Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Odavno Sarajevo nije ovako nadigrano na Koševu. Prvi put da pogledam njihovu cijelu utakmicu ove godine, ne znam je li ovo njihovo pravo izdanje, ali izgledali su jalovo na terenu.
Zrinjski je baš bio bolji, uigraniji, na svakoj su lopti. Imaš osjećaj da ih ima više na terenu.
Može biti ipak da je ovo bilo loše izdanje Sarajeva, a super izvedba Zrinjskog i na kraju dođemo do toga da je 4:17 u šutevima, 0:3 u kornerima, a to je previše.
Zrinjski je baš bio bolji, uigraniji, na svakoj su lopti. Imaš osjećaj da ih ima više na terenu.
Može biti ipak da je ovo bilo loše izdanje Sarajeva, a super izvedba Zrinjskog i na kraju dođemo do toga da je 4:17 u šutevima, 0:3 u kornerima, a to je previše.
jurisicduska je napisao/la: ↑29 nov 2024, 20:04Ma kakvi može 4. završiti biće tu i naredne godine.
Nema nista od promjene trenera pogotovo trenera koji je dobar. Samo lagano. Samo kontinuitet. 3 godine pa vidjeti.
Nisam mislio da će dobiti otkaz. Više sam mislio na pritisak i onaj dio vaših krezavih navijača koji će mu se sjetiti žene, djece i rodbine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
Znaci virto pobjedde protiv losiji se ne smije slaviti ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ma Sarajevo luzerski klub....nema damara u njima. Ocekivano
- feniksptica
- Kontakt:
Fali mu postova kaze malo je danas, a sve zivo citiro
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nisam pratio, jel bilo bar 12 milja na Kosevu da podrze do veceras neporazene divove?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Sta onda tek njima ta gospodja karma radi posljednjih 10 godina? Covjek koji se dici uspjesima Zrinjskog i Borca prica o gospodji karmi, koja im ne da prismrditi tituli deceniju 

Nisam shvatio onda na prvu , ma ima budala svugdje to i sam znašVirtu4l je napisao/la: ↑29 nov 2024, 20:13jurisicduska je napisao/la: ↑29 nov 2024, 20:04Ma kakvi može 4. završiti biće tu i naredne godine.
Nema nista od promjene trenera pogotovo trenera koji je dobar. Samo lagano. Samo kontinuitet. 3 godine pa vidjeti.
Nisam mislio da će dobiti otkaz. Više sam mislio na pritisak i onaj dio vaših krezavih navijača koji će mu se sjetiti žene, djece i rodbine.

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Je li igrao najbolji veznjak planete zemlje, Vladan Bubanja? 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Apsolutno zasluzena pobjeda zrinjskog u svim segmentima igre su bolji bili . Al mislim da prekid kod gola nije pravilno izveden .
-
- Kontakt:
Mislim da je aludirao na najavljivanje titula i svega, sto ne radi kod nas niko, ruku na srce nismo imali ni nekog razloga. Naravno sad ce se svi ufatiti izjave Badzaka.FKSDoGroba je napisao/la: ↑29 nov 2024, 20:20Sta onda tek njima ta gospodja karma radi posljednjih 10 godina? Covjek koji se dici uspjesima Zrinjskog i Borca prica o gospodji karmi, koja im ne da prismrditi tituli deceniju![]()
Fk Željezničar.
Komšije tanke ko rizla, dobro prošli samp sa jednim golom a realno je trica trebala biti.
Čelika u reprezentaciju i tamo mu traku dati, veceras kapitenski odigrao.
Sto me citira jedan komšo, osjećam susramlje za ovakvu partiju komšija. Bez šuta po golu kao da su Gošk.
Čelika u reprezentaciju i tamo mu traku dati, veceras kapitenski odigrao.
Sto me citira jedan komšo, osjećam susramlje za ovakvu partiju komšija. Bez šuta po golu kao da su Gošk.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Teren izvrstan, atmosfera jos bolja
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Jako bitna pobjeda ,ali ni počemu presudna.Ja sam na početku rekao da Maki treba pružiti šansu ali nisam se ni izbliza nadao ovakvom nizu.Ovo se mora potvrditi protiv Posusja i ta utakmica će biti specifična ,lani su nam oni uzeli 4 boda ,i to zasluženo.Uvijek se nalože na nas ali dobro to je normalno,i mi ski se ložili na Aston Vilu
Prvenstva se osvajaju u ovim “malim” utakmicama sa Radnikom i Posušjem .Nama je puno lakše igrati sa Sarajevom ,Željom i sl.koji se ne brane sa 10 igrača nego j napadaju puno je teže protiv recimo Radnika na onoj njivi još kad je kiša.To će biti utakmice sezone.
Čestitke igračima Sarajeva na korektnoj igri izuzev Keremeha.
Prvenstva se osvajaju u ovim “malim” utakmicama sa Radnikom i Posušjem .Nama je puno lakše igrati sa Sarajevom ,Željom i sl.koji se ne brane sa 10 igrača nego j napadaju puno je teže protiv recimo Radnika na onoj njivi još kad je kiša.To će biti utakmice sezone.
Čestitke igračima Sarajeva na korektnoj igri izuzev Keremeha.
Volim Mostar pa makar i vaki
Evo friško s utakmice, Zrinjski bolji taman za taj 1 gol. Čestitam. Valjda ćemo na proljeće biti jači i konkurentniji. Sportski pozdrav s Jezera.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, Grk1234, Mana, svrakino1921 i 17 gostiju.