FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
50%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 169

Pendulum
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pendulum » 29 nov 2024, 22:10

visokohz je napisao/la:
29 nov 2024, 22:09
Pendulum je napisao/la:
29 nov 2024, 21:59
Katastrofa od utakmice.

Svaki naš pas su "unaprijed pročitali" i tako dobro se postavili da ništa nije moglo proći. Svaka visoka lopta je bila njihova.

Prvih 10 minuta prvog poluvremena i prvih 10 minuta drugog poluvremena smo kao nešto probali ali su nas ljudi neutralisali znalački.

Nema veze, nije smak svijeta.

Podrška Zekiću!

Ps. Mehmedović & Duraković (da se ja pitam) još večeras bi dobili ispisnice.
Tako smo tjerali Nardina,Bilbiju,Ramića...pa nas svaki put trpaju kada igraju sa nama i slave golove nažalost ko da nikada nisu igrali ni minute u Sarajevu...
Šta pričaš čovječe? Jesi li ti gledao njih dvojicu barem 15 minuta na bilo kojoj utakmici protiv bilo kojeg protivnika?

Njih dvojica HODATI ne znaju po terenu a kamoli da trče.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 29 nov 2024, 22:14

Pendulum je napisao/la:
Katastrofa od utakmice.

Svaki naš pas su "unaprijed pročitali" i tako dobro se postavili da ništa nije moglo proći. Svaka visoka lopta je bila njihova.

Prvih 10 minuta prvog poluvremena i prvih 10 minuta drugog poluvremena smo kao nešto probali ali su nas ljudi neutralisali znalački.

Podrška Zekiću!

Durakovicu vrh karijere moze biti igman ovom drugom sloboda bolje gurat neke juniore na tim pozicijama nego ovu dvojicu ako nisu istog kvaliteta kao oni nisu ni losiji.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 nov 2024, 22:15

Zekicev poraz cisto.Opet je nesto pokusavao sa Djordjevicem i Lulicem po krilima.Kasnije umjesto da izbaci Pavicica koji je odigrao katastrofalno on izbacuje Djordjevica.Uzasna postavka igre i bas lose izmjene Zekica
Gulisa veceras katastrofalan kao i ostatak ekipe.Nardin nosio sva 3 stopera na ledjima bez problema.Uzas uzas uzas.
Nemam nijednog igraza za pohvalii sem Rogica donekle.
Realno je trebalo biti 0:3 najmanje.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 29 nov 2024, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 29 nov 2024, 22:16

James1987 je napisao/la:
29 nov 2024, 22:14
Pendulum je napisao/la:
Katastrofa od utakmice.

Podrška Zekiću!

Durakovicu vrh karijere moze biti igman ovom drugom sloboda bolje gurat neke juniore na tim pozicijama nego ovu dvojicu ako nisu istog kvaliteta kao oni nisu ni losiji.
Tačno tako. Došao (došli) u Sarajevo, uzima (uzimaju) "nebesku" platu - kako će odigrati boli ih qrac - će da kapne prvog u mjesecu.

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 29 nov 2024, 22:16

Pendulum je napisao/la:
29 nov 2024, 22:10
visokohz je napisao/la:
29 nov 2024, 22:09
Pendulum je napisao/la:
Katastrofa od utakmice.

Podrška Zekiću!

Tako smo tjerali Nardina,Bilbiju,Ramića...pa nas svaki put trpaju kada igraju sa nama i slave golove nažalost ko da nikada nisu igrali ni minute u Sarajevu...
Šta pričaš čovječe? Jesi li ti gledao njih dvojicu barem 15 minuta na bilo kojoj utakmici protiv bilo kojeg protivnika?

Njih dvojica HODATI ne znaju po terenu a kamoli da trče.
Samo kažem ništa loše nisam mislio pozzz :wave:

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 29 nov 2024, 22:18

NazorUso je napisao/la:
29 nov 2024, 22:03
Pendulum je napisao/la:
Katastrofa od utakmice.

Podrška Zekiću!

Nece bas veceras ali sa zadnjom tekme polusezone odlaze iz kluba. Njih dva i jos najmanje dva.
Pa nek se onda pitaju negdje drugo sto ne igraju, sto nemaju minutazu...
I Zekicu je pun qrac nahajpanih "najboljih igraca lige" alla Durakovic.
Vrhunac im Sarajevo i boli ih qrac. Dok dodje npr. Guliashvili, i grize ko pit bul jer hoce nesto da napravi i Bog ce mu dati da i napravi.
A Dura i alla Dure nek pricaju kako ih trener nije volio i nek igraju u Slobodi ili Slogi D. !!!
Da znaš da si me obradovao, ako je informacija tačna. :salut:

Slušam Zekića poslije utakmice - čovjek je realno sve objasnio i rekao onako kako jeste.

Malo mi je zasmetalo kad je rekao "zašto smo ovako bez energije odigrali - e to je pitanje za mene i za moj stručni štab" kao da mu je već pun kofer ove "avanture" zvane FK Sarajevo. Nadam se da griješim.

@visokohz

Brate, znam da nisi ništa loše mislio ali ako Duraković i Mehmedović poslije Sarajeva nađu Klub u kojem će UOPŠTE igrati - imaš od mene šta god ti srce poželi. A kamoli da igraju negdje kao što igraju Bilbija, Nardin pa eto, i mali Ramić. Živio! :bih:

TarpiTarpi
Kontakt:

Post Postao/la TarpiTarpi » 29 nov 2024, 22:21

Apsolutno Zekićeva izgubljena utakmica. Utakmicu započinje sa jednim napadačem koji je u stvari krilo i sa pretrpanim veznim redom, sa dva bezlična igrača, destruktivcem i jednim jedinim kreativcem koji je zavaljen i daleko od lopte. Na takve egzibicije od Zekića smo navikli i obično ispravi svoje greške u drugom poluvremenu, večeras je još više pogoršao situaciju na terenu. Na poluvremenu izvodi Đorđevića, jedinog kreativnog veznjaka od ove četvorice i tako na poluvremenu završava priču Sarajeva u derbiju. Ako je već Đorđević zbog povrede morao izaći, umjesto njega je mogao ući samo Mustafić, a Renan da uđe umjesto Lulića ili Pavičića. U 63. minuti uvodi Turkeša umjesto Beganovića i ništa ne dobija izmjenom jer smo dobili čovjeka više u napadu koji čeka loptu, a nema je od koga dobiti. U 72. minuti napokon uvodi kreativca, ali umjesto igrača kojeg nije smio vaditi. Izvodi Bubanju koji je sam davao čvrstinu veznom redu sa dvojicom bezličnih igrača. Tom izmjenom na vjetrometini ostavlja Mustafića koji je usput i dobro pokriven pa se Pavičić vraća po loptu gdje se ne snalazi najbolje (jer nije kreativac) i tako opet ne dobijamo ništa. Da bi svih 5 izmjena iskoristio na pogrešan način, Zekić uvodi pogubljenog Durakovića na beka i pogubljenog Mehmedovića, još jednog igrača koji će smetati u veznom redu i od kojeg Sarajevo neće imati koristi.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 29 nov 2024, 22:28

Jeb.em li ti majku usta Durakovicu kar.ino jedna idi vise iz kluba ne gadi mi klub za koji navijam.Kome ti vise vadis zivce sve ti yebem mrtvo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 29 nov 2024, 22:32

bvsic je napisao/la:
29 nov 2024, 21:36
boki86 je napisao/la:
29 nov 2024, 21:24
Kakav je to belaj bio u lozi
Kako sam skontao onaj covjek govori da je Zekicev, slikao ga neko sa zastavom. Govore mu ljudi da skloni zastavu i meni se ucinilo da je herceg-bosna zastava, ali objasnio covjek i pustili ga. Medjutim nas neki je pritrcao i poderao covjeku zastavu. Onda specijalci priletise i govore mu da skloni.
Zastava Hrvatske i pise Osijek-(nesto) Jug cini mi se.
Ja sam isto cuo da je bila zastava herceg bosne, valjda su i sake radile, pa reko da provjerim.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 29 nov 2024, 22:43

Svi mi znamo i vidimo da su Durakovic i Mehmedovic otpisani (nisu jedini) i da se samo ceka prelazni rok.
To vide i znaju i oni,pa kad je tako brate mili znas da nemaju volju za trening a kamoli da igraju i jos da ti okrenu utakmicu.
Cemu onda taj dvojac s klupe u tekmi sezone i kad ganjas,sta ces s njima bolan izganjati osim par cireva na zelucu.

Stari moj razimijem sve i moment nekog iznenadjenja ali nemas ti tako polivalentnu ekipu,jbg..

Moglo se i obrnuto uraditi,ostaviti to za drugo poluvrijeme ako prvo ne bude islo,a tesko da bi ovako lose odigrali da je sve bilo kao do sad.
Ovako si ubacio sve sto uglavnom valja u prvih 11 pa su izmjene izgledale tako kako jesu,i uz to nerezonske u smislu ko je izasao.

Podrska na max svakako,i jos jedna lekcija za dalje,
iz koje treba izvuci pouke,nadam se za bolje sutra svih nas.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 29 nov 2024, 22:56

Nadam se da ce im biti ocitana lekcija za ovu sramotu veceras.
Jedno je izgubiti, a drugo je izgubiti kao ckepi. "Izgubili" smo protiv Trnave na Kosevu, ali smo pokazali malo je reci muda.

Ima ih koji ne zasluzuju da nose dres i aBd ce se razici kroz koju sedmicu.
Stoper se mora dovesti, onog Benkovica kako znas i umijes Mirvicu.
Spic umjesto Renana, koji ce odma doci i zabiti 10-15 golova.
BEK pod hitno.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 29 nov 2024, 23:00

I kakvo je ono gubljenje sa loptama pa ode u aut bez razloga? Yebo majku pa oni su na mrvama spavali sinoc svi sem Rogica

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 nov 2024, 23:01

PeppermintSA je napisao/la:
29 nov 2024, 20:44
bordobijeli je napisao/la:
29 nov 2024, 20:33
Apsolutno zasluzena pobjeda zrinjskog u svim segmentima igre su bolji bili . Al mislim da prekid kod gola nije pravilno izveden . Meni najviše smeta što ne pokušavamo igrati i kad pobjedjujemo isto tako uglavnom preskakanje igre bez kreacije. Hladan tuš al idemo dalje ,volim te Sarajevo.
To ti je kvalitet zadnje linije u pasu i pokretljivost veznog reda. Izašli su ti visoko, a Čelik i Soldo nit smiju nit znaju igrati medju linije. Ostaje ti jedino da nabijaš.
Apsolutno i na sve to izgubili su gotovo svaki duel s Nardinom. Dok sa druge strane Barisic i Jakovljevic ko Rio Ferdinand i Vidic lagano sce i jedan duel dobili.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 29 nov 2024, 23:01

PeppermintSA je napisao/la:
29 nov 2024, 21:23
Mi nemamo šta tražiti sve dok ne iskesiramo jedno pola miliona za štopera reprezentativnog kalibra i za špica koji će biti u tri najbolja u ligi.
to je to!

misstianopenaldo
Kontakt:

Post Postao/la misstianopenaldo » 29 nov 2024, 23:02

Kako majkumu ni jedan sut u gol...
apsolutna podrska ZZ , al mi igraci nisu jasni. Lose skroz.
Ako iko iz kluba cita, molim vas ne dovodite malene igrace.
Naravno da veceras ne osvajamo visoke lopte kad ih evo godinama vec ne osvajamo, kad imamo igrace sa zeljom da porastu. Al i dalje nabijat loptu i pokusavat istu stvar e to je za izucavanja

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 nov 2024, 23:06

mma_hz je napisao/la:
29 nov 2024, 22:15
Zekicev poraz cisto.Opet je nesto pokusavao sa Djordjevicem i Lulicem po krilima.Kasnije umjesto da izbaci Pavicica koji je odigrao katastrofalno on izbacuje Djordjevica.Uzasna postavka igre i bas lose izmjene Zekica
Gulisa veceras katastrofalan kao i ostatak ekipe.Nardin nosio sva 3 stopera na ledjima bez problema.Uzas uzas uzas.
Nemam nijednog igraza za pohvalii sem Rogica donekle.
Realno je trebalo biti 0:3 najmanje.
Djordevic je sam tražio izmjenu izasao je šepajući na poluvremenu.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 29 nov 2024, 23:09

TarpiTarpi je napisao/la:
29 nov 2024, 22:21
Apsolutno Zekićeva izgubljena utakmica. Utakmicu započinje sa jednim napadačem koji je u stvari krilo i sa pretrpanim veznim redom, sa dva bezlična igrača, destruktivcem i jednim jedinim kreativcem koji je zavaljen i daleko od lopte. Na takve egzibicije od Zekića smo navikli i obično ispravi svoje greške u drugom poluvremenu, večeras je još više pogoršao situaciju na terenu. Na poluvremenu izvodi Đorđevića, jedinog kreativnog veznjaka od ove četvorice i tako na poluvremenu završava priču Sarajeva u derbiju. Ako je već Đorđević zbog povrede morao izaći, umjesto njega je mogao ući samo Mustafić, a Renan da uđe umjesto Lulića ili Pavičića. U 63. minuti uvodi Turkeša umjesto Beganovića i ništa ne dobija izmjenom jer smo dobili čovjeka više u napadu koji čeka loptu, a nema je od koga dobiti. U 72. minuti napokon uvodi kreativca, ali umjesto igrača kojeg nije smio vaditi. Izvodi Bubanju koji je sam davao čvrstinu veznom redu sa dvojicom bezličnih igrača. Tom izmjenom na vjetrometini ostavlja Mustafića koji je usput i dobro pokriven pa se Pavičić vraća po loptu gdje se ne snalazi najbolje (jer nije kreativac) i tako opet ne dobijamo ništa. Da bi svih 5 izmjena iskoristio na pogrešan način, Zekić uvodi pogubljenog Durakovića na beka i pogubljenog Mehmedovića, još jednog igrača koji će smetati u veznom redu i od kojeg Sarajevo neće imati koristi.
Dodao bi tu još Keremeha na beku koji nikad ništa na toj poziciji nije uradio a automtski si ga izgubio kao neku opciju prema naprijed.
Apsolutno sve večeras je bilo pogrešno.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 29 nov 2024, 23:19

misstianopenaldo je napisao/la:
29 nov 2024, 23:02
Kako majkumu ni jedan sut u gol...
apsolutna podrska ZZ , al mi igraci nisu jasni. Lose skroz.
Ako iko iz kluba cita, molim vas ne dovodite malene igrace.
Naravno da veceras ne osvajamo visoke lopte kad ih evo godinama vec ne osvajamo, kad imamo igrace sa zeljom da porastu. Al i dalje nabijat loptu i pokusavat istu stvar e to je za izucavanja
Preskakanje sredine i nabijanje lopte u prazno je rezultat vise faktora.
Umor, dobar presing protivnika, nedostatak kreativnosti, bezmuda odbrana, lose pozicioniranje i manjak kretnje bez lopte.

Mi smo to u svakoj utakmici dobro radili, osim kada smo igrali sa dodatnim igracem u vezi, a to je protiv svinjskog, borca i kmelje. Zasto se to i dalje forsira i ne uci na greskama, to samo Zekic zna.

Danas su svi bili losi i svi su krivi za ovaj poraz, neka ih je stid jos jedne propustene sezone nizasta. Sramota sta su nam priredili, ovdje nikakvog izgovora ni branjenja ne smije biti.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 nov 2024, 23:20

TarpiTarpi je napisao/la:
29 nov 2024, 22:21
Realno igrači su isto bili užasni, duel igra ,druga lopta sve su pogubili,kontrola lopte nikakva itd itd . Taktika jest bitna al kad gubis svaku duel u skok i na zemlji onda teško da ima neka taktika koja to moze popraviti.Nardin se igrao s Soldom i Čelikom isto s djecom ,baš su nas izdominirali u svemu.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 nov 2024, 23:40

Renan totalno nezainteresovano.Takodjer je trebao uvesti Djuricka umjesto Solde jer ga je Nardin nosao na ledjima ko bebu.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, keli, rimljanin90, ŠTA_JE i 81 gost.