I ja kažem isto, ne pomisli da ti se rugamaj ako ko uspije uhvatit sljedeci put nek postavi ovdje mrsko mi cekat na bhtu da se ponovo zavrti
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
[youtube][/youtube][/quote]
Spica za Finale...
Spica za Finale...
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Spica za Finale...MU'MIN T.M. je napisao/la:[youtube][/youtube]
Au brate sav sam se najezio ,srce mi ko Trebevic kad vidim ovo ,pa ovo mogu samo Manijaci jos jedan dokaz da smo najbolji i najbrojniji.Jedva cekam finale sa celikom pa da sve ponovimo ali jos bolje.ZELJO SAMPION
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Au brate sav sam se najezio ,srce mi ko Trebevic kad vidim ovo ,pa ovo mogu samo Manijaci jos jedan dokaz da smo najbolji i najbrojniji.Jedva cekam finale sa celikom pa da sve ponovimo ali jos bolje.ZELJO SAMPIONBLU SKY je napisao/la:Spica za Finale...MU'MIN T.M. je napisao/la:[youtube][/youtube]
You'ar never walk alone! BOSANSKA VERZIJA. (izvinjavam se zbog eng.pravopisa)
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
- ultra_CImanija
ma pravom navijacu pogotovo zeljinom ne treba nikakva najava i poziv za tekmu, to se prosle godine vidjelo, nazalost ima puno onih koji dolaze samo na finale kupa ili neki drugi bitan mec za nas ostale zeljo je vise od kluba to historija nasa govori najbolje i zeljo je opstao i postoji zahvaljuci navijacima pa tako ne sumnjam da ce biti pun stadion ko sibica protiv smogovaca iz zenice
, a sto se prvenstva tice treba doci protiv "uskog" cisto da im se nahebemo mame onom golmanu idiotu on besliju da gura...
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Upravo.Nebrinem se ja ni za Zelju ni za nas.Golman je iskljucen prekjuce pa garant nece igratiultra_CImanija je napisao/la:ma pravom navijacu pogotovo zeljinom ne treba nikakva najava i poziv za tekmu, to se prosle godine vidjelo, nazalost ima puno onih koji dolaze samo na finale kupa ili neki drugi bitan mec za nas ostale zeljo je vise od kluba to historija nasa govori najbolje i zeljo je opstao i postoji zahvaljuci navijacima pa tako ne sumnjam da ce biti pun stadion ko sibica protiv smogovaca iz zenice, a sto se prvenstva tice treba doci protiv "uskog" cisto da im se nahebemo mame onom golmanu idiotu on besliju da gura...
svoj ti pos'o !
kartoni iz kupa ne vaze za ligu
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Kolko se ja sjecam uvijek su vazili jel to neko noo pravilo ili sta1921 je napisao/la:kartoni iz kupa ne vaze za ligu
svoj ti pos'o !
Crveni važe, žuti ne. Znači, ne možeš skupiti 5 žutih, kombinirajući ih iz kupa i prvenstva, pa ne igrati, ali ako dobiješ crveni u kupu onda ne igraš u prvenstvu.
Ako me sjećanje ne vara poslednje dvije tekme sa Sarajevom kući nismo dobili,prošle sezone su nas dobili 1-o i nismo uzeli jesenju titulu,predprošle je bilo 0-0 ako me sjećanje dobro služi (Puzi pogodio prečku).
U jesenjem dijelu sezone svi znamo šta je bilo i kako su naši momci prošli u Sarajevu,ajmo da im vratimo na jedan kulturan način a to je smo pjesma čitavog stadiona i zato sutra čim krene bilo koja pjesma protiv Sarajeva,muslimana i ostalo da svi pjevamo bez obzira na kojoj se tribini nalazili.
Lešinari će znati kako to treba odraditi,samo ih treba pratiti.
Ovo je jedan od postova sa onog anam foruma... inače im se golman zove Asmir Avdukić...
Sorry za off, morao sam...
U jesenjem dijelu sezone svi znamo šta je bilo i kako su naši momci prošli u Sarajevu,ajmo da im vratimo na jedan kulturan način a to je smo pjesma čitavog stadiona i zato sutra čim krene bilo koja pjesma protiv Sarajeva,muslimana i ostalo da svi pjevamo bez obzira na kojoj se tribini nalazili.
Ovo je jedan od postova sa onog anam foruma... inače im se golman zove Asmir Avdukić...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Kompleksi su neizljecivi slobodno dodji na nas forum malo na dijagnozuHawking je napisao/la:Ako me sjećanje ne vara poslednje dvije tekme sa Sarajevom kući nismo dobili,prošle sezone su nas dobili 1-o i nismo uzeli jesenju titulu,predprošle je bilo 0-0 ako me sjećanje dobro služi (Puzi pogodio prečku).
Melburnski Lesinar
ako im je ovo kultura sta je onda nekultura...Hawking je napisao/la:Ako me sjećanje ne vara poslednje dvije tekme sa Sarajevom kući nismo dobili,prošle sezone su nas dobili 1-o i nismo uzeli jesenju titulu,predprošle je bilo 0-0 ako me sjećanje dobro služi (Puzi pogodio prečku).
jbg tako ti je kad je pola banja luke naseljeno poslije rata... sve seljadija
samo mi zao grada i pravih banjalucana
treba nam jos igraca iz BiH
A kako su to prosli njihovi momci 
Ma oduzeli im onaj transparent s argentincima ako se dobro sjećam... bezvezeDeriguz je napisao/la:A kako su to prosli njihovi momci
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Cuj na jedan kulturan nacin pjevati protiv Sarajeva, muslimana i ostaloHawking je napisao/la:Ako me sjećanje ne vara poslednje dvije tekme sa Sarajevom kući nismo dobili,prošle sezone su nas dobili 1-o i nismo uzeli jesenju titulu,predprošle je bilo 0-0 ako me sjećanje dobro služi (Puzi pogodio prečku).
a šta se imamo cuditi njima, znamo o kakvim primatima se radi.
- AmanijakzO
- Kontakt:
FK Željezničar Sarajevo:
Golman Pozicij(a)e:
Golman: Ibrahim Šehić (Elvis Karić, Adnan Gušo)
Odbrana Pozicij(a)e:
Lijevo krilo: Mirko Radovanović (Srđan Stanić)
Centar Odbrana: Elvis Mešić, Jadranko Bogićević (Velibor Vasilić)
Desno krilo: Goran Marković (Benjamin Čolić, Patrick Gerhardt Nyema, Elvir Čolić, Srđan Stanić)
Vezni Red Pozicij(a)e:
Defanzivni Vezni Red: Muamer Svraka, Milan Ćulum (Srđan Savić, Goran Perak, Srđan Stanić, Perica Stanceski, Nermin Jamak)
Lijevo Krilo: Edin Višća (Nermin Jamak, Goran Perak, Perica Stanceski, Srđan Stanić)
Desno Krilo: Mirsad Bešlija (Elvir Čolić, Srđan Stanić, Goran Perak, Nermin Jamak)
Ofanzivni Vezni Red: Zajko Zeba (Srđan Stanić)
Napad Pozicij(a)e:
Centar Napadač(e): Lazar Popović (Bajro Spahić, Aleksandar Nikolić, Omar Baljić, Srđan Stanić, Elvir Čolić)
Golman Pozicij(a)e:
Golman: Ibrahim Šehić (Elvis Karić, Adnan Gušo)
Odbrana Pozicij(a)e:
Lijevo krilo: Mirko Radovanović (Srđan Stanić)
Centar Odbrana: Elvis Mešić, Jadranko Bogićević (Velibor Vasilić)
Desno krilo: Goran Marković (Benjamin Čolić, Patrick Gerhardt Nyema, Elvir Čolić, Srđan Stanić)
Vezni Red Pozicij(a)e:
Defanzivni Vezni Red: Muamer Svraka, Milan Ćulum (Srđan Savić, Goran Perak, Srđan Stanić, Perica Stanceski, Nermin Jamak)
Lijevo Krilo: Edin Višća (Nermin Jamak, Goran Perak, Perica Stanceski, Srđan Stanić)
Desno Krilo: Mirsad Bešlija (Elvir Čolić, Srđan Stanić, Goran Perak, Nermin Jamak)
Ofanzivni Vezni Red: Zajko Zeba (Srđan Stanić)
Napad Pozicij(a)e:
Centar Napadač(e): Lazar Popović (Bajro Spahić, Aleksandar Nikolić, Omar Baljić, Srđan Stanić, Elvir Čolić)
Zadnja izmjena: AmanijakzO, dana/u 08 apr 2011, 15:52, ukupno mijenjano 5 puta.
Može li mi neko objasniti zašto Višća ulazi sa klupe,ako znamo vrlo dobro njegove kvalitete.Jeli to nešto pametuje Osim ili je do momka.
Znaš li šta je Džoker sa klupe?' ili svježina?' kad se ekipe (obje) istroše na terenu, onda se u igru ubaci svjež i brz igrac, koji može napraviti pometnju...to se ubacuje pola sata ili 20 minuta prije kraja.deset je napisao/la:Može li mi neko objasniti zašto Višća ulazi sa klupe,ako znamo vrlo dobro njegove kvalitete.Jeli to nešto pametuje Osim ili je do momka.
PAROLUHawking je napisao/la:Ma oduzeli im onaj transparent s argentincima ako se dobro sjećam... bezvezeDeriguz je napisao/la:A kako su to prosli njihovi momci
G R B A V I C A 2
ne sjecas se dobro i ne lupaj.nisu oduzeli transparent.tad se vidjelo kako se brani obična poruka ispisana na nekom platnu,a ne ko neki koji trguju transparentimaHawking je napisao/la:Ma oduzeli im onaj transparent s argentincima ako se dobro sjećam... bezvezeDeriguz je napisao/la:A kako su to prosli njihovi momci
izvinjavam se za off,nastavite pisati o željezničaru...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.