RŠD Velež Mostar

salmy

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la salmy » 23 nov 2024, 21:58

Večeras najbolje prvo poluvrijeme koje su odigrali Rođeni i abd još koji gol u drugom...Evo Mlinka i 3:0 za Velež. Odlična akcija.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 23 nov 2024, 22:07

Zasto ovako malo navijaca na stadionu?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 23 nov 2024, 23:05

Ovoj ekipi fale 3 extra igraca za napad na prva 3 mjesta....klasan napadac, klasan srednji koji ce znaci predriblat i ubacit napadacu, nesto ko miske nekad, i jedan beton odbranbeni....i onda se moze nadati 3 prva mjesta sledecu sezonu.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 23 nov 2024, 23:07

Brutalna igra do izmjena.
Suđenje loše.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 24 nov 2024, 00:19

Buz nastavlja sa slaganjem stvari, napredak se očigledno vidi. Nadam se da ćemo prelazni rok puno pametnije odraditi, doduše gluplje ne možemo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

salmy

Post Postao/la salmy » 24 nov 2024, 18:39

GG3 je napisao/la:
23 nov 2024, 22:07
Zasto ovako malo navijaca na stadionu?
Iskreno, neočekivano slaba posjeta i gledam našu djecu na ARENI koliko je bilo hladno pokrili se dekom, ali dostojanstveno prate meč. Nadam se da će protiv Radnika iduće kolo biti daleko više navijača i pobjeda aBd da im se revanširamo za onaj šugavi poraz od 4:3 koji je potpomognut uz pomoć sudija i kretena iz VAR kombija.

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 29 nov 2024, 20:45

Imali prenos Velež Radnik?????

Xenophon
Kontakt:

Post Postao/la Xenophon » 29 nov 2024, 22:34

Vidi se napredak u igri i pobjeda je trebala bit mnogo uvjerljivija.

Sa ovakvom igrom idemo prema gore i vjerujem da ćemo na kraju sezone završiti kao petoplasirani. Sav fokus treba bit na kupu da se preko njega pokušamo plasirati u evropska takmičenja. Nadam se dobrom žrijebu.
Republika Bosna i Hercegovina

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 29 nov 2024, 22:42

Xenophon je napisao/la:
29 nov 2024, 22:34
Vidi se napredak u igri i pobjeda je trebala bit mnogo uvjerljivija.

Sa ovakvom igrom idemo prema gore i vjerujem da ćemo na kraju sezone završiti kao petoplasirani. Sav fokus treba bit na kupu da se preko njega pokušamo plasirati u evropska takmičenja. Nadam se dobrom žrijebu.
Buz ovo pravo dobro hendla za sada, pogotovo kada se uzme u obzir limitiran igracki kadar i problemi s povredama. Izgurati sezonu do kraja, pokusati zavrsiti barem peti pa mu dati odrijese ruke da napravi i spremi ekipu za sljedecu sezonu.

U klubu se suska o sljedecim stvarima:

1. Dovodjenje 4-5 igraca barem na posudbu do kraja sezone koji ce nam pomoci da napadnemo kup i pokusamo na taj nacin izboriti europu.
2. Izgradnja zdenke od strane bivseg predsjednika
3. Postoji mogucnost da u buducnosti napravimo jos jedan pomocni teren sa pravom travom ali s ovim projektom se nece zuriti jer imamo Blagaj i Lokomotivin stadion
4. Rahimic ce uloziti dobre pare na kraju sezone na pojacanja i najvjerovatnije da ce dovesti 2-3 sponzora koja ce pomoci u placanju igraca. Moguce da jedan od njih bude Hajriz.

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 29 nov 2024, 23:41

Ovaj Buz pravi trener izgleda a bio sam skeptik, tu dajem kredit gospodinu Rahimicu.

Osjetan je pomak, diznanje forme igrachimq (Mlinaric me sve vise impresionira).

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 30 nov 2024, 02:31

Mi smo bili jedini klub u regiji koji je objavljivao finansijski izvjestaj na kraju mjeseca kako bi pokusao prikazati transparentan rad i vratiti navijace na tribine. To je trajalo mozda godinu, ako i toliko, jer samo mi u Mostaru znamo koliko generacija navijaca je protraceno zbog licnih interesa.

2016. se uspio napraviti taj pomak, uspjeli smo stvari pokrenuti i veliku vecinu ljudi vratiti na tribine dokazavsi da Velez moze biti bitan faktor u bh. fudbalu. Meni to licno nije trebalo jer jesam jedan od onih koji ce ga pratiti do kraja zivota, ali za nove generacije je to kljuc.

Bivsi predsjednik je u svoje dvije godine uspio srusiti sve to sto je 6 godina gradjeno, ali ja se stvarno nadam da ce neka proljetna rapsodija ponovno da vrati povjerenje navijaca. Sto neko rece, izgleda da Buz stvarno zna i moze i konacno smo doveli covjeka na poziciju sportskog direktora i nekako sve ono sto sam ja trazio zadnjih sest mjeseci sada imamo.

Tu je i Zvonic nazalost koji je trenutno ne znam ni ja sta,, khurchina, ali neka ga nek' glumi statuu ako mu nije iz ponizenja. Vjerujem da ce Mravac i Buz odraditi dobar prelazni sada, raduje sto je klupirao Jevtovica i Mehremica i po tome znam da zna sta radi. Ono sto nam najbolje oslikava ono kroz sta smo prosli jeste cinjenica da su nam pobjedu donijeli Prses i Haskic, dva fudbalera koje je bivsi predsjednik precrtao na svoju ruku.

Pohvale za Rahimica i poteze koje je povukao u zadnjem periodu, kao i na cinjenicu da ocito nije vise pupcano vezan za celavog gmaza, a po mojim informacijama, nije uopste.

Forza Velez.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 30 nov 2024, 10:16

killafrommanilla je napisao/la:
30 nov 2024, 02:31

Ono sto nam najbolje oslikava ono kroz sta smo prosli jeste cinjenica da su nam pobjedu donijeli Prses i Haskic, dva fudbalera koje je bivsi predsjednik precrtao na svoju ruku.
Strašna, šokantna činjenica da su umalo otjerani najbolji igrači poslije Hrkaća. Usudio bih se reći da bi sa ovako neefikasnim krilima Suljić i dalje bio bolji od ovih trenutno. Pakao od ljetnog transfer roka, pakao, nikad gore, a masa novca bačena. Svejedno, opet se ide u dobrom smjeru, a da ti pravo kažem, meni odgovara ovih 1000 ljudi na stadionu :ljepota: Znam da su to ti ljudi, isti ko ja, ko mi, do kraja života.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 30 nov 2024, 11:20

Ma ne mozes ni zamjeriti ljudima, po onakvoj hladnoci jos kad puhne vjetar kroz kosti ti prolazi. Daj ti nama naseg celopeka 45 °+ nije nasa japija za ledaru. A i nocni termin je u ovo doba godine sranje.

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 01 dec 2024, 13:59

MostarskiSin je napisao/la:
29 nov 2024, 22:42
U klubu se suska o sljedecim stvarima:

2. Izgradnja zdenke od strane bivseg predsjednika

Ovo je najbitnije. Sve prolazi, samo beton ostaje. Trebat će prebaciti led display na sjeverozapadni stub. Tamo je ranije bio i, po svim kriterijima, tamo mu je mjesto.

salmy

Post Postao/la salmy » 01 dec 2024, 14:31

Gledam Borac :Slogu i koji su uhljupi ove sudije Gigovic i ostali, svaka utakmica Borca, protivničkom timu daju crveni karton i nakon toga ovu oslabljeni prime gol. Fuj lige i gov..a, pa mi smo onda giganti kad smo u Mostaru izvukli nerješeno sa njima. A sve fol veliki uspjesi u Evropi. Jadno i odvratno.

Xenophon
Kontakt:

Post Postao/la Xenophon » 03 dec 2024, 15:28

Igman nam dođe kao Real Madrid, nikako pobijediti.

Slijedi Sloboda, tri boda i potpuna stabilizacija.

U dvije utakmice prevelik broj promašenih šansi.
Republika Bosna i Hercegovina

salmy

Post Postao/la salmy » 03 dec 2024, 15:48

Xenophon je napisao/la:
03 dec 2024, 15:28

Peljto seljak je "kumovao" svemu. Prvo penalu kojeg nije ni vidio, a onda poništenom golu. Sjeckao je igru, dozvoljavao da nas lome po terenu itd. I na Grbavici nas je oštetio iz Var sobe, kad je lopta prešla liniju igrališta. Prije bi nam Njegomirovic priznao gol , nego Peljto nafurani klovn. Fujjj.

Makso

Post Postao/la Makso » 03 dec 2024, 17:32

Ubi nas Peljto
Zadnja izmjena: Makso, dana/u 03 dec 2024, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.

Makso

Post Postao/la Makso » 03 dec 2024, 17:34

slika

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 dec 2024, 19:57

salmy je napisao/la:
03 dec 2024, 15:48
Xenophon je napisao/la:
03 dec 2024, 15:28

Peljto seljak je "kumovao" svemu. Prvo penalu kojeg nije ni vidio, a onda poništenom golu. Sjeckao je igru, dozvoljavao da nas lome po terenu itd. I na Grbavici nas je oštetio iz Var sobe, kad je lopta prešla liniju igrališta. Prije bi nam Njegomirovic priznao gol , nego Peljto nafurani klovn. Fujjj.
Jos jedno kolo ostalo, pa da konacno vidimo ledja raznim mehremicima, mujanima i sl...fula pojacanjima bivseg predsjednika.

Sto se petljanca peljte tice, nije nam jos zaboravio suspenziju od saveza od 6 utakmica, koju je dobio zbog nas, kad smo cedo saveza borac otresli s 2:0 u Mostaru. Od tada, ima nas na zubu i to javno pokazuje.

Peljto nije ono sto neki misle, necu ovdje o nekim stvarima, koje znam. Toliko.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.