FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakvog golmana ima LASK, treći im golman.
-
- Kontakt:
Zato sutra svi na KOSEVO!
Nek cuskije padaju,pa **** im majke 90 minuta, vrsiti pritisak,dat nasim momcima podršku jer i oni su svjesni da svaku tekmu moraju igrati i protiv sudija.
IGRAJ BORDO BIJELI OLE OLE!
Nek cuskije padaju,pa **** im majke 90 minuta, vrsiti pritisak,dat nasim momcima podršku jer i oni su svjesni da svaku tekmu moraju igrati i protiv sudija.
-
- Kontakt:
Nije nas narod ni svjestan kakva je to bagra i mafija,ima da napune ljudi tipa Vico debelo dzepove i to je to.bvsic je napisao/la: ↑28 nov 2024, 19:10Nemaju oni te pare, ode to dalje. Valja podijelit dodik vico ko zna ko sve stoji izaErosViverosViv je napisao/la: ↑28 nov 2024, 19:04Sta imate od tih videa. Preuzmu ligu na 3 sezone, namjeste sve utakmice i evo ih sada ce prezimiti u konferencijskoj ligi.
Dobit ce cirka 20 miliona za ovo ucesce i mogu harati narednih 5 godina i bez sudija.
Od ove nase dobrote nikad nista.
Oni imaju sta god hoce, ne trebaju im te pare. Ako hoce igraca dobit ce
Upravo. Tu ce najmanje inkasirati Borac i igraci. Dodik, Vico, sudije..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 20:52Nije nas narod ni svjestan kakva je to bagra i mafija,ima da napune ljudi tipa Vico debelo dzepove i to je to.bvsic je napisao/la: ↑28 nov 2024, 19:10Nemaju oni te pare, ode to dalje. Valja podijelit dodik vico ko zna ko sve stoji izaErosViverosViv je napisao/la: ↑28 nov 2024, 19:04Sta imate od tih videa. Preuzmu ligu na 3 sezone, namjeste sve utakmice i evo ih sada ce prezimiti u konferencijskoj ligi.
Dobit ce cirka 20 miliona za ovo ucesce i mogu harati narednih 5 godina i bez sudija.
Od ove nase dobrote nikad nista.
Oni imaju sta god hoce, ne trebaju im te pare. Ako hoce igraca dobit ce
Tako jeVolimoSarajevo je napisao/la: ↑28 nov 2024, 20:36Zato sutra svi na KOSEVO!
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Cijeli dan sam ko na iglama... Kako li će tek sutra biti.
Vidimo se sutra raja
... za tebe živimo
Vidimo se sutra raja

... za tebe živimo
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Znam ja dobro kako ce se pare raspodjeliti ali mislite da ce stati nakon raspodjele? Pa samo ce jos bahatiji biti, taj ciklicni kriminal moze zaustaviti samo sipa koja je takodje njihova. Vise para za dodicka i vicu je automatski vise para za borac.Neza je napisao/la: ↑28 nov 2024, 21:00Upravo. Tu ce najmanje inkasirati Borac i igraci. Dodik, Vico, sudije..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 20:52Nije nas narod ni svjestan kakva je to bagra i mafija,ima da napune ljudi tipa Vico debelo dzepove i to je to.
Steta zbog Trnave, šta bi tek ova ekipa radila u KL.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Teeeeeeebe volim ja, pjevam ti svaki dan!!!!!!
Prebitna je za nas ova utakmica sutra!
-
- Kontakt:
Jedva čekam da se smrznem i pokisnem sutra
Pobjeda ABd . Vamos Rajvosa 

- egocentrik
- Kontakt:
Ne kontam.. jel mu dlaka s glave falila? Nema lekcije nikakve, ja sam mislio da su slikanja sa Selmanovicem isakom itd neki nas as iz rukava ali i nakon toga su nas karali zuti dresovi.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ja ba cuj lekcija, lekcija jedino nama bila jer su nas kaznili masno, a musu dotakao niko nije. Da je srece da oko koseva sve sami kriminalci i kockaste glave zive, nekad bi se neki sudija i zapitaoegocentrik je napisao/la: ↑29 nov 2024, 00:40Ne kontam.. jel mu dlaka s glave falila? Nema lekcije nikakve, ja sam mislio da su slikanja sa Selmanovicem isakom itd neki nas as iz rukava ali i nakon toga su nas karali zuti dresovi.
-
- Kontakt:
Ja ocekujem ovo:
Rogic
Celik Soldo Jovic
Beganovic Lulic Bubanja Djordjevic Kyeremeh
Guli Renan
Rogic
Celik Soldo Jovic
Beganovic Lulic Bubanja Djordjevic Kyeremeh
Guli Renan
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Pobjeda akobogda.
- luckystrike
- Kontakt:
Jesu li tebe istraumirali na Lašvi?
-
- Kontakt:
Samo pitanje koliko razlike
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- relativizam
- Kontakt:
vala ne svidja mi se ovoliki hajp,kao da ce ova utakmica sve odluciti a pred nama jos 70 bodova.
njegomirovic ima priliku pred cijelom evropom pokazati da zna suditi a sa druge strane on i vico imaju sansu pred cijelom evropom pokazati da drzava ne funkcionise,sta ce od toga biti vidjet cemo.
delegacija stutgarta pila jutros kafu u sarajevu,sta ce gdje ce, ne znam
vamos sarajevo i do pobjede
njegomirovic ima priliku pred cijelom evropom pokazati da zna suditi a sa druge strane on i vico imaju sansu pred cijelom evropom pokazati da drzava ne funkcionise,sta ce od toga biti vidjet cemo.
delegacija stutgarta pila jutros kafu u sarajevu,sta ce gdje ce, ne znam
vamos sarajevo i do pobjede

-
- Kontakt:
Konta raja stat ce, zasto bi stali?ErosViverosViv je napisao/la: ↑28 nov 2024, 21:47Znam ja dobro kako ce se pare raspodjeliti ali mislite da ce stati nakon raspodjele? Pa samo ce jos bahatiji biti, taj ciklicni kriminal moze zaustaviti samo sipa koja je takodje njihova. Vise para za dodicka i vicu je automatski vise para za borac.Neza je napisao/la: ↑28 nov 2024, 21:00Upravo. Tu ce najmanje inkasirati Borac i igraci. Dodik, Vico, sudije..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 20:52
Nije nas narod ni svjestan kakva je to bagra i mafija,ima da napune ljudi tipa Vico debelo dzepove i to je to.
Evropska takmicenja su sad takva da drzavni projekat, ili lokalni kao ovdje borac, da ti se uz malo srece ulozenih 10m x3 vrati. Borac ce na zimu dovesti ogromna pojacanja za nase uslove.
Sudije su ih pazile, na proljece vise nece bit potrebe jer ce imati ekipu da ce dominirati ligom.
Ako budu nastavili sa ulaganjima, borac ce bit kao zvijezda u srbiji.
Svi znamo da je namjesteno sve, i sta imas od toga.
Oni su iskoristili sistem, je.bo obraz, danas niko ne pamti kakav ti je obraz, to se opere ( zaboravi) za godinu.
Po meni jedina nada da ce doci do raspada zbog raspodjele para, pukla tikva zbog dilova.
Trenutno korisnika/ca: Haksss, HariTz, OzmoodPinglewood i 52 gosta.