Koja tocno greska, to sto Keremeh nije dobio crveni, to sto ste dobili nepostojeci prekrsaj na 25m od gola, to sto nije sviran lakat u glavu Topica?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovi fakat i dalje vjeruju da ih je bilo 6 hiljada, a da je nas bilo 7 hiljada
Nisam pRoFiL zbog vas ni zijanio, s vama mi je najlakše. Čuj profil 

Po ovome klaunu na istoku i na sjeveru Koševa i istoku i jugu Grbavice je bilo isto ljudi i to je sve što trebamo znati o njemu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 dec 2024, 08:12Ti ces kako stvari stoje morati praviti jos jedan novi profil
![]()

https://ibb.co/rM5f62Jmma_hz je napisao/la: ↑01 dec 2024, 11:12A na Kosevu ti je realno protiv Zrinjskog 5,6KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 dec 2024, 09:386500 je realna i ok procjena na Grbavici.
Posjete se uvecavaju bespotrebno ove sezone i njima i nama, nekad par stoja nekad hiljada, al jedina razlika je u tome sto se kod njih rijetko spominje, dok se svaka brojka na Grbavici analizira i koristi za spinove. Tu im pogotovo dolazi do izrazaja poznata brigada iz sela tz kantona sto se vidi i na ovoj stranici.
Ako se ove bespotrebno uvecsne brojke oduzmu, razlika u posjeti ne bi bila zanemariva, vec opet znacajno veca a u nekim slucajevima i duplo veca, sto se jasno vidjelo kroz ovu polusezonu.
Volimo fudbal![]()
![]()
https://ibb.co/9tVrpqt
Po njemu na ove dvije slike ima isto ljudi i onda hoće da ga neko shvati ozbiljno.

Petak>Subota

- KONTRASVIH
- Kontakt:
6-6.5mma_hz je napisao/la: ↑01 dec 2024, 11:12A na Kosevu ti je realno protiv Zrinjskog 5,6KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 dec 2024, 09:386500 je realna i ok procjena na Grbavici.
Posjete se uvecavaju bespotrebno ove sezone i njima i nama, nekad par stoja nekad hiljada, al jedina razlika je u tome sto se kod njih rijetko spominje, dok se svaka brojka na Grbavici analizira i koristi za spinove. Tu im pogotovo dolazi do izrazaja poznata brigada iz sela tz kantona sto se vidi i na ovoj stranici.
Ako se ove bespotrebno uvecsne brojke oduzmu, razlika u posjeti ne bi bila zanemariva, vec opet znacajno veca a u nekim slucajevima i duplo veca, sto se jasno vidjelo kroz ovu polusezonu.
Volimo fudbal![]()
![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Kolone prema RS-u su zbog planina kao i svake zimske sezone. Jahorina, Bjelasnica, Trebevic iz Sarajeva moras preko RS-a. Rade mislim Best i Konzum, a sjediste im je u FBiH ostale trgovine u Lukavici ne rade.Orvel je napisao/la: ↑01 dec 2024, 09:06A iskreno meni se cini da se vi lozite na nase brojke. Ja kad odem na stadion vidim da je uvijek haman pun. Jucer to nije bilo tako ali ni brojka od 6k nije losa protiv zadnje ekipe na onoj zimi.
Al haj na stranu sve to. Posto je u Federaciji na snazi zakon o neradnoj nedjelji i vidimo da je subotom haos u trznim centrima pa cak i nedjeljom kolone prema RSu kao da ne postoje drugi dani za kupovinu. Sta mislite kako ce to uticati na posjecenost stadiona? Jer realno raja ce sad subotom ici po prodavnicama a nedjeljom vjerovatno neki izlet ili slicna aktivnost. Evo za Grbavicu znamo da imamo 6500 bolesnika koji ce uvijek biti tu, za Kosevo nekih 4k standardnih, ali da li ce stvarno ovo uticati na posjecenost, vasa misljenja?
Posjeta na stadionima u Sarajevu nikad bolja nije bila. Broj navijaca koji su stalno tu se uduplao. Broj clanova i jednog i drugog kluba su za pohvalu.
Bilo je perioda sa boljim rezultatima pa nas je dolazilo po 2-3k na oba stadiona zajedno.
Ljude koji dolaze da podrze svoj klub nazivamo bolesnicima, a ovi koji kuci gledaju oni su zdravi. Da li je do nas? Takodjer na komforu za same navijace wc na sjeveru Grbavice, krov na Kosevu, krov na jugu Grbavice, pa termini utakmica. Derbi sezone Sarajevo igra petkom u 18h.. mi subotom u 16h (da je magla bila ne bi mogli igrati), i tako more stvari za koje se najgledaniji i najveci klubovi u drzavi moraji izboriti.
Ne mogu da vjerujem da sam i ovo dočekao ali, upravu si 100%.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Pa kretala se lopta prilikom izvođenja faula, zanemarit ćemo što je faul izveo 4 5 metara mimo mjesta na kom je bio, bilo je unazad pa kao ok.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Ono Kyeremeha nije ni faul.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Greška kod gola, lopta se kretala i bila daleko od mjesta prekršaja. Struka će reći svoje, mada su i do sada pričali a niko nije kažnjen. Ponavljam, Zrinjski je bio bolji ali nije dao gol iz izglednih situacija, gol koji su postigli nije regularan.
- luckystrike
- Kontakt:
Jel' gradski stadion u BL pod suspenzijom?
Ne mogu da zamislim da se nalazimo u situaciji u kojoj su oni, trazila bi se karta vise za svaku domacu tekmu..
Fk Željezničar.
drago mi je cuti da je gol neregularan 

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
I kako da ih smatram ozbiljnim klubom, poslije historijske pobjede nema ih ni 500 na čitavom stadionu.
MNON
Volio bih da se vama desi isto - da primite go iz iste situacije iz koje smo mi primili (i da na kraju zijanite utakmicu) pa da onda čujemo vaše "objektivno" mišljenje.
Ali čekaj, to se vama ne može (čitaj ne smije) desiti.

Kaže komentator: "Mirna utakmica na gradskom, takvo je i vrijeme, takva je i atmosfera".

konacno da se jedna greska dogodi i u nasu korist 

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
U bilo kojoj ligi ono nije regularno, osim kod nas naravno. Koliko puta se desilo na svakoj utakmici da sudija vrati izvođenje slobodnog udarca a ne bude postignut gol, ovo je bilo baš bezobrazno. Zašto VAR nije djelovao ?
Haj barem si priznao da je greška. Napredujemo!
Hoćeš da kažeš da je ovo prva utakmica i prva greška koja je išla vama u korist ove sezone?

-
- Kontakt:
Francis je dobio zuti bez da je pipnuo igraca,takodje penal znaci vidis ono sto zelis da vidis.
Sarajevo ponovno oštećeno?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Tuce11 i 14 gostiju.