FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja nedavno pisem mi smo tu gdje i treb da budemo. To je to
Bravo Zekiću ubleho, u februaru protiv kona i Borca, hocemo Kuprešaka u špicu napada.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Suđenje je bilo i više nego korektno. Par sitnih detalja na obje strane, ali generalno dobro suđenje. Mi smo katastrofa večeras bili i po mom mišljenju Zekicev poraz. Sa previše respekta je ušao u utakmicu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Samo bi Rogicu danas platu dao, jedini.je zaradio. Sta se desilo sa veznim redom danas?
Nije kraj svijeta, ljudi zasluzeno dobili...
Idemo momci dalje...
Idemo momci dalje...
Treba nastaviti dobijati bar ove ‘male’ ekipe pa mozda se i zrinski i bojac negdje okliznu da nam se nada opet podgrije.
Samo me je pomalo i stid vecerasnje predstave jer ni u jednom trenutku nisi imao dojam da se igra derbi da igraju dvije ravnopravne ekipe…je li do trenera,igraca,vremena nebitno ali zaista sramotna partija veceras.
Samo me je pomalo i stid vecerasnje predstave jer ni u jednom trenutku nisi imao dojam da se igra derbi da igraju dvije ravnopravne ekipe…je li do trenera,igraca,vremena nebitno ali zaista sramotna partija veceras.
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ocajna tekma i zasluzen poraz,eto docekali su dusmani sto nasi i cijela liga,eto sad sanse da henete Zekicu sve,dobro ikako i postojimo.
Zasluženo poraz nismo ništa pokazali, idemo dalje.
Da je kako treci ostati do pauze, ali tesko, uzet ce nama ili Radnik na oranici, ili Posusje dva boda
-
- Kontakt:
Uglavnom ako neces biti prvi nek bude Zrinjski,barem im nije svirao 30 faulova,ljudi bili bolji i cao.
- feniksptica
- Kontakt:
Barem se historicar glupi ukazo..a i evander ce uskoro
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Sta ti Zekicu radis na treningu sa njima??? Pa mi smo kao Sloboda igrali i to na domacem terenu. Smijesno stvarno, cestitke Zrinjskom na tituli prvaka.
-
- Kontakt:
479 igraca u sredini,i mi izgubimo na sredini terena.
Znaci lave fulio si sve sto se moze fuliti u postavci.
Na stranu sto kad god je derbi mi nemamo dva raspolozena igraca.
Znaci nismo mentalno ma nivou.
U neke ruku ovo je olaksanje da se do kraja sezone ne prica o kradjama.
Igraj za evropu i suti.
Igraj za evropu i suti.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
479 igraca u sredini,i mi izgubimo na sredini terena.
Igraj za evropu i suti,tu te niko dirati nece.
Igraj za evropu i suti,tu te niko dirati nece.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Zekićev poraz 1/1. Kriminalno loša postavka, defanzivno, neaktivno, bez ikakve ideje, koncepta, ništa...
Zabrinjavajuće je što je svaku jaču utakmicu isto uradio, inna svakoj smo užasno izgledali...
Osim toga, forsiranje igrača koji ništa ne pokazuju, barem na pozicijama na koje ih se gura, kao što je Kyeremeh, koji izgleda ko amater juče doveden sa ulice negdje iz Afrike, mi isto nije jasno...
Sve u svemu jako loše, a ono što najviše boli nije poraz, nego činjenica za ne možeš/ne znaš više od ovoga.
Zabrinjavajuće je što je svaku jaču utakmicu isto uradio, inna svakoj smo užasno izgledali...
Osim toga, forsiranje igrača koji ništa ne pokazuju, barem na pozicijama na koje ih se gura, kao što je Kyeremeh, koji izgleda ko amater juče doveden sa ulice negdje iz Afrike, mi isto nije jasno...
Sve u svemu jako loše, a ono što najviše boli nije poraz, nego činjenica za ne možeš/ne znaš više od ovoga.
Ja ne mogu da vjerujem da neke kolege sa foruma fanatično brane neke pojedince i svi su dušmani ako ne misle jednako kao ti.
Treba biti realan, kad je nešto dobro dobro je i to se piše, kad je loše loše je i treba reći, realno ovo je veliki propust prvenstveno ZZ pa i igrača, ali kažem nije kriv Beganović što je sam na strani i niko ga ne pokriva, ili taj Keremen koji ne znam šta je po formacij. Nije ni lrov ni Renan i Turkeš koji nisu lopte primili za poluvrijeme ili pola sata kolilo su igrali. Na domaćem terenu nešto izmisljaš, igraš neprirodno i onda je dušman kad nemog spomeneš negaticno. Pa gledam ja Zrinski i protiv drufih ekipa, pa nisu nikog ni približno izdominirali kao nas večeras. Pa Igmanu si 7 dali, ali dok su bili 11 na 11 Igman ih je pojeo. Nebitno, idealizuju se likovi bezveze, nije smak svijeta što nećemo biti prvi, malo naučiti na greškama, pojačat se na ljeto i pokušat ponovom
Treba biti realan, kad je nešto dobro dobro je i to se piše, kad je loše loše je i treba reći, realno ovo je veliki propust prvenstveno ZZ pa i igrača, ali kažem nije kriv Beganović što je sam na strani i niko ga ne pokriva, ili taj Keremen koji ne znam šta je po formacij. Nije ni lrov ni Renan i Turkeš koji nisu lopte primili za poluvrijeme ili pola sata kolilo su igrali. Na domaćem terenu nešto izmisljaš, igraš neprirodno i onda je dušman kad nemog spomeneš negaticno. Pa gledam ja Zrinski i protiv drufih ekipa, pa nisu nikog ni približno izdominirali kao nas večeras. Pa Igmanu si 7 dali, ali dok su bili 11 na 11 Igman ih je pojeo. Nebitno, idealizuju se likovi bezveze, nije smak svijeta što nećemo biti prvi, malo naučiti na greškama, pojačat se na ljeto i pokušat ponovom
Sramotna predstava. I to je to nema se sta dodati.
Zekic neka opet pocne utakmicu bez 9ke.
Zekic neka opet pocne utakmicu bez 9ke.