fanatik19 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 22:40
Beduin je napisao/la: ↑29 nov 2024, 22:34
jasmin10 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 20:44
Pa Krunica su do ove utakmice tjerali iz Zvezde.
Nisu, tako kaze Fanatik. A ako on tako kaze, ko smo mi da mijenjamo neistinu?
Ne trpaj mi sto nisam rekao glupko. Rekao sam da je s razlogom bio meta kritika nakon prve 2 tekme u ligi prvaka i da mu je trebalo vrijeme da se navikne na novu sredinu kao i svakom igracu svijeta dok ga u prvenstvu kako si ti rekao niko nije kritikovao jer je Zvezda sve utakmice pobijedila koje je on igrao. Ne blamiraj se, molim te lijepo.
Prvo je u Turskoj ostavio takav trag da cak i ti na ovom forumu bolje kotiras, nego on tamo.
Drugo, ni u prvenstvu nije uopste imao neke zapazene utakmice koliko god oni pobjedjivali, to si mogao procitati i iz komentara po drustvenim mrezama npr, ali tebi je vrhunac i centar svijeta sportsport forum zato ne laprdaj jer skoro svi te odlicno poznaju ovdje i tvoje upise. Cak je porazno da su ti utakmice protiv smijesnih protivnika u ligi nista biljoj od nase neko mjerilo, gdje i ti nije neko vrhunsko pojacanje. A da mu karijera nije u tolikom padu kao i same ambicije, sigurno se ne bi vratio u j3benu ligu Srbije sa 31 godinom, mada je krah poceo jos u posljednjoj sezoni Milana i sve ostalo je nazadovanje. Ali ti otvoris TM i to ti je to, ne i samo gledanje utakmica koje je odigrao. Zato blesane ne lupetaj.
Eseji koje mukotrpno raspires te ne peru, tako da i dalje nije kasno da uzmes malo duzu pauzu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤