FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Generalno ne znam otkud prica da je ovo bila neka utakmica za titulu? Mi smo svakako tek treci favoriti, imamo 2 boda vise od Zelje jbt, koja titula?
Za razliku od proslih sezona, uzimamo manje utakmice i to je bitno. Dok ti bodove ne skidaju GOSK, Sloga i ta sirotinja, nije problem s vremena na vrijeme izgubit od Borca i Zrinjskog. Derbi sa Zeljom je svakako utakmica za sebe. Znaci sad samo treba vratit pobjednicki mentalitet i uci protiv Zrinjskog sa zeljom da ih se natrpa, pa ce i to procepit. Sinoc su se igraci USRALI. Svi se na prvi dodir rjesavaju lopte, niko ne pokusava stat i smirit, more pogresnih pasova. Znaci cisto do igraca, nije ova formacija nocas prvi put vidjena.
Za razliku od proslih sezona, uzimamo manje utakmice i to je bitno. Dok ti bodove ne skidaju GOSK, Sloga i ta sirotinja, nije problem s vremena na vrijeme izgubit od Borca i Zrinjskog. Derbi sa Zeljom je svakako utakmica za sebe. Znaci sad samo treba vratit pobjednicki mentalitet i uci protiv Zrinjskog sa zeljom da ih se natrpa, pa ce i to procepit. Sinoc su se igraci USRALI. Svi se na prvi dodir rjesavaju lopte, niko ne pokusava stat i smirit, more pogresnih pasova. Znaci cisto do igraca, nije ova formacija nocas prvi put vidjena.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Normalno da si izgubio stipu te price.Od koga to Zrinjski moze kiksati?Mogu od nas i Borca a evo ne mogu ni od nas.Sve ostalo ce dobiti bez puno znoja.Ti si kiksao u Sirokom sto oni nece,kiksat ces na Grbavici sto oni nisu,kiksat ces u Vrapcicima,kiksat ces mozda u Posusju itd itd.
Ponavaljam titulu nisi izgubio sinoc nego protiv Posusja i Sirokog.Sinoc ti je samo bila prilika da uhvatis slamku spasa i ostanes u nekoj igri,vise nisi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma kakav kraj sta vam je ljudi. Pa zrinjski borac igraju za 7 dana 1 ili x zivotom.
Borac na Kosevu se mora oducit od fudbala kao sto su ovi nas sinoc. Pojacati se preko zime i jako nastaviti.
Borac na Kosevu se mora oducit od fudbala kao sto su ovi nas sinoc. Pojacati se preko zime i jako nastaviti.
-
- Kontakt:
Pa dobro i sta sad ne treba igrati više ?? Izgubili borbu al mora se dalje, pokušati malo više igrati pas igru kreativnije biti . e to po tebi nema šanse za titulu onda možemo rasterećenije igrati možda to nešto ba kraju i donese.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 nov 2024, 11:43Normalno da si izgubio stipu te price.Od koga to Zrinjski moze kiksati?Mogu od nas i Borca a evo ne mogu ni od nas.Sve ostalo ce dobiti bez puno znoja.Ti si kiksao u Sirokom sto oni nece,kiksat ces na Grbavici sto oni nisu,kiksat ces u Vrapcicima,kiksat ces mozda u Posusju itd itd.
Ponavaljam titulu nisi izgubio sinoc nego protiv Posusja i Sirokog.Sinoc ti je samo bila prilika da uhvatis slamku spasa i ostanes u nekoj igri,vise nisi
Nemamo ekipu mentalno dovoljno jaku da iznese ovaj pritisak igre za titulu. Samo smo sebi nametnuli veliko breme bitnosti ove utakmice, i vecina igraca to nije mogla iznijeti. Uz sve to, i formacija je bilo par gresaka, sto je i vise nego dovoljno da ekipa kakva je Zrinjski sve to iskoristi. Jednostavno je odgovoriti sto sinoc nismo bili u elementu. Jednostavno, a ujedno i otrjeznjavajuce.
I nikako nije istina da imamo losu ekopu i los SS. Cak sta vise. Jako fino i sa sirinom u rosteru, koja se treba nadograditi tako sto ce se zahvaliti 4-5 igraca koji te drze u prosjecnosti. I na njihovo mjesto dovesti 2-3 nova +akademce, koji ce ti dati novi impuls i kvalitetniju sirinu.
Pored igrackih kvaliteta, gledati pod OBAVEZNO i mentalnu snagu pojedinaca koji ce ubuduce dolaziti kod nas.
I nikako nije istina da imamo losu ekopu i los SS. Cak sta vise. Jako fino i sa sirinom u rosteru, koja se treba nadograditi tako sto ce se zahvaliti 4-5 igraca koji te drze u prosjecnosti. I na njihovo mjesto dovesti 2-3 nova +akademce, koji ce ti dati novi impuls i kvalitetniju sirinu.
Pored igrackih kvaliteta, gledati pod OBAVEZNO i mentalnu snagu pojedinaca koji ce ubuduce dolaziti kod nas.
- FKS -
-
- Kontakt:
Ko je to rekaobordobijeli je napisao/la: ↑30 nov 2024, 12:03Pa dobro i sta sad ne treba igrati više ?? Izgubili borbu al mora se dalje, pokušati malo više igrati pas igru kreativnije biti . e to po tebi nema šanse za titulu onda možemo rasterećenije igrati možda to nešto ba kraju i donese.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 nov 2024, 11:43Normalno da si izgubio stipu te price.Od koga to Zrinjski moze kiksati?Mogu od nas i Borca a evo ne mogu ni od nas.Sve ostalo ce dobiti bez puno znoja.Ti si kiksao u Sirokom sto oni nece,kiksat ces na Grbavici sto oni nisu,kiksat ces u Vrapcicima,kiksat ces mozda u Posusju itd itd.
U prethodnom postu sam napisao kako treba dalje i sta trebamo.Bit ce ovo zanimljivo proljece ako nista za taj utjesni kup.Vise me zanima kako ce ekipa izgledati na proljece pevenstveno odbrana
Samo ne volim onu bosnjinu laznu nadu i nekakve racunice a svi znamo da od toga nema nista sto se i sinoc vidjelo jer nismo dovoljno dobri i pomirit se s tim.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- napoleon72
- Kontakt:
Ma nikad pod hajpom nismo odigrali kako treba vala. Haj osim derbija kojih je fkt bilo i dobrih i losih, samo Levskog smo ubili ovako navareni i nabrijani. Ovo ostalo... Zrinjski sinoc, Zrinjski onda 16/17 kad je Saric penal promasio, Sloboda u kupu 0:3, Listica prosle sezone na Kosevu, Borac u kupu kad smo prekinuli... nabrijemo se, hajpamo danima, dodju ljudi i ohlade nas.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Pa djurickovic je trebao da cuva Nardina sinoc a ne puž Soldo. Niko ne spominje otkaz Zekicu ali neka se uozbilji sa formacijom i sa mentalitetom igraca. Sinoc nikakve ni zelje ni volje za pobjedom. Da smo uzeli bili bi bod iza njih. Ovako jos jedna sezona koje ode u 3 lijepe
- ErosViverosViv
- Kontakt:
da je regularno pa i 15 bodova ne bi bilo nedostizno, ali u ovoj ligi i u ovom stanju, izgubljeno ti je prvenstvo. Za koji dan te i borac prestize koji, ne smijemo zaboraviti, svake sedmice igra grupu konferencije. Koji je tvoj plan za prestici zrinjski i borac, s tim da ces trecu utakmicu jos igrati u mostaru?
-
- Kontakt:
Ok .izgubili titulu hajde da popravimo igru pa vidjet ćemo gdje će nas to odvesti . Mi i u pobjedama nemamo neku specijalnu igru posebno se to odnosi na pas igru na sredini terena na kreaciju.
Pa sta rekao je covjek kako jeste nismo dobri bili probao je sve nije islo i to je to, dok se pobjeđivalo nije se ni spomenula formacija cim se izgubi sve je promasaj.EastMadness je napisao/la: ↑30 nov 2024, 12:10Pa djurickovic je trebao da cuva Nardina sinoc a ne puž Soldo. Niko ne spominje otkaz Zekicu ali neka se uozbilji sa formacijom i sa mentalitetom igraca. Sinoc nikakve ni zelje ni volje za pobjedom. Da smo uzeli bili bi bod iza njih. Ovako jos jedna sezona koje ode u 3 lijepe
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ja ne mogu tek tako preci preko toga. Ti ako mozes tebi svaka cast.bordobijeli je napisao/la: ↑30 nov 2024, 12:29Ok .izgubili titulu hajde da popravimo igru pa vidjet ćemo gdje će nas to odvesti . Mi i u pobjedama nemamo neku specijalnu igru posebno se to odnosi na pas igru na sredini terena na kreaciju.
Mi godinama to nesto popravljamo, a drugi uzimaju titule i dominiraju u evropi. Evo cetvrta sezona kako na zimsku pauzu ulazimo sa treceg ili cetvrtog mjesta, jbt ko posusje.
Kako se aktiviraju usrini ratnici to je cudo ! Izgubis 1 tekmu od 15, odma skidaj Zekica, ta ce on, eksperimemtise, daj usru on nas moue dici...
Usro se nudio Slobodi, aza ga odyebao, ali pitar bi da usro u 2024. vodi Sarajevo iako nije ni za Radnika iz Hadzica.
Usro se nudio Slobodi, aza ga odyebao, ali pitar bi da usro u 2024. vodi Sarajevo iako nije ni za Radnika iz Hadzica.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Jesi naporan likNazorUso je napisao/la: ↑30 nov 2024, 12:46Kako se aktiviraju usrini ratnici to je cudo ! Izgubis 1 tekmu od 15, odma skidaj Zekica, ta ce on, eksperimemtise, daj usru on nas moue dici...
Idi čestitaj gazdarici slino mala
-
- Kontakt:
Pa sta predlažes ?ErosViverosViv je napisao/la: ↑30 nov 2024, 12:35Ja ne mogu tek tako preci preko toga. Ti ako mozes tebi svaka cast.bordobijeli je napisao/la: ↑30 nov 2024, 12:29Ok .izgubili titulu hajde da popravimo igru pa vidjet ćemo gdje će nas to odvesti . Mi i u pobjedama nemamo neku specijalnu igru posebno se to odnosi na pas igru na sredini terena na kreaciju.
Mi godinama to nesto popravljamo, a drugi uzimaju titule i dominiraju u evropi. Evo cetvrta sezona kako na zimsku pauzu ulazimo sa treceg ili cetvrtog mjesta, jbt ko posusje.
Možda da odustanemo od ove sezone .
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Sankcije i poneki sut na gol protiv glavnog konkurenta za titulu.bordobijeli je napisao/la: ↑30 nov 2024, 12:55Pa sta predlažes ?ErosViverosViv je napisao/la: ↑30 nov 2024, 12:35Ja ne mogu tek tako preci preko toga. Ti ako mozes tebi svaka cast.bordobijeli je napisao/la: ↑30 nov 2024, 12:29Ok .izgubili titulu hajde da popravimo igru pa vidjet ćemo gdje će nas to odvesti . Mi i u pobjedama nemamo neku specijalnu igru posebno se to odnosi na pas igru na sredini terena na kreaciju.
Možda da odustanemo od ove sezone .
-
- Kontakt:
nesto mi je naumpalo jutros.
Nemam nikakva saznanja niti zelim da bacam bombe...
ali da nako losa partija nema veze sa prinovom, da se nije pretjeralo u slavlju...
jer meni stvarno ne ide u glavu da su svi onako bili losi
Nemam nikakva saznanja niti zelim da bacam bombe...
ali da nako losa partija nema veze sa prinovom, da se nije pretjeralo u slavlju...
jer meni stvarno ne ide u glavu da su svi onako bili losi
Imaš još jednu sa Zrinjskim, imaju oni još 2 sa Borcem, ima Velež. Još opcija mnogo ima, sumnjam da onako loše možemo opet odigrati.ErosViverosViv je napisao/la: ↑30 nov 2024, 12:24da je regularno pa i 15 bodova ne bi bilo nedostizno, ali u ovoj ligi i u ovom stanju, izgubljeno ti je prvenstvo. Za koji dan te i borac prestize koji, ne smijemo zaboraviti, svake sedmice igra grupu konferencije. Koji je tvoj plan za prestici zrinjski i borac, s tim da ces trecu utakmicu jos igrati u mostaru?
Sada se ekipa treba fino skupiti i pobijediti na ova dva izuzetno nezgodna gostovanja. Posebno u Bijeljini gdje ce teren biti katastrofa. Jos ako bude kise...
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐