov 2024, 23:13Znači i dalje pitari mlate o tome kako je Borac koji za dvije godine slavi 100 godina, i čije je ime simbol sporta u BIH politička prćija i nebitan klub, a taj isti klub koji predstavljaju kao najveći u državi je jedan obični politički projektkoji je to mentalni sklop za nepovjerovati, nastali kao politički projekat, oteli komšijama pola tima da bi mogli da igraju i sad došli ovdje da sole pamet....licemjeri bez premca !

VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
-
- Kontakt:
Cestitke Borcu
- MocMahale444
- ErosViverosViv
- Kontakt:
incest, ciji klub redovno sisa vicku, nalupo 65 hiljada postova iz druge drzave i misli da nekog sprda, kakav horor 

- relativizam
- Kontakt:
Aa jel znao sam ahahhahahhahjurisicduska je napisao/la: ↑28 nov 2024, 22:58Naravno imaš secirano na drugoj temi.relativizam je napisao/la: ↑28 nov 2024, 22:45Nisam upratio jel racunovodja već izracunao budzet Borca i koliko će para dobiti
Struka izdati neće.
Samo jedan budžet neće da secira. Vjerovatno nemaju novca da ga angažuju.
Kakav lik haahahahhaha
Jutros reče na jednoj temi ja redovno idem na utakmice hahahhaa
Hudnik koliko racuna budzete i proracune drugih klubova zaboravio za koji klub i navija ahhaha
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, sebalos i 23 gosta.