FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta je s pricom uvali tri komada i miran si,ne mogu ti sudije nista??
Gle cuda danas korektno sudjenje i nama prvi poraz.
Sta sad?
Kakva budala uopste moze pomisliti da se moze odigrati 50 utakmica na visokom nivou i bez greske tj.kiksa u svim takmicenjima!?!
S druge strane ono sto nam je ukradeno i s nekom losom partijom kao veceras,opet smo trebali biti u egalu s ovim kriminalcima.
Gle cuda danas korektno sudjenje i nama prvi poraz.
Sta sad?
Kakva budala uopste moze pomisliti da se moze odigrati 50 utakmica na visokom nivou i bez greske tj.kiksa u svim takmicenjima!?!
S druge strane ono sto nam je ukradeno i s nekom losom partijom kao veceras,opet smo trebali biti u egalu s ovim kriminalcima.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- PeppermintSA
- Kontakt:
To ti je kvalitet zadnje linije u pasu i pokretljivost veznog reda. Izašli su ti visoko, a Čelik i Soldo nit smiju nit znaju igrati medju linije. Ostaje ti jedino da nabijaš.bordobijeli je napisao/la: ↑29 nov 2024, 20:33Apsolutno zasluzena pobjeda zrinjskog u svim segmentima igre su bolji bili . Al mislim da prekid kod gola nije pravilno izveden . Meni najviše smeta što ne pokušavamo igrati i kad pobjedjujemo isto tako uglavnom preskakanje igre bez kreacije. Hladan tuš al idemo dalje ,volim te Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ganjas pobjedu da bi se priključio za titulu i ti krenes bez napadača pravog i stavis Gulija koji se ugusio tu
Dešava se Bože moj idemo dalje...
- relativizam
- Kontakt:
Nakon Evrope smo rekao da protiv dobro organizovanih ekipa u odbrani a koja ne zuri naprijed, mi nemamo šta tu traziti bez napadaca.
Nekoliko situacija je bilo u prvom gdje smo mogli uputit koristan ubacak a naši igraci se libe jer nemamo nikog.
Zrinjski je od ekipe koja je došla da igra na bod,osjetila krv i izgledala kao real naspram nas.
Bez emocije,krvi i bezvoljno je to meni izgledalo.
Opet vam ponavljam ovo su sve novajlije,nema pojacanja dok se ne osvoji titula
Nekoliko situacija je bilo u prvom gdje smo mogli uputit koristan ubacak a naši igraci se libe jer nemamo nikog.
Zrinjski je od ekipe koja je došla da igra na bod,osjetila krv i izgledala kao real naspram nas.
Bez emocije,krvi i bezvoljno je to meni izgledalo.
Opet vam ponavljam ovo su sve novajlije,nema pojacanja dok se ne osvoji titula
- ErosViverosViv
- Kontakt:
80% protivnickog tima ti cine visoki, grubi igraci sa izrazenom jakom muskulaturom.
Umjesto da kroz pas igru i trku koja ti je donijela sve bodove do sad (zato si i stavio jednog vise u vezu) dodjes do protivnickog sesnaesterca i neutralises ove manje agilnije igrace, ti upravo igras po njihovim pravilima, preskaces vezu nabijanjem i dugim loptama im poklanjas lopte.
I to si forsirao duge lopte naprijed gdje si imao kyeremeha i gulishu do 60te minute.
Strasno kako neshvatljiva igra se desila, ovo nismo mi.
Da smo svakako na pravom putu, pravi dokaz je i ova slika.
Dobrodosao nazad evander!

Umjesto da kroz pas igru i trku koja ti je donijela sve bodove do sad (zato si i stavio jednog vise u vezu) dodjes do protivnickog sesnaesterca i neutralises ove manje agilnije igrace, ti upravo igras po njihovim pravilima, preskaces vezu nabijanjem i dugim loptama im poklanjas lopte.
I to si forsirao duge lopte naprijed gdje si imao kyeremeha i gulishu do 60te minute.

-
- Kontakt:
Bez suta zavrsis tekmu pa ko da smo igrali protiv Bayerna
Opet pojedinci jedva dočekali 
Šteta jbg, baš loša tekma ali idemo dalje.

Šteta jbg, baš loša tekma ali idemo dalje.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 29 nov 2024, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
Nas je večeras pobijedio Mulahusejnović, koju god su mu loptu uputili ona je bila njegova.ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 nov 2024, 20:5280% protivnickog tima ti cine visoki, grubi igraci sa izrazenom jakom muskulaturom.
![]()
- Maroon1946
- Kontakt:
ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 nov 2024, 20:56da li ce ovo sutra ili cekaju ponedjeljak
https://sportsport.ba/fudbal/rekonstruk ... lan/469393

Nemoj jesti Vnago, kifle su jeftine.ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 nov 2024, 20:56da li ce ovo sutra ili cekaju ponedjeljak
https://sportsport.ba/fudbal/rekonstruk ... lan/469393
-
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Naravno. Podrska niti u jednom momentu nije izostala.scudetto89 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 21:08Poraz je sastavni dio igre, idemo dalje puna podrska sefu i momcima!
-
- Kontakt:
Vidi se da je zrinjski godinama uigrana ekipa, mi smo veceras najlosiji mec odigrali, u 84 min prvi sut u okvir gola tuzno....ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 nov 2024, 21:08Naravno. Podrska niti u jednom momentu nije izostala.scudetto89 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 21:08Poraz je sastavni dio igre, idemo dalje puna podrska sefu i momcima!

04.10.2009 !
-
- Kontakt:
težak poraz koji otvara oči da te neće biti na mapi sljedećih godina,još zima,noge konstantno u vodi,baš surova reala
VVVBK
VVVBK
- Burberry46
- Kontakt:
Zasluzen poraz.
Niko nije dobro odigrao. Nista nije islo.
Podrska za Zekica idemo dalje. Zaboraviti ovo i pobjediti u Bijeljini
Niko nije dobro odigrao. Nista nije islo.
Podrska za Zekica idemo dalje. Zaboraviti ovo i pobjediti u Bijeljini
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- luckystrike
- Kontakt:
Jednom riječju sramota.
Black friday
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hajdeee, muhamedhulk, plisek, UltraNorth i 71 gost.