To je to od titule i ove godine, bravo!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nemamo bolju ekipu od Zrinjskog. I to je to. Melju smo razbili u drugom. S borcem odigrali odlično. Ovdje smo razbijeni ne zbog formacije već zato sto bolji.macahz je napisao/la: ↑29 nov 2024, 19:42Nemamo mi loše igrače koliko su loše vođeni u ovim derbijima, Zekić nas je zakino za 2 boda sa konama i ova sramotna predstava, kao da smo Gošk ili Sloboda, smiješna postava i igra. I onda neš5o na silu 5 napadača gura i nemaš igre. Naguziš se u prvom poluvrekenu izmišljanjem tople vide vez pravog napadača i onda u drugom kreneš sa 5 napadača, kakva je to nelogičnost, znači ZZ ne zna šta radi.
Ovo je ljudi smijurija, nije do igrača, nije do Beganovića što je sam na desnoj strani ni do Keremeha koji jadan i ne zna na kojoj je poziciji...
Sve je do trebera
Pa kako smo prije 7 dana igrali s istom ovom ekipom i nosili se, a danas ne mozemo na svom terenu, oni bez 3 glavna igraca, centar preci? Itekako je zbog treneraPeppermintSA je napisao/la: ↑29 nov 2024, 19:45Nemamo bolju ekipu od Zrinjskog. I to je to. Melju smo razbili u drugom. S borcem odigrali odlično. Ovdje smo razbijeni ne zbog formacije već zato sto bolji.macahz je napisao/la: ↑29 nov 2024, 19:42Nemamo mi loše igrače koliko su loše vođeni u ovim derbijima, Zekić nas je zakino za 2 boda sa konama i ova sramotna predstava, kao da smo Gošk ili Sloboda, smiješna postava i igra. I onda neš5o na silu 5 napadača gura i nemaš igre. Naguziš se u prvom poluvrekenu izmišljanjem tople vide vez pravog napadača i onda u drugom kreneš sa 5 napadača, kakva je to nelogičnost, znači ZZ ne zna šta radi.
Ovo je ljudi smijurija, nije do igrača, nije do Beganovića što je sam na desnoj strani ni do Keremeha koji jadan i ne zna na kojoj je poziciji...
Sve je do trebera
Pa eto pregledaj njihov gol, faul beganovica lopta ide i igrac je samo napuca naprijed, jovica je dva puta vracao metar dva da ne izvede brze loptu.spezial je napisao/la: ↑29 nov 2024, 19:35Sta ih bolan gura, vise je sumnjivih odluka za nas bilo. Ne pricaj gluposti, 5 nepostojecih faulova nam je svirao, ljudi su nas sveli na nivo goska, nismo centar presliOerde je napisao/la: ↑29 nov 2024, 19:27Zrinjski je mentalno jaci, Njegomirovic ih gura lagano, njih ni ne treba puno, jaki su i uigrani. Gol je neregularan, lopta nije stala ni milisekundu, plus 10 metara od mjesta faula, nama je tri puta vratio faul i jednom aut na mjesto izvođenja. Plus bio je normalan penal nad Kyeremehom. Nema veze, igraj…
Sta smo se nosili, koliko smo dugo igrali sa igracem vise i nismo im prismrdili. Trece mjesto plafonspezial je napisao/la: ↑29 nov 2024, 19:46Pa kako smo prije 7 dana igrali s istom ovom ekipom i nosili se, a danas ne mozemo na svom terenu, oni bez 3 glavna igraca, centar preci? Itekako je zbog treneraPeppermintSA je napisao/la: ↑29 nov 2024, 19:45Nemamo bolju ekipu od Zrinjskog. I to je to. Melju smo razbili u drugom. S borcem odigrali odlično. Ovdje smo razbijeni ne zbog formacije već zato sto bolji.macahz je napisao/la: ↑29 nov 2024, 19:42Nemamo mi loše igrače koliko su loše vođeni u ovim derbijima, Zekić nas je zakino za 2 boda sa konama i ova sramotna predstava, kao da smo Gošk ili Sloboda, smiješna postava i igra. I onda neš5o na silu 5 napadača gura i nemaš igre. Naguziš se u prvom poluvrekenu izmišljanjem tople vide vez pravog napadača i onda u drugom kreneš sa 5 napadača, kakva je to nelogičnost, znači ZZ ne zna šta radi.
Sve je do trebera
Šta smo se nosili? Zabili jedan gol s 30 metara, odigrali 35 minuta s igračem vise i nismo pogledali prema golu. Pri tom, tamo smo otišli po bod. Ovdje, gdje mi moramo nešto napraviti a ne čekati kontru, potpuno smo nemoćni.spezial je napisao/la: ↑29 nov 2024, 19:46Pa kako smo prije 7 dana igrali s istom ovom ekipom i nosili se, a danas ne mozemo na svom terenu, oni bez 3 glavna igraca, centar preci? Itekako je zbog treneraPeppermintSA je napisao/la: ↑29 nov 2024, 19:45Nemamo bolju ekipu od Zrinjskog. I to je to. Melju smo razbili u drugom. S borcem odigrali odlično. Ovdje smo razbijeni ne zbog formacije već zato sto bolji.macahz je napisao/la: ↑29 nov 2024, 19:42Nemamo mi loše igrače koliko su loše vođeni u ovim derbijima, Zekić nas je zakino za 2 boda sa konama i ova sramotna predstava, kao da smo Gošk ili Sloboda, smiješna postava i igra. I onda neš5o na silu 5 napadača gura i nemaš igre. Naguziš se u prvom poluvrekenu izmišljanjem tople vide vez pravog napadača i onda u drugom kreneš sa 5 napadača, kakva je to nelogičnost, znači ZZ ne zna šta radi.
Sve je do trebera
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Amidzaa, crnehorde, Inspiracija, JavierBosnia, MokraKifla, mosarajvosa83, napoleon72, perodeformero, Tarapi i 25 gostiju.