FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MokraKifla
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Rogić, Lulić, Soldo, Guliashvili, Kyeremeh, Đorđević, Jović, Pavičić, Beganović, Bubanja, Čelik
- PeppermintSA
- Kontakt:
ne izgleda loše. Samo me strah da ga ne planiraju umjesto Gullia, jer po ovom klipu, on je krilo vrlo sličnog profila Gulliju.boki86 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 16:09Joj klubova i naziva ,samo jos nije igrao za zekoslava mrkvunedimmmm1337 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 15:57Azerbejdžanski napadač Vusal Isgandarli mogao bi biti prvo pojačanje FK Sarajevo ove zime, ako je vjerovati medijima u njegovoj domovini.
Kako piše azerisport, Isgandarli je već preliminarno dogovorio saradnju sa Sarajevom i na zimu bi trebao stići u Sarajevo, samo još uvijek nije poznato da li na pozajmicu iz turskog Boluspora ili će to odmah biti transfer.
Isgandarli je od prošle zime član Boluspora u kojeg je stigao iz albanske Egnatije. Igrao je još za Ravan, Simurq, Ziru, Keshlu, Shamakhi i Sumgayit u svojoj domovini, te turski Kecionregucu.
Za reprezentaciju Azerbejdžana je odigrao pet utakmica.
Ko je ovaj ?![]()
E hajde nadji mi gdje sam ja sta pisao protiv djordjevica ili jovica, dam ti 100, inace ne pametujVanja8 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 16:31Pa tako ste ismijavali i Djordjevica, o Jovicu je apsurdno i govoriti kakvi su mu epiteti lijepljeni sa Surdulicom...boki86 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 16:09Joj klubova i naziva ,samo jos nije igrao za zekoslava mrkvunedimmmm1337 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 15:57Azerbejdžanski napadač Vusal Isgandarli mogao bi biti prvo pojačanje FK Sarajevo ove zime, ako je vjerovati medijima u njegovoj domovini.
Kako piše azerisport, Isgandarli je već preliminarno dogovorio saradnju sa Sarajevom i na zimu bi trebao stići u Sarajevo, samo još uvijek nije poznato da li na pozajmicu iz turskog Boluspora ili će to odmah biti transfer.
Isgandarli je od prošle zime član Boluspora u kojeg je stigao iz albanske Egnatije. Igrao je još za Ravan, Simurq, Ziru, Keshlu, Shamakhi i Sumgayit u svojoj domovini, te turski Kecionregucu.
Za reprezentaciju Azerbejdžana je odigrao pet utakmica.
Ko je ovaj ?![]()
Da li ce biti pojacanje ili ne, zna se gdje ce se pokazati
- luckystrike
- Kontakt:
Rogić, Lulić, Soldo, Guliashvili, Kyeremeh, Đorđević, Jović, Pavičić, Beganović, Bubanja, Čelik
Na sta li ce ovo liciti na terenu?
Ko ovdje skonta formaciju i ko šta igra, treba ga nagraditi sa besplatnom kartom za ložu do kraja sezone.luckystrike je napisao/la: ↑29 nov 2024, 17:02Rogić, Lulić, Soldo, Guliashvili, Kyeremeh, Đorđević, Jović, Pavičić, Beganović, Bubanja, Čelik
-
- Kontakt:
Jedna promijena u odnosu na Mostar
Pavicic-Djurickovic
Jedna promijena u odnosu na Mostar
Pavicic-Djurickovic
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- feniksptica
- Kontakt:
Zekic budalijesa...treba to oĆeratLucas je napisao/la: ↑29 nov 2024, 17:03Ko ovdje skonta formaciju i ko šta igra, treba ga nagraditi sa besplatnom kartom za ložu do kraja sezone.luckystrike je napisao/la: ↑29 nov 2024, 17:02Rogić, Lulić, Soldo, Guliashvili, Kyeremeh, Đorđević, Jović, Pavičić, Beganović, Bubanja, Čelik
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sta se ima kontati, Bubanja treci stoper, ostalo kao i uvijek.
Bipolarac docekao 5 minuta al se malo syebao ko foka...
Bipolarac docekao 5 minuta al se malo syebao ko foka...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
@NazorUso Zar vi u Čuništu (selo pored Olova, teško ga je i na vojnoj karti pronaci) imate internet 

Opet Zekic eksperimentise, haj valjda ovog puta upali.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nisam ja tebi nista direktno rekao...boki86 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 16:56E hajde nadji mi gdje sam ja sta pisao protiv djordjevica ili jovica, dam ti 100, inace ne pametuj
Generalno, 90% forumasa se sprdalo sa navedenim igracima...
Uglavnom, od onih od kojih se najmanje nadas ispadne najbolje...
A to ti razmisljas u stilu, nisam pisao nista lose , ali se mogu sprdati sa timovima gdje je igrao?
Filozofija klovna...
Rogic
Beganovic Celik Soldo Jovic
Bubanja
Pavicic Djordjevic
Lulic
Kyeremeh Guliashvili
Beganovic Celik Soldo Jovic
Bubanja
Pavicic Djordjevic
Lulic
Kyeremeh Guliashvili
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ako ima ko Link nek odma posalje da se fino od prve minute moze pogledat..
Nadam se da nece vodit onaj ustasa sto je prenosi utakmicu iz mostara iz gabele
Nadam se da nece vodit onaj ustasa sto je prenosi utakmicu iz mostara iz gabele
Nije mi samo jasno, što eksperimentise protiv jačih ekipa i na bitnim utakmicama. Ovo je možda utakmica za titulu, ti kreces bez napadača. Protiv kona smo bezveze izgubili dva boda, samo zbog njegovog izmišljanja tople vode.
-
- Kontakt:
Fkt trebas pola sata gledati i opet pojma nemas koja je formacija. Napunio sredinu nema dalje sa najisturenijim Gulasom
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
- PeppermintSA
- Kontakt:
- Maroon1946
- Kontakt:
Klasicna 4-4-2, haj na hajr
-
- Kontakt:
I sta je ovdje eksperimentisanje?
Po meni sasvim normalna formacija
Ovo smo igrali i protiv Aktobea i Spartaka, Hamza bio 10ka i eto nije bilo Pavicica i DjordjevicaVjecnobordo je napisao/la: ↑29 nov 2024, 17:18I sta je ovdje eksperimentisanje?
Po meni sasvim normalna formacija
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Morpheus, nedimmmm1337, Posejdon, Proximic, rimljanin90, Rule_hz i 42 gosta.