Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ide pjena na usta Kobiljoj Glavi
killafrommanilla je napisao/la: ↑30 nov 2024, 18:01Mi smo se spremili, ne znam jesu li pitari, a iza njih je Yunus Malli![]()
Nemoj ih sad dirati, trenutno su veoma labilni. Eno ponovo u novembru prave tim za narednu sezonu.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:
FK ŽELJEZNIČAR - FK SLOBODA TZ (1 : 0) 2 : 0
Datum: 30.nov.2024 16:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca:9 999
GOLEM SI ŽELJO
GOLEM SI ŽELJO
-
- Kontakt:
Na kakve si grane kao klub spao dovoljno je reci da je uspjeh biti 2 boda iza Sarajeva. I da se zbog tog nazivaš velikim. Sve to dok si 4. na tabeli.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Treba biti realan i reći da oba sarajevska kluba igraju svoje najbolje sezone u zadnjih nekoliko godina a suma sumarum svega toga je borba za treće i četvrto mjesto.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ne razumiješ. Nama nije bitna pozicija na tabeli u ovoj sezoni, važno je da ustrajemo u tome da su pitari dobili korona titulu a da je Željezničar Vicina kuja. To dok se ne riješi ne gledamo ništa drugoShojaStojan je napisao/la: ↑30 nov 2024, 18:20Treba biti realan i reći da oba sarajevska kluba igraju svoje najbolje sezone u zadnjih nekoliko godina a suma sumarum svega toga je borba za treće i četvrto mjesto.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Slo SloZA RUBRIKU VJEROVALI ILI NE
FK Sloboda Tuzla je jedini tim uz Vitez iz Bužima bez pobjede u prva tri ranga bh. nogometa.
Dakle od svih timova Premijer lige BiH, Prve lige FBiH, Prve lige RS i svih drugih liga u oba entiteta ova dva tima u ovoj sezoni nisu osjetili slast pobjede.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Njima je bitno da su 2 iza Sarajeva to sto su 9 iza Zrinjskog to nema veze. Njima je ovo vrh vrhova a irelevantno je totalno hoćeš biti 3. Ili 4. , samo se prvaci broje. Ni jedni ni drugi necemo biti prvaci a nešto se kofrcimo.
A zayebavaš se!svrakino1921 je napisao/la: ↑30 nov 2024, 18:04FK ŽELJEZNIČAR - FK SLOBODA TZ (1 : 0) 2 : 0
GOLEM SI ŽELJO

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
vi se kofrcite sa milionima gazdom bogatasem ismijavate zelju da su kokuzi a eto opet 2 boda razlike samojurisicduska je napisao/la: ↑30 nov 2024, 18:41Njima je bitno da su 2 iza Sarajeva to sto su 9 iza Zrinjskog to nema veze. Njima je ovo vrh vrhova a irelevantno je totalno hoćeš biti 3. Ili 4. , samo se prvaci broje. Ni jedni ni drugi necemo biti prvaci a nešto se kofrcimo.
menstrual
-
- Kontakt:
Da ti ponovim ono sto sam napisao prije pocetka sezone,apsolutno mi nije bitno 2 ili 4 mjesto isti djavo,kad nisi sampion ta ostala mjesta su bitna samo zbog izlaska u evropu,druga je stvar sto je to vama neko cudo da budete ispred bez ikakvog benefita.
-
- Kontakt:
Ova posjeta danas sa grbavice da dodje na kosevo pisalo bi 2500
-
- Kontakt:
Kakve to ima veze. Onda bi PSG bio ultimativni prvak svijeta.caffetin je napisao/la: ↑30 nov 2024, 18:55vi se kofrcite sa milionima gazdom bogatasem ismijavate zelju da su kokuzi a eto opet 2 boda razlike samojurisicduska je napisao/la: ↑30 nov 2024, 18:41Njima je bitno da su 2 iza Sarajeva to sto su 9 iza Zrinjskog to nema veze. Njima je ovo vrh vrhova a irelevantno je totalno hoćeš biti 3. Ili 4. , samo se prvaci broje. Ni jedni ni drugi necemo biti prvaci a nešto se kofrcimo.
Na nivou ulaganja 8 i 12 miliona nema neke razlike nije da mi trošimo 200 a vi 10 pa eto. Daj ba pusti se te price za malu djecu. Vi imate veći budžet od svih ekipa iznad kojih se nalazite na tabeli. Ne igrate sa Sarajevom 12 kola nego i sa ostalim ekipama. Da je jaca liga i da ima vise ekipa poput Zrinjskog Borca Sarajeva vas pa da nešto pričamo ok. Nego od prvog narednog pratioca imaš duplo veći budžet , i sad ćemo o tom razgovarati kao relevantnom.
caffetin je napisao/la: ↑30 nov 2024, 18:55vi se kofrcite sa milionima gazdom bogatasem ismijavate zelju da su kokuzi a eto opet 2 boda razlike samojurisicduska je napisao/la: ↑30 nov 2024, 18:41Njima je bitno da su 2 iza Sarajeva to sto su 9 iza Zrinjskog to nema veze. Njima je ovo vrh vrhova a irelevantno je totalno hoćeš biti 3. Ili 4. , samo se prvaci broje. Ni jedni ni drugi necemo biti prvaci a nešto se kofrcimo.

Nemamo gazdu milionera, al igramo sasvim dobro sa obzirom da smo mrtvi kokuzi i da nam porezna svaki cas kuca na vrata

Procitao sam negdje da je "praljak heroj hercegovine"killafrommanilla je napisao/la: ↑30 nov 2024, 14:24I koja je parola bila na kraju kod Ultrasa?
Ne vjerujem da su im zabranili zbog salova i Zrinjski to smo mi transparenta kojeg nose na gostovanja.
Sad ko zna

Pitari kako ste mi danas?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Slažem se. Neočekivana predstava Sarajeva, pogotovo ako se uzme da ste jako dobro stajali na terenu u vecini utakmica koje je vodio Zekic.Tatamata1946 je napisao/la: ↑30 nov 2024, 20:09Ma bolji ste bili u svakom pogledu, svaka cast!
Mi nikad gori ove sezone, nismo imali sanse, ni kornera, ni igre...
Dobar, živio mi

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Prelijep vikend, a sutra tek nedjelja
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, mma_hz, svrakino1921 i 23 gosta.