Oni svi imaju dvojnoLavcina je napisao/la: ↑30 nov 2024, 17:08Kako moze ako nema BiH državljanstvo?Nirton je napisao/la: ↑30 nov 2024, 17:05Topic im igra kao U21 igrač cijelu sezonu.Pitaristok je napisao/la: ↑30 nov 2024, 16:58Ispravite me ako grijesim, ali oni sinoc nisu imali u21, osim ako ovog iz zagreba nisu izganjali da bude "kao" bih igrac.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Sve potpisujem, za ove debile nas ne bi trebalo biti briga.GalileoGalilei je napisao/la: ↑30 nov 2024, 13:49To su sve jadovi najveći koji postoje, hinjare one koje čekaju prvi poraz da serru. Naravno da niko nije nedodirljiv, ali toliko pametovati čovjeku koji te je doveo na ovu poziciju, koji je zaveo red i dobru atmosferu, gdje smo dosad odigrali jako dobro. Upisao prvi poraz i sad ide neko napadanje? Mrš u picke materine dosadne, nabijem ovog Lucasa i ostale botove.
Da je fulio s formacijom, itekako. Jučer ništa nije išlo po planu i što Zekić reče, niko nije bio dobar osim Rogića. Desi se, desi se i Cityju, pa bože moj. Nastaviti rasti, unijeti svježu krv sad u ovom prijelaznom roku i nastaviti graditi ekipu. Zekić je udario dobre temelje, sad je do nas da pružimo podršku i nastavimo. Ukoliko potrošimo i Zekića, mi smo najveći idioti na svijetu i treba prestati ozbiljno pratiti dalji rad.
Zrinjski je ozbiljna ekipa, a ozbiljni su zato što su napravili kontinuitet unazad 10 godina, a mi tu kaskamo jer non stop mijenjamo i gubimo se. Dalje, ljudi svake godine osvajaju trofej, znači imaju pobjednički mentalitet. Igrali Evropu, dobili Alkmara, nosili se s Aston Villom i tu su prikupili dodatnog iskustva. Imaju glavu i rep, ne srljaju, imaju automatizme i uigranost, školovane igrače, spoj mladosti i iskustva. Ovo je rezultat toga svega, zato i dobijaju i kad ne ide i kad im nije dan, a isto tako nemaju straha ni od koga.
Sinoć su sve pokupili, duge lopte, dubinske lopte, bili rastrčaniji i bolje se kretali, tako da je u svakom momentu izgledalo da imaju igrača više. Jači su i konstantniji i to je sve.
Durakovića i Mehmedovića se odmah riješiti. Kyeremeh je očajan i muka mi je od njegove nekonstantnosti. Renan i Turkeš ogromna nula. Soldo se gubio, kao i Čelik. Beganović užas. Najgori mi je bio Pavićić, nije ni trčao, ni pratio u odbrani, kasnio s dodavanjima itd.
Idemo dalje, podrška svima.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Ja ne znam otkuda uopste priča o Zekicu . Čovjek ima podršku 99% navijača Sarajeva . Mene više može brinuti da on sam digne ruke od svega , sigurno nije zadovoljan 3 mjestom i ako vidi da ne može više da kaže odlazim . Apsolutno sam uvjeren da ni UO ni navijači ne žele odlazak Zekica. Mislim da uopste nema potreba o tome pricati i raspravljati.
Sve si napisao tačno u slovo.PeppermintSA je napisao/la: ↑30 nov 2024, 16:17Mnogo zlonamjernih komentara, Husrefovih botova i neobjektivnih kvazianaliza. Hajde da stvari raščlanimo na paramparčad i steknemo neku objektivnu sliku stanja.
1. Izgubili smo svaki uticaj u savezu i za to smo krivi isključivo mi kao klub. Nekada smo imali upliv, da ne kažem i moć. Možda mlađi ne pamte, ali smo imali i mi svoje sudije - kako prije rata, tako i od nezavisnosti. I to nije ništa čudno. Ako želiš da praviš rezultate, ma u kojoj ligi, moraš biti jak u savezu. U Španiji je Real zaštićen kao polarni medvjed. U Engleskoj, najčistijoj ligi na svijetu, Junajted sa Sir Alexom je bio zaštićen. U Njemačkoj je Bajern zaštićen, a u Italiji je Juventus preko deset godina bio zaštićen. Odnos saveza prema nama boli, ali isključivi krivci smo mi. Digli smo ruke od njega još u Sabrininom mandatu, zamajavali se idejom da je fudbal po defaultu čist i doveli smo se do ovoga. Srećom, napokon nam je došlo iz dupeta u glavu i pokrenuli smo borbu za FSKS. To je prvi korak. Putokaz je upravo Zrinjski. Rijetko kad se prave lakrdije u njegovu korist, on manje više pobjeđuje zasluženo, ali onih 2-5%, kad malčice zaškripi, kad su igrači malčice indisponirani, kad je protivnik malčice razmahan, mahne se neki ofsajd, sviraju se 3-4 nepostojeća sitna faula, navuče se neki penal koji ne mora da se svira.
2. Pune 4 godine lutamo. Promijenili smo igrača i igrača, trenera i trenera smo potrošili. Došli smo u situaciju da je biti u klubu godinu i po jestjednako biti starosjedilac. NEMOGUĆE je praviti rezultate na taj način. Ekipa se mora postepeno i sistematski graditi nekoliko sezona. Ona naša posljednja šampionska generacija je tako stvarana. Ništa mi nemamo od toga što ćemo svakog ljeta promijeniti po 10 igrača. Ne histerisati zbog -7, na zimu se pojačati na pozicijama koje nam škripe, dočekati kraj sezone i ne histerisati ako ne uzmemo trofej. Ponovo se pojačati tamo gdje nam škripi, a riješiti se viškova i krenuti na titulu s istim trenerom.
3. Ni ne pomišljati o smjeni ZZ. Mi smo promijenili neukusan broj trenera u posljednjih nekoliko godina. Spominje se prošla sezona i neuspjeh. Pa kako ćeš pobogu napraviti uspjeh? Smjenjuje se Feđa u po prethodne sezone, dolazi Mirza zbog čega se pokreće bojkot navijača, Mirza ostaje i obavlja pripreme, nakon dvije utakmice u Evropi se smjenjuje, preuzima Dogan kao v.d. rješenje. Počinje putujući cirkus 15 dana, potraga za trenerom, dolazi Rožman. U svemu tome, doveden Viveros kao pojačanje, lik bježi nakon 10 dana. Dolazi Peneranda s pivskim stomakom kao pojačanje, vraćaj ga u zivot. Odlazi ti najbolji igrač iz prethodne sezone Dal, a dolaze ti Hasić, Djurickovic i onaj iz Radomlja u nekakvom petom kolu. Klasični raspad sistema zamaskiran velikom potrošnjom, gdje se ne zna ko pije a ko plaća. Onda kreće epopeja, Gulli se salje na posudbu da bi Peneranda bio guran, afera Ziljkic, suspenzija Ibričića, ostaje li Rozman ili ne ostaje. Isto sapunica. Sad smo napokon doveli ozbiljnog trenera na vakat, odradili pripreme - PUSTITI GA DA RADI DVIJE GODINE PA KUD PUKLO.
4. Struka mora dovoditi igrače. U zadnje cetiri godine su igrace dovodili Mirvah i Ajla, uz Kepciju i onu splitsku menadzersku agenciju koja nam je **** znanje. ZZ nam je preporucio glavnog skauta. Taj skaut nam je doveo Jovića i Đorđevića, koji su docekani na noz jer nisu bombasticna imena, no pokazaše se kao najveća ovosezonska pojačanja. Pustiti struku da radi, bez talova, uplitanja, “šminkerskih pojačanja”. Polako graditi tim. Fula će biti, fula i Chelsea. Zato treba nekoliko godina da se iskristališe tim. Ovdje pojedinci drkaju na Jakira (**** vas on), a zaboravljaju da isti ovaj Zrinjski nije izasao u Evropu s njim prve sezone. Treba vremena. Mora se igracka krizaljka posloziti, mora se trenerova vizija implementovati, mora se ekipa uigrati, mora doći do automatizacije.
5. Prestati s pljuvanjem. Mi smo sebi najveci dusmani. Koja dva kluba u regionu imaju navijace koji najvise seru? Mi i Hajduk, i zato su oba kluba tu gdje jesu. Meljo bi ispao iz lige da nema navijace mitomane koji i od sranja naprave kolač. Zašto 80% našeg otpada zavrsi u Zrinjskom i tamo proigra? Pa ovaj isti Mulahusejnovic je bio kod nas. Bilbija je bio kod nas. Amer Bekic je bio kod nas. Lasta je bio kod nas. Mali Ramić je bio kod nas. Jukic je bio kod nas. Kadusic je bio kod nas. Svi su tjerani i ismijavani, dok su tamo uzimali titule. Zadnja linija im je je nepromijenjena 5-6 godina, mi našu mijenjamo svake polusezone. Dakle, GRADITI I TRPITI I IMATI KONTINUITET.
6. Prestati odgovornost prebacivati na druge. To je stvar glave. Mi jesmo drasticno osteceni u Sirokom, npr, ali isto tako smo primili 3 komada od polovnog Sirokog nakon 3 KATASTROFALNE reakcije odbrane. Mene vise ovo drugo boli. Sudija nas je klao protiv Borca, ali ko to spominje danas? Niko, jer smo izasli, odigrali jako i cvrsto i zrelo i mocno pa nam nisu mogli meda. To je putokaz.
Jedino što mene brine jeste Zekić. Zašto on?
Zato što imam osjećaj da mu je već sad preko glave svega (pričam o stvarima koje se ne tiču fudbala a, svi znamo na šta mislim) i imam osjećaj da (na našu žalost), on se neće zadržati duže ovdje od godinu/godinu i po dana.
Nadam se da griješim jer, s njim na klupi, naredne dvije sezone (ova i sljedeća) - mislim da bi u trećoj sezoni bili ono čemu težimo sve ovo vrijeme.
Od mene mu je podrška (i cijelom stručnom štabu) kol'ko god on bude želio da ostane sa nama.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- PeppermintSA
- Kontakt:
Čovjek ima odlicna primanja, a uz to zeli da napravi rezultat. Obezbijediti mu stabilnost, dovoditi mu ono sto trazi i ne prodavati najbolje igrace koje on zeli da ostanu i mislim da nece biti problema. Covjeku je ovo posao, on radi za novac, hrani porodicu i to ne treba zaboravljati. Kod nas dobro zaradjuje, doveo je svoje ljude na sve pozicije, odlicno je primljen, zivi u velikom gradu, vodi veliki klub. Ono sto ga jedino moze otjerati jeste da se pocne divljati s transfer politikom koja mu onemogucava uspjeh i da mu “navijaci” pocnu **** sve po spisku.Pendulum je napisao/la: ↑30 nov 2024, 17:24Sve si napisao tačno u slovo.PeppermintSA je napisao/la: ↑30 nov 2024, 16:17Mnogo zlonamjernih komentara, Husrefovih botova i neobjektivnih kvazianaliza. Hajde da stvari raščlanimo na paramparčad i steknemo neku objektivnu sliku stanja.
1. Izgubili smo svaki uticaj u savezu i za to smo krivi isključivo mi kao klub. Nekada smo imali upliv, da ne kažem i moć. Možda mlađi ne pamte, ali smo imali i mi svoje sudije - kako prije rata, tako i od nezavisnosti. I to nije ništa čudno. Ako želiš da praviš rezultate, ma u kojoj ligi, moraš biti jak u savezu. U Španiji je Real zaštićen kao polarni medvjed. U Engleskoj, najčistijoj ligi na svijetu, Junajted sa Sir Alexom je bio zaštićen. U Njemačkoj je Bajern zaštićen, a u Italiji je Juventus preko deset godina bio zaštićen. Odnos saveza prema nama boli, ali isključivi krivci smo mi. Digli smo ruke od njega još u Sabrininom mandatu, zamajavali se idejom da je fudbal po defaultu čist i doveli smo se do ovoga. Srećom, napokon nam je došlo iz dupeta u glavu i pokrenuli smo borbu za FSKS. To je prvi korak. Putokaz je upravo Zrinjski. Rijetko kad se prave lakrdije u njegovu korist, on manje više pobjeđuje zasluženo, ali onih 2-5%, kad malčice zaškripi, kad su igrači malčice indisponirani, kad je protivnik malčice razmahan, mahne se neki ofsajd, sviraju se 3-4 nepostojeća sitna faula, navuče se neki penal koji ne mora da se svira.
2. Pune 4 godine lutamo. Promijenili smo igrača i igrača, trenera i trenera smo potrošili. Došli smo u situaciju da je biti u klubu godinu i po jestjednako biti starosjedilac. NEMOGUĆE je praviti rezultate na taj način. Ekipa se mora postepeno i sistematski graditi nekoliko sezona. Ona naša posljednja šampionska generacija je tako stvarana. Ništa mi nemamo od toga što ćemo svakog ljeta promijeniti po 10 igrača. Ne histerisati zbog -7, na zimu se pojačati na pozicijama koje nam škripe, dočekati kraj sezone i ne histerisati ako ne uzmemo trofej. Ponovo se pojačati tamo gdje nam škripi, a riješiti se viškova i krenuti na titulu s istim trenerom.
3. Ni ne pomišljati o smjeni ZZ. Mi smo promijenili neukusan broj trenera u posljednjih nekoliko godina. Spominje se prošla sezona i neuspjeh. Pa kako ćeš pobogu napraviti uspjeh? Smjenjuje se Feđa u po prethodne sezone, dolazi Mirza zbog čega se pokreće bojkot navijača, Mirza ostaje i obavlja pripreme, nakon dvije utakmice u Evropi se smjenjuje, preuzima Dogan kao v.d. rješenje. Počinje putujući cirkus 15 dana, potraga za trenerom, dolazi Rožman. U svemu tome, doveden Viveros kao pojačanje, lik bježi nakon 10 dana. Dolazi Peneranda s pivskim stomakom kao pojačanje, vraćaj ga u zivot. Odlazi ti najbolji igrač iz prethodne sezone Dal, a dolaze ti Hasić, Djurickovic i onaj iz Radomlja u nekakvom petom kolu. Klasični raspad sistema zamaskiran velikom potrošnjom, gdje se ne zna ko pije a ko plaća. Onda kreće epopeja, Gulli se salje na posudbu da bi Peneranda bio guran, afera Ziljkic, suspenzija Ibričića, ostaje li Rozman ili ne ostaje. Isto sapunica. Sad smo napokon doveli ozbiljnog trenera na vakat, odradili pripreme - PUSTITI GA DA RADI DVIJE GODINE PA KUD PUKLO.
4. Struka mora dovoditi igrače. U zadnje cetiri godine su igrace dovodili Mirvah i Ajla, uz Kepciju i onu splitsku menadzersku agenciju koja nam je **** znanje. ZZ nam je preporucio glavnog skauta. Taj skaut nam je doveo Jovića i Đorđevića, koji su docekani na noz jer nisu bombasticna imena, no pokazaše se kao najveća ovosezonska pojačanja. Pustiti struku da radi, bez talova, uplitanja, “šminkerskih pojačanja”. Polako graditi tim. Fula će biti, fula i Chelsea. Zato treba nekoliko godina da se iskristališe tim. Ovdje pojedinci drkaju na Jakira (**** vas on), a zaboravljaju da isti ovaj Zrinjski nije izasao u Evropu s njim prve sezone. Treba vremena. Mora se igracka krizaljka posloziti, mora se trenerova vizija implementovati, mora se ekipa uigrati, mora doći do automatizacije.
5. Prestati s pljuvanjem. Mi smo sebi najveci dusmani. Koja dva kluba u regionu imaju navijace koji najvise seru? Mi i Hajduk, i zato su oba kluba tu gdje jesu. Meljo bi ispao iz lige da nema navijace mitomane koji i od sranja naprave kolač. Zašto 80% našeg otpada zavrsi u Zrinjskom i tamo proigra? Pa ovaj isti Mulahusejnovic je bio kod nas. Bilbija je bio kod nas. Amer Bekic je bio kod nas. Lasta je bio kod nas. Mali Ramić je bio kod nas. Jukic je bio kod nas. Kadusic je bio kod nas. Svi su tjerani i ismijavani, dok su tamo uzimali titule. Zadnja linija im je je nepromijenjena 5-6 godina, mi našu mijenjamo svake polusezone. Dakle, GRADITI I TRPITI I IMATI KONTINUITET.
6. Prestati odgovornost prebacivati na druge. To je stvar glave. Mi jesmo drasticno osteceni u Sirokom, npr, ali isto tako smo primili 3 komada od polovnog Sirokog nakon 3 KATASTROFALNE reakcije odbrane. Mene vise ovo drugo boli. Sudija nas je klao protiv Borca, ali ko to spominje danas? Niko, jer smo izasli, odigrali jako i cvrsto i zrelo i mocno pa nam nisu mogli meda. To je putokaz.
Jedino što mene brine jeste Zekić. Zašto on?
Zato što imam osjećaj da mu je već sad preko glave svega (pričam o stvarima koje se ne tiču fudbala a, svi znamo na šta mislim) i imam osjećaj da (na našu žalost), on se neće zadržati duže ovdje od godinu/godinu i po dana.
Nadam se da griješim jer, s njim na klupi, naredne dvije sezone (ova i sljedeća) - mislim da bi u trećoj sezoni bili ono čemu težimo sve ovo vrijeme.
Od mene mu je podrška (i cijelom stručnom štabu) kol'ko god on bude želio da ostane sa nama.
U suprotnom, ne brinem se. Lik prosto ima energiju kakvu ima, djeluje uvijek sucmurasto. Pa i na prvoj pres konferenciji je mnogima izgledao nesretan sto je tu. Frajer prosto tako izgleda; time zraci
Treba provjeriti u Kometu, ako neko moze, sta mu piše. Inace mu svugdje pise citizenship Croatian a u Pravilniku piše da igrač do 21 godine mora imati BH državljanstvo.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
MOLIM, ALI NAJVISE MOLIM ADMINA DA BANUJE OSOBE KOJE SPOMENU HUSREFA JOS JEDNOM
U 21. vijeku neko spomene Husrefa nakon svih mandata pa najbolje klub da mu prepisemo. Zamisli desi se jedan poraz za polusezonu i pocnes spominjati neke deuge trenere i toliki pritisak stavis na Zekica jer zamisli trener nekad nesto fuli i on nema luksuz da mu se to desi. Poslije se ti isti cude sto nemamo rezultata. Mi smo sami sebi krivi za sve ove godine neuspjeha jer bas ima preglupih ljudi.
U 21. vijeku neko spomene Husrefa nakon svih mandata pa najbolje klub da mu prepisemo. Zamisli desi se jedan poraz za polusezonu i pocnes spominjati neke deuge trenere i toliki pritisak stavis na Zekica jer zamisli trener nekad nesto fuli i on nema luksuz da mu se to desi. Poslije se ti isti cude sto nemamo rezultata. Mi smo sami sebi krivi za sve ove godine neuspjeha jer bas ima preglupih ljudi.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Jest, ovi iz Zrinjskog inače glupi ne znaju nista, pa su takvu gresku sebi dozvolili amatersku. Ne lozite se, znaju oni sta rade
Negdje sam procitao da je ovaj zavrsen Vusal Isgandarli
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne bi trebalo da je tačno. Osim ako se nešto značajno nije desilo u posljednja 2-3 dana.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Iskreno, nadam se da griješiš. Po onome što se na internetu može naći - nije čemu (mada ni to nije uvijek mjerodavno).
Ako je on želja Zekića, onda, neka mu je sa srećom! Da bude drugi Gulaš.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
PeppermintSA je napisao/la: ↑30 nov 2024, 17:06Apropo Husrefa, kojeg cijenim u onoj mjeri u kojoj je bivša igračka legenda i trener. Da ne bude zabune. Ali stvari se trebaju postaviti realno.
Čovjek je imao PET (5) mandata na našoj klupi, vodivši nas 8 i po godina. Osvojio je dvije titule, od čega prvu kad je sve bačeno na to da budemo šampioni a drugu kad je naslijedio ekipu koju je Čala napravio i koja je u tom trenutku prosto bila duplo kvalitetnija od svih konkurenata.
Koji je to trener dobio toliko prilika da nas vodi? Koji bi to trener preživio blamaže kakve su 0:8 protiv Atalante i 2:5 na Grbavici osim njega?
Opet kažem, hvala mu na sve, ali stvari treba objektivno sagledati.
S druge strane, takođe treba postaviti pitanje šta je on to uradio van Sarajeva? Vodio je najjaču Slobodu u posljednjih 30 godina u kojoj su igrali Sarić, Ahmetović, Krpić, Darko Todorović, Zeba, Omar Pršeš, Ordagić, Perica Ivetić, Samir Merzić, Govedarica, na golu Pirić, Muminović i Filip Erić. Pa jebote, ekipa da se usereš a nije uspio napraviti ništa. Masni Petrović mu uzeo kup sa Radnikom. Šta je to napravio u Čeliku? Ništa. Šta je napravio u Doboj-Kaknju? Ništa. Šta je napravio s Olimpikom? Ostvario najgori plasman Olimpika u 6 godina. Šta je napravio sa juniorskom reprezentacijom? Bio predzadnji u grupi. Šta je napravio sa Igmanom? Grčevita borba za opstanak.
Malo se uozbilijte. Kad meljine junoše od Amara prave totema, to mogu i razumjeti. Čovjek osvojio 5 titula i 4 kupa, otišao i radio i u inostranstvu gdje je osvajao trofeje.
Najbitniji podatak, a ovde se predstavlja kao da je u najmanju ruku "donio" 9 trofeja !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Maroon1946
- Kontakt:
Još dugo vremena će proći a ovo se ponoviti neće. Zato cijenite najveću legendu koju ovaj klub ima uz rahmetli Haseta.
Duplu krunu ni bilo koju titulu i uspjeh nije donio i nikad nece donijeti JEDAN COVJEK.Maroon1946 je napisao/la: ↑30 nov 2024, 18:20
Još dugo vremena će proći a ovo se ponoviti neće. Zato cijenite najveću legendu koju ovaj klub ima uz rahmetli Haseta.
Za trofej(e) su zasluzni trener(i), igraci, uprava, navijaci, administracija...svi su po jedan kotacic !
A to sto ovog necovjeka stavljas u recenicu sa rahmetli Asimom samo govori da i nismo za bolje od usre !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 30 nov 2024, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Opet o Husrefu
Husref je legenda kluba ,najtrofejni trener u historiji kluba. Hz ga poštuju pokazali to i u Konjicu nedavno , poštovanje za Husrefa . Al ne znam zašto ga spominjete posebno je glupo ga vrijeđati . Zekic je trener i puna podrška. Vamos Rajvosa.

Husref je legenda kluba ,najtrofejni trener u historiji kluba. Hz ga poštuju pokazali to i u Konjicu nedavno , poštovanje za Husrefa . Al ne znam zašto ga spominjete posebno je glupo ga vrijeđati . Zekic je trener i puna podrška. Vamos Rajvosa.
Smatram da cemo mi titulu osvajat idalje svako 7 godina i kup svako 4 jer mi pravimo ISTE GRESKE vec 28 godina.
Za sve krivice ljudi oko kluba steategije kluba placa cjenu jedan covjek (trener) i svremena na vrijeme kad imamo sd..
STRATEGIJA KLUBA JE FULA
HOCES TITULU PO SVAKU CJENU I LJUDITI KAZU JEL PO SVAKU CJENU JEST 25 m€ ti kazes mozel za 15 m€ NEMOZE MOZE ZA 25 m€. NEMOZES NECES TO DA DAS
Znaci strategija po svaku cjenu nepije vode
Druga strategija sacu dovest imena, odes da dovedes LULICA ljuditi kazu moze 900 k€ osteta ok on kodnas ima 500 k€ godisnje pristao bi na 400 k€ kod vas skup tako 2-3 Lulica ista ili veca cjena bude onda odustanemo ili DOVEDEMO to na posudbu (jeftinija varijanta) I TU DOLAZI DO PONOVOPOGRESNE STRATEGIJE.
Gulashvili
Celik
Renan
Luluc
Pavicic
Hasic
Su igraci koji zele da napuste pod MUST ekipu u roku 1god max 2. Znaju da vani prvo igraju za vise love bolje im za fameliju bolje za igrat bolje za daljni trasver itd itd..
Ti igraci u 90% slucajeva kostaju klub mnogo vise nego sto klub dobije od njih.. Gulashvili ako se proda za 1,5 m€ i vise ce bit jedini igrac sa kojim cemo poslovat da kazes vrijedilo je. Velez placo pola plate osteta tanka prodosi ga za lupam 2 m€ i nije igrac kojeg nemozemo nadomjestit za nase potrebe.
Ali si fulio sa julardzij serbedzicom matanovivem jelice
Zeljkovicem ahmetovic mulahuseinoci rogic
Iigraci kao sto su bilbija jakovljevic kis cavar maric djordjevic jelic soldo beganovic keremeh to su igraci na koje moramo gledat po cjenu patnje prvih par godina, i kojima je limit pl bh i zakoje niko normalan nece platit vise od 500 k€ i oni su svjesni al bolje uzimat 15 k km mjesecno igrat fudbal 5 mjeseci u godini nego radit u bingu za 900 km mjesecno, e kad imas 13-14 igraca koje niko nece vani a kod tebe je njih 7-8 u standardno onda dovedes OCEVE u vidu Benke rahmanovica jajala luluca podpises ugovor na 1 godinu ti igracina netreba 24 mjeseca da se klimatizira ko durakovicu oni to odrade za 3 dana uzmes titulu pustis ljude za 150-200 k€ ako ih iko bude htio ako se zadesi da ih niko nece izraze zelju ostat opet ugovor na godinu i tako se to radi. Trpis celika 3 godine istrpis gaode dolazi mujakic trpis njega 3 godine ode nemozes ti nikad tako osvoit titulu. Do ljeta 2025 ostaces bez gulasa luluca pavica celika mehmedovica renana otheracej durakovica rockova djurickovica
8 komada uz to raskidi matanovicu julardzi serbedzica jelicu-balta
I 90% promjena trenera u roku 1 godine do zime i kako koji to trener moze otjerat 14 igraca otog 3 najbolji koje imas 2 medju najboljim i4 koji su imali pristojnu minutazu
Nepostoji trener na svijetu posebno ako jos klub nemoze da potrosi 25 m€ za pojacanja sudije vice beuse itd
Za sve krivice ljudi oko kluba steategije kluba placa cjenu jedan covjek (trener) i svremena na vrijeme kad imamo sd..
STRATEGIJA KLUBA JE FULA
HOCES TITULU PO SVAKU CJENU I LJUDITI KAZU JEL PO SVAKU CJENU JEST 25 m€ ti kazes mozel za 15 m€ NEMOZE MOZE ZA 25 m€. NEMOZES NECES TO DA DAS
Znaci strategija po svaku cjenu nepije vode
Druga strategija sacu dovest imena, odes da dovedes LULICA ljuditi kazu moze 900 k€ osteta ok on kodnas ima 500 k€ godisnje pristao bi na 400 k€ kod vas skup tako 2-3 Lulica ista ili veca cjena bude onda odustanemo ili DOVEDEMO to na posudbu (jeftinija varijanta) I TU DOLAZI DO PONOVOPOGRESNE STRATEGIJE.
Gulashvili
Celik
Renan
Luluc
Pavicic
Hasic
Su igraci koji zele da napuste pod MUST ekipu u roku 1god max 2. Znaju da vani prvo igraju za vise love bolje im za fameliju bolje za igrat bolje za daljni trasver itd itd..
Ti igraci u 90% slucajeva kostaju klub mnogo vise nego sto klub dobije od njih.. Gulashvili ako se proda za 1,5 m€ i vise ce bit jedini igrac sa kojim cemo poslovat da kazes vrijedilo je. Velez placo pola plate osteta tanka prodosi ga za lupam 2 m€ i nije igrac kojeg nemozemo nadomjestit za nase potrebe.
Ali si fulio sa julardzij serbedzicom matanovivem jelice
Zeljkovicem ahmetovic mulahuseinoci rogic
Iigraci kao sto su bilbija jakovljevic kis cavar maric djordjevic jelic soldo beganovic keremeh to su igraci na koje moramo gledat po cjenu patnje prvih par godina, i kojima je limit pl bh i zakoje niko normalan nece platit vise od 500 k€ i oni su svjesni al bolje uzimat 15 k km mjesecno igrat fudbal 5 mjeseci u godini nego radit u bingu za 900 km mjesecno, e kad imas 13-14 igraca koje niko nece vani a kod tebe je njih 7-8 u standardno onda dovedes OCEVE u vidu Benke rahmanovica jajala luluca podpises ugovor na 1 godinu ti igracina netreba 24 mjeseca da se klimatizira ko durakovicu oni to odrade za 3 dana uzmes titulu pustis ljude za 150-200 k€ ako ih iko bude htio ako se zadesi da ih niko nece izraze zelju ostat opet ugovor na godinu i tako se to radi. Trpis celika 3 godine istrpis gaode dolazi mujakic trpis njega 3 godine ode nemozes ti nikad tako osvoit titulu. Do ljeta 2025 ostaces bez gulasa luluca pavica celika mehmedovica renana otheracej durakovica rockova djurickovica
8 komada uz to raskidi matanovicu julardzi serbedzica jelicu-balta
I 90% promjena trenera u roku 1 godine do zime i kako koji to trener moze otjerat 14 igraca otog 3 najbolji koje imas 2 medju najboljim i4 koji su imali pristojnu minutazu
Nepostoji trener na svijetu posebno ako jos klub nemoze da potrosi 25 m€ za pojacanja sudije vice beuse itd
Samo nek ne dovodi chetnike iz Sandzaka.
A usro moze, da reda cunjeve, nista protiv !
-
- Kontakt:
Ja ne znam kako si ti predhodni 20 godina navijao za Sarajevo. Toliko mrziti čovjeka koji ima udio u većini titula Sarajeva kako igrac tako i trener. Stvarno ne razumijem tu mržnju koja je očita s tvoje strane .
Hahah e bas treba neko Zekicu da ga savjetuje
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Trenutno korisnika/ca: endeende, OzmoodPinglewood, riki46 i 19 gostiju.