FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Podrska Zekicu i ekipi !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Sad ce ti metu na celo staviti jer se ovdje samo pohvaliti smije.Vrhbosnian je napisao/la: ↑29 nov 2024, 20:04Zekićev poraz 1/1. Kriminalno loša postavka, defanzivno, neaktivno, bez ikakve ideje, koncepta, ništa...
Zabrinjavajuće je što je svaku jaču utakmicu isto uradio, inna svakoj smo užasno izgledali...
Osim toga, forsiranje igrača koji ništa ne pokazuju, barem na pozicijama na koje ih se gura, kao što je Kyeremeh, koji izgleda ko amater juče doveden sa ulice negdje iz Afrike, mi isto nije jasno...
Sve u svemu jako loše, a ono što najviše boli nije poraz, nego činjenica za ne možeš/ne znaš više od ovoga.
Bez suta u okvir gola

Ostavimo i mi ekipu i trenera dvije godine kao i Zrinjski uz povremena pojačavanja na pozicijama na kojima škripi i izgledat će to bolje. Parametar je prosla sezona. Koliko je bilo 56 bodova?
Ponajviše nam je problem pravilo to što je zakazao Guliashvili, doslovno previše ovisimo o njemu.
Ponajviše nam je problem pravilo to što je zakazao Guliashvili, doslovno previše ovisimo o njemu.
Hahaha pocelo jeee, uaaaa Zekic 

Yebem vas glupe, ni jedan igrac nije dao svoj maximum, njih treba po dzepu
Uaaaaaa tjeraj zekica
Jest nam dugo i trajao

Yebem vas glupe, ni jedan igrac nije dao svoj maximum, njih treba po dzepu
Uaaaaaa tjeraj zekica
Jest nam dugo i trajao
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Znalo se da ce pojedimci odma kenjati !
A da i mi napravimo kontunitet, istrpimo ekipu i trenera ? Qrcina, a ?! Daj mijenjaj odma...
A da i mi napravimo kontunitet, istrpimo ekipu i trenera ? Qrcina, a ?! Daj mijenjaj odma...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ja zaista ne vidim zašto je Zekicev poraz. Ta priča o postavkama i formacijama je priča za malu djecu. Lik je izašao s napučenim veznim redom u nadi da će preuzeti kontrolu. Jel on kriv sto se igrači ne kreću, na otvaraju, ne traže loptu, ne rješavaju se lopte brzo, nemaju tacan pas. Dobro, i da jeste, ostalo je 0:0 na poluvremenu i presaltao se na ono sto inače igramo. Jedan sidras, Kyeremeh i Guliashvilli po krilima, zadnja linija netaknuta. Prosto ne može jer su ljudi KVALITETNIJI. Brzi, jači, dinamičniji, uigraniji, sa zadnjom linijom kojoj naša navala ne može meda. Da odigramo 10 utakmica protiv Zrinjskog, 6 bi izgubili. Pravimo od Čelika nekog svjetskog talenta, a onda pogledas Barisica i Jakovljevica. Drkamo na Renana i dovodimo Turkesa, za njih dvojicu je Mulahusejnovic Van Basten. Momak sve skine glavom, otrese stopere, zagradi se, odigra povratnu. Prosto nakaradno složena ekipa koja je pretežno tempaška. Ti kad nemaš udarac na gol kući, kada nemaš ni jedan jedini korner, nema se tu šta pričati. Protiv melje je ZZ kiksao, presaltao se na poluvremenu i u drugom smo ih UBILI. Vile ih pronosale, imali smo 5 zicera, trebati petardu im zabiti. Večeras nisi mogao jer nisi dovoljno dobar, a uz to, igrači su izašli da igraju na vrh gasa.Vrhbosnian je napisao/la: ↑29 nov 2024, 20:04Zekićev poraz 1/1. Kriminalno loša postavka, defanzivno, neaktivno, bez ikakve ideje, koncepta, ništa...
Zabrinjavajuće je što je svaku jaču utakmicu isto uradio, inna svakoj smo užasno izgledali...
Osim toga, forsiranje igrača koji ništa ne pokazuju, barem na pozicijama na koje ih se gura, kao što je Kyeremeh, koji izgleda ko amater juče doveden sa ulice negdje iz Afrike, mi isto nije jasno...
Sve u svemu jako loše, a ono što najviše boli nije poraz, nego činjenica za ne možeš/ne znaš više od ovoga.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ako uđeš u postove ovih koji ga zovu ublehom, vidjet ćete na šta im liči zadnjih 20 postova, nema potrebe da im dajete pažnju.
Što se tiče utakmice, generalno loša utakmica, s tim da smo mi odigrali najlošiju utakmicu u 2024. godini i to u najgorem trenutku.
Nešto se i protivnik pita, a večeras se sve pitao.
Zekićev poraz zbog ponovljene greške ali se ne smije zaboraviti i grozan pristup svih igrača.
Ogledalo sistema i neozbiljnosti je ono šetanje bilbije do naših 5 metara bez ikakvog otpora pri gubljenju 1-0.
Pjesma sa sjevera, nikad ne prestaje!
Što se tiče utakmice, generalno loša utakmica, s tim da smo mi odigrali najlošiju utakmicu u 2024. godini i to u najgorem trenutku.
Zekićev poraz zbog ponovljene greške ali se ne smije zaboraviti i grozan pristup svih igrača.
Ogledalo sistema i neozbiljnosti je ono šetanje bilbije do naših 5 metara bez ikakvog otpora pri gubljenju 1-0.
Kad se jednom Ancelotiju drma stolica što ne bi bilo kome drugom. Treba da prestane ovo da radi za nekim nikad odigranim formacijama, pogotovo u derbijima. Ne znam koji mu je k...
- feniksptica
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sta ti je to
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Niko normalan ne tjera Zekića, ali kad istu grešku, isti pristup ponoviš u 3 ili 4 utakmice, i ne možeš da skontaš gdje griješiš, to je jako zabrinjavajuće i naravno da se treba istaći i pričati o tome... Ali kod nas je sve ili crno ili bijelo, zato i ne napredujemo.FKSDoGroba je napisao/la: ↑29 nov 2024, 20:06Sad ce ti metu na celo staviti jer se ovdje samo pohvaliti smije.Vrhbosnian je napisao/la: ↑29 nov 2024, 20:04Zekićev poraz 1/1. Kriminalno loša postavka, defanzivno, neaktivno, bez ikakve ideje, koncepta, ništa...
Bez suta u okvir gola![]()
- BegovicRamiz
- Kontakt:
slabi svi bili
Nurudin pronosao svakog iz odbrane
realnost
Nurudin pronosao svakog iz odbrane
realnost
-
- Kontakt:
Stanjem u savezu je samo Zrinjski oštećen,mi nikako.Mi smo tu gdje i zaslužujemo tj borba za Evropu.
Ljudi su nas vratili u realnost.
Ljudi su nas vratili u realnost.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ma to su ovi sto bi da im se vrati babo Husref, da krene opet seljakluk, pa jovo-nanovo, sezona-dvije, da dobije otkaz, izadje na TV i place dok tuzi klub za pola miliona itd.ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 nov 2024, 20:18Ako uđeš u postove ovih koji ga zovu ublehom, vidjet ćete na šta im liči zadnjih 20 postova, nema potrebe da im dajete pažnju.
- feniksptica
- Kontakt:
Jelde i ti dobijes osip ko i ostali navijaci Sarajeva kad cujes to
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nije prob izgubiti, al izgubit na ovaj nacin, bez ispaljenog metka, kuci pred svojim navijacima, i ovo zalaganje na terenu pokreti i ponasanje vecine igraca stvarno je bilo sramotno. Kud ces dalje, Guli ja mislim da je vcrs odigrao najgoru utakmicu u karijeri.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 29 nov 2024, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, Hajdeee, laznokrilo, Lecler, MSOZ101, napoleon72, nedimmmm1337, NeSamSafetee, sekac, Vrhbosnian i 52 gosta.