Kakva komedija od kluba

Alipasino je napisao/la: ↑01 dec 2024, 16:59Salu na stranu ali previse je ovo.Danas pitari,sutra mi i tako u krug.Netreba se radovat na ovaj nacin da bi komšije ostale bez titule jer moze to i nas sutra cekat pa ide onda kontra.To nije rješenje.Dok se mi prepucavamo kajmak kupe Zrinjski i Borac.Sto njima i odgovara.Znamo svi za penal i Radnik a sad su i pitari na redu.Nije to rješenje i dok god mi režimi jedni na druge drugi to iskorištavaju.Ko je ovdje pametniji vidi se na tabeli.Dosta vise udružimo se protiv ovog,jer ****… svega na forumu nista ne pomaze.
Idi u prostorije kluba i objasni to celnicima svog kluba koji slusaju naredbe narkomanije sa juga,koji su dolazili na trening i otvoreno prijetili vlastitim igracima da moraju izgubiti od Borca da Sarajevo ne osvoji.Alipasino je napisao/la: ↑01 dec 2024, 16:59Salu na stranu ali previse je ovo.Danas pitari,sutra mi i tako u krug.Netreba se radovat na ovaj nacin da bi komšije ostale bez titule jer moze to i nas sutra cekat pa ide onda kontra.To nije rješenje.Dok se mi prepucavamo kajmak kupe Zrinjski i Borac.Sto njima i odgovara.Znamo svi za penal i Radnik a sad su i pitari na redu.Nije to rješenje i dok god mi režimi jedni na druge drugi to iskorištavaju.Ko je ovdje pametniji vidi se na tabeli.Dosta vise udružimo se protiv ovog,jer ****… svega na forumu nista ne pomaze.
Lesinari&Pitari, s obzirom da ste bratske skupine i da ste se bratili nije ni cudo sto imate slicne reakcije.
Ma kakvi moji..Beli98 je napisao/la: ↑01 dec 2024, 16:01Pazi da ti tvoji ne zamjere. Ipak je vecina njih ok sa sudjenjem.zeljovolimte je napisao/la: ↑01 dec 2024, 16:00Zrinski je ubjedljivo najvise guran ove sezone..
Ali se niko ne zali na to. Samo protiv Sarajeva u obje utakmice, protiv nas isto penal cist presuti..
Koja je to sezona u pitanju?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 dec 2024, 17:11Idi u prostorije kluba i objasni to celnicima svog kluba koji slusaju naredbe narkomanije sa juga,koji su dolazili na trening i otvoreno prijetili vlastitim igracima da moraju izgubiti od Borca da Sarajevo ne osvoji.Alipasino je napisao/la: ↑01 dec 2024, 16:59Salu na stranu ali previse je ovo.Danas pitari,sutra mi i tako u krug.Netreba se radovat na ovaj nacin da bi komšije ostale bez titule jer moze to i nas sutra cekat pa ide onda kontra.To nije rješenje.Dok se mi prepucavamo kajmak kupe Zrinjski i Borac.Sto njima i odgovara.Znamo svi za penal i Radnik a sad su i pitari na redu.Nije to rješenje i dok god mi režimi jedni na druge drugi to iskorištavaju.Ko je ovdje pametniji vidi se na tabeli.Dosta vise udružimo se protiv ovog,jer ****… svega na forumu nista ne pomaze.
Kad pročitaš ovakav post navijača Želje, tačno ti bude žao što se upuštaš u ikakve rasprave sa računovođom, kontrasvih i ostalim "željovcima" koji Grbavice nisu vidjeli Boga pitaj kol'ko.zeljovolimte je napisao/la: ↑01 dec 2024, 17:12Ma kakvi moji..Beli98 je napisao/la: ↑01 dec 2024, 16:01Pazi da ti tvoji ne zamjere. Ipak je vecina njih ok sa sudjenjem.zeljovolimte je napisao/la: ↑01 dec 2024, 16:00Zrinski je ubjedljivo najvise guran ove sezone..
Ali se niko ne zali na to. Samo protiv Sarajeva u obje utakmice, protiv nas isto penal cist presuti..
Na pocetku sezone sam pisao da ste za mene vi najbolja ekipa, ali da necete moci drzati ritam. Vi morate odigrati savrsenu sezonu da budete prvi. Jer se protiv ovog ne moze. A nije prvi put da najbolja ekipa ne osvoji prvenstvo iako ima odlicnu sezonu.
Zao mi je sto ove sezone Borac okarakterisan kao jedini i najveci lopov. A Zrinski je puno vise guran, samo nije popularno pljuvati Zrinski. Nekako je normalno da otimaju i njega su promovisali ovi "jedna si jedina" klubovi.
Zrinski je poguran protiv Posusja, Sarajeva x2, Borca, Zelje, jednostavno im se moze.. vjerovatno ce i osvojiti prvenstvo.
2021zeljovolimte je napisao/la: ↑01 dec 2024, 17:16Koja je to sezona u pitanju?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 dec 2024, 17:11Idi u prostorije kluba i objasni to celnicima svog kluba koji slusaju naredbe narkomanije sa juga,koji su dolazili na trening i otvoreno prijetili vlastitim igracima da moraju izgubiti od Borca da Sarajevo ne osvoji.Alipasino je napisao/la: ↑01 dec 2024, 16:59Salu na stranu ali previse je ovo.Danas pitari,sutra mi i tako u krug.Netreba se radovat na ovaj nacin da bi komšije ostale bez titule jer moze to i nas sutra cekat pa ide onda kontra.To nije rješenje.Dok se mi prepucavamo kajmak kupe Zrinjski i Borac.Sto njima i odgovara.Znamo svi za penal i Radnik a sad su i pitari na redu.Nije to rješenje i dok god mi režimi jedni na druge drugi to iskorištavaju.Ko je ovdje pametniji vidi se na tabeli.Dosta vise udružimo se protiv ovog,jer ****… svega na forumu nista ne pomaze.
Jeste, sezone 2021 vi ste sami sebi krivi. Mi rekord poraza u nizu upisali, jedva sezonu zavrsili financijski, Blaz nam trener bio? Mi bas bili bitan faktor, da smo mogli uticati tukli bi ih da se ne brukaju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 dec 2024, 17:282021zeljovolimte je napisao/la: ↑01 dec 2024, 17:16Koja je to sezona u pitanju?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 dec 2024, 17:11
Idi u prostorije kluba i objasni to celnicima svog kluba koji slusaju naredbe narkomanije sa juga,koji su dolazili na trening i otvoreno prijetili vlastitim igracima da moraju izgubiti od Borca da Sarajevo ne osvoji.
Interes Sarajeva nije da preuzme kantonalni savez i povali Zelju,zavijemo u crno.Nama je jedini cilj da se zastitimo od lakrdija kakve dozivljavamo u svakom ali SVAKOM kolu ove sezone.Neki klubovi iz RSa su takodjer otvoreno protiv Vice i zbog toga ispastaju.Mucnite glavom ljudi ne prodajite se za pisljivo 4.mjesto.Nije to maksimalan domet Zelje
Napiši samo jedno ime od te "narkomanije" koja se pojavila na tom treningu, samo jedno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 dec 2024, 17:11Idi u prostorije kluba i objasni to celnicima svog kluba koji slusaju naredbe narkomanije sa juga,koji su dolazili na trening i otvoreno prijetili vlastitim igracima da moraju izgubiti od Borca da Sarajevo ne osvoji.Alipasino je napisao/la: ↑01 dec 2024, 16:59Salu na stranu ali previse je ovo.Danas pitari,sutra mi i tako u krug.Netreba se radovat na ovaj nacin da bi komšije ostale bez titule jer moze to i nas sutra cekat pa ide onda kontra.To nije rješenje.Dok se mi prepucavamo kajmak kupe Zrinjski i Borac.Sto njima i odgovara.Znamo svi za penal i Radnik a sad su i pitari na redu.Nije to rješenje i dok god mi režimi jedni na druge drugi to iskorištavaju.Ko je ovdje pametniji vidi se na tabeli.Dosta vise udružimo se protiv ovog,jer ****… svega na forumu nista ne pomaze.
To ne mijenja činjenicu da ste i ovdje javno pisali da treba pretući igrače ako uzmu bod Borcu.Riquelme1921 je napisao/la: ↑01 dec 2024, 18:02Napiši samo jedno ime od te "narkomanije" koja se pojavila na tom treningu, samo jedno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 dec 2024, 17:11Idi u prostorije kluba i objasni to celnicima svog kluba koji slusaju naredbe narkomanije sa juga,koji su dolazili na trening i otvoreno prijetili vlastitim igracima da moraju izgubiti od Borca da Sarajevo ne osvoji.Alipasino je napisao/la: ↑01 dec 2024, 16:59Salu na stranu ali previse je ovo.Danas pitari,sutra mi i tako u krug.Netreba se radovat na ovaj nacin da bi komšije ostale bez titule jer moze to i nas sutra cekat pa ide onda kontra.To nije rješenje.Dok se mi prepucavamo kajmak kupe Zrinjski i Borac.Sto njima i odgovara.Znamo svi za penal i Radnik a sad su i pitari na redu.Nije to rješenje i dok god mi režimi jedni na druge drugi to iskorištavaju.Ko je ovdje pametniji vidi se na tabeli.Dosta vise udružimo se protiv ovog,jer ****… svega na forumu nista ne pomaze.
Čuj moraju izgubiti od Borca koji je tad u nizu od Bog zna koliko pobjeda dok Željo KOMPLETNU POLUSEZONU NEMA POBJEDE, misliš da im treba neko prijetit da bi oni izgubili?
Da smo mogli uticati na igrače ne bi čitavo proljeće bez pobjede bili hahahaha
Zar nije Bego Gutić izabran ? Čovjek koji nema veze sa fudbalom.feniksptica je napisao/la: ↑01 dec 2024, 18:08Idu novi izbori u Tuzli...Azmir zove lobira i vjv je vec skupio dovoljno glasova.
Cak i Mario **** Secera.
Dok visoko rangirani ljudi iz vaseg kluba na Skupstinama i nakon Skupstina, pisu pa brisu statuse koji su direkt upuceni Zelji (a nije nikada ostale klubove spomenuo), tesko se moze vjerovati u ovo sto si napisao.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 dec 2024, 17:282021zeljovolimte je napisao/la: ↑01 dec 2024, 17:16Koja je to sezona u pitanju?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 dec 2024, 17:11
Idi u prostorije kluba i objasni to celnicima svog kluba koji slusaju naredbe narkomanije sa juga,koji su dolazili na trening i otvoreno prijetili vlastitim igracima da moraju izgubiti od Borca da Sarajevo ne osvoji.
Interes Sarajeva nije da preuzme kantonalni savez i povali Zelju,zavijemo u crno.Nama je jedini cilj da se zastitimo od lakrdija kakve dozivljavamo u svakom ali SVAKOM kolu ove sezone.Neki klubovi iz RSa su takodjer otvoreno protiv Vice i zbog toga ispastaju.Mucnite glavom ljudi ne prodajite se za pisljivo 4.mjesto.Nije to maksimalan domet Zelje
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], supervizor i 22 gosta.