Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa koga bi ti radije gledao
Koji je to princip po kojem smatraš da ti YouTube usluga pripada besplatno?akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 nov 2024, 12:13eto natjerase me reklame na yt da uzmem premium, doduse samo cu ovaj besplatan mjesec, poslije necu iz principa![]()
mada ruku na srce kul su i ostale beneficije s premiumom osim blokade reklama, yt music dodje kao spotify
na tv iritira u zadnje vrijeme, na kompu i telefonu se i mogu blokirati bez premium
Vrati lajkove,ugasi reklameadmin je napisao/la: ↑30 nov 2024, 12:36Koji je to princip po kojem smatraš da ti YouTube usluga pripada besplatno?akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 nov 2024, 12:13eto natjerase me reklame na yt da uzmem premium, doduse samo cu ovaj besplatan mjesec, poslije necu iz principa![]()
mada ruku na srce kul su i ostale beneficije s premiumom osim blokade reklama, yt music dodje kao spotify
na tv iritira u zadnje vrijeme, na kompu i telefonu se i mogu blokirati bez premium
pa nije bas besplatno, svakim ulaskom na neki njihov video imaju zaradu od mene, makar i 0.01 centadmin je napisao/la: ↑30 nov 2024, 12:36Koji je to princip po kojem smatraš da ti YouTube usluga pripada besplatno?akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 nov 2024, 12:13eto natjerase me reklame na yt da uzmem premium, doduse samo cu ovaj besplatan mjesec, poslije necu iz principa![]()
Jesul došli to džaba odradit il za pare?
Po principu kokuzlukaadmin je napisao/la: ↑30 nov 2024, 12:36Koji je to princip po kojem smatraš da ti YouTube usluga pripada besplatno?akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 nov 2024, 12:13eto natjerase me reklame na yt da uzmem premium, doduse samo cu ovaj besplatan mjesec, poslije necu iz principa![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 19 gostiju.